Kate Middleton, o mamă de nota 10! Ducesa, surprinsă la plimbare cu prinţul Louis

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 37 de ani, a profitat de temperatura prietenoasă pentru luna februarie şi a decis să petreacă câteva moment alături de fiul cel mic, prinţul Louis.

Kate Middleton a fost văzută de către o femeie, plimbându-l pe prinţul Louis în zona publică a palatului Kensington. Nu mică le-a fost uimirea celor prezenţi să o vadă pe ducesă în această ipostază.

Nu este prim dată când ducesa de Cambridge este surprinsă plimbându-se alături de copii în diferite parcuri fără a fi însoţită de către gărzile de corp.

De această dată, ducesa de Cambridge a fost fptpgrafiată de către cei care se bucurau de razele soarelui şi de frumuseţea parcului Palatului Kensington.

Ducesa nu a ieşit în evidenţă cu o ţinută special, aşa cum suntem obişnuiţi să ne-o imaginăm de fiecare dată, ci a purtta o pereche de pantaloni, o geacă sport şi o pereche de addidaşi aparţinând unui brand cunoscut de încălţăminte, potrivit mirror.co.uk.

Fotografiile au fost încărcate de către cea care le-a relizat pe pagina personal de Instagram şi au fost apreciate de către mii de oameni în doar o zi.

Femeia a povestit că ducesa de Cambridge a văzut-o şi i-a zâmbit prietenos, apoi şi-a continuat liniştită plimbarea alături de mezinul familiei, prinţul Louis.

Imaginea care o înfăţişează pe ducesă în rolul de mamă grijulie s-a bucurat de multe comentarii pozitive din partea internauţilor care au lăudat decizia lui Kate de a renunţa la gărzi şi a-şi plimba copiii neînsoţită.

Cu o seară înainte de a fi surpinsă în parc, Kate Middleton a participat la un eveniment care a avut loc la Victoria & Albert Museum şi a demonstrat încă o dată că eleganţa şi simplitatea sunt două dintre cuvintele care o descriu cel mai bine.

A avut o apariţie demnă de o prinţesă din poveşti, iar mulţi au comparat rochia purtată de ducesă cu cea a prinţesei Aurora, din filmul de desene animate “Frumoasa din pădurea adormită”. Kate Middleton a ales o creaţie aparţinând celebrei case de modă Gucci, în nuanţe de roz.

După eveniment, Kate a salutat respectuos mulţimea care se adunase în faţa clădirii, semn că pune mare preţ pe modul în care este percepută de către public.