Kate Middleton pusa in umbra de Meghan. Reactia fanilor ducesei de Sussex: „Kate nu se va ridica niciodată la nivelul lui Meghan, este o leneșă…”

Dupa ce in presa din Marea Britanie au aparut zvonuri ca Meghan Markle si Kate Middleton nu se mai inteleg deloc, ducesa de Cambridge a inceput sa fie criticata pe internet de fanii fostei actrite americane.

Kate Middleton se pare ca este pusa in umbra de sotia printului Harry. Desi ea si Harry se inteleg ca doi frati, se pare ca pe fosta actrita si-a scos-o de la inima.

Mai multi fani ai lui Meghan Markle si ai serialului care a facut-o celebra, „Suits”, au sarit in apararea ducesei de Sussex, dupa ce s-a scris ca sotia printului William o acuza ca cumnata ei ca este invidioasa si ca nu are nici un pic de respect.

Acestia au aruncat cuvinte dure la adresa lui Kate, spunand ca este o lenesa.

„Am un singur lucru sa spun. Indiferent de ce credeti voi, Kate nu va ajunge niciodata la nivelul lui Meghan.

Tot ce a facut aceasta consoarta lenesa a fost sa se casatoreasca cu un print. Nu stie ce inseamna sa muncesti si sa comunici cu altii”, „Kate este o femeie infioratoare pentru faptul ca se imbraca cu tot ce obisnuia Diana sa poarte, incercand astfel sa castige simpatia tuturor”, au scris internautii pe Twitter.

De partea lui Meghan Markle au trecut si cateva vedete

De partea lui Meghan se pare ca au trecut si cateva vedete, precum Chrissy Teigen, sotia lui John Legend, sau cantareata Katie Maloney, care au anuntat pe Twitter ca ele o apara pe sotia printului Meghan.

Ducesa de Cambridge, cat si Meghan au mostenit de la printesa de Wales mai multe bijuterii, pe care Lady Di le-a lasat mostenire celor doi baieti ai ei, tocmai pentru a ajunge la viitoare lor sotii, asa cum s-a si intamplat.

Toate problemele dintre Meghan si Kate se pare ca au inceput dupa ce s-a anuntat ca Meghan si printul Harry se vor muta din Palatul Kensington, unde locuiesc printi William si Kate.