Kabbalah are propriul Zodiac. Uite ce spune despre tine

Kabbalah este o invatatura mistica si o practica in iudaism. Aceasta permite unei persoane sa inceapa sa se inteleaga mai bine, sa afle motivul aparitiei sale pe planeta, in spatiu, motivul pentru tot ceea ce i se intampla.

Iata o descriere a semnelor zodiacului conform Kabbalah:

1) Nissan (Berbec)

Ei sunt oameni puternici, energici, curajosi. Ei se straduiesc sa castige – in orice situatie. Ei sunt foarte devotati rudelor lor, gata sa-si sacrifice propriile interese pentru binele lor.

Berbecul are o energie speciala care il ajuta sa depaseasca obstacolele si sa gaseasca o cale de iesire din orice situatie. Planeta lui este Marte, deci Berbecul ar trebui sa invete sa depaseasca conflictele.

2) Iyar (Taur)

Taurul este un semn pamantesc, feminin; este o constelatie de noapte, calda si patrunsa de bunatate. Are un foc special. Acesti oameni sunt pasionali, entuziasti si predispusi la manifestari creative.

Ei se straduiesc pentru stabilitate. Ei trebuie sa lupte cu ei insisi, pentru a rezolva conflictele interne. Taurul este rupt intre dorinta de a fi liber si dorinta de securitate si stabilitate.

3) Sivan (Gemeni)

Sivan transporta energia aerului. Ca si aerul, Gemeni este inconstant si schimbator, usor si activ. Rareori este 100% multumit de viata lui.

El este condus de ambitii, se straduieste pentru ceva mai bun si mai mult. Gemenii sunt foarte sociabili, se deschid usor in fata oamenilor, vor reusi in zone in care trebuie sa stabileasca contact cu oamenii.

4) Tammuz (Rac)

Acesta este un element de apa, care este sub influenta lunii. Racul este un om inteligent, cu o intuitie bine dezvoltata. Mai mult decat orice, Racii apreciaza confortul casei si caldura.
Principalele lor prioritati sunt iubirea si valorile familiei.

Infatisarea este puternica si fiabila, dar in spatele acestei cochilii se afla un suflet delicat si vulnerabil. Persoanele nascute sub acest semn pot anticipa evenimente.

5) Av (Leu)

Leii sunt condusi de Soare – planeta principala a sistemului solar. Acestia sunt oameni puternici si intentionati, lideri innascuti. Ei au un farmec incredibil si carisma.

Oamenii sunt atrasi de generozitatea, sensibilitatea si mintea ascutita a Leilor. Ei nu pot rezista rutinei, iubesc sa calatoreasca, sa aprecieze frumosul din jurul, sa se simta ca centrul universului, iubesc lauda.

6) Elul (Fecioara)

Fecioarele sunt conduse de Mercur, ele personifica bunatatea si dreptatea. Ele se nasc perfectioniste, idealiste care se imbunatatesc in mod constant si cer aceleasi lucruri de la ceilalti.

Fecioarele sunt foarte selective si adesea suspecte, observand defecte in tot ceea ce intalnesc. Sunt practice, se uita la viata sobru si realist, cer ordine in viata de zi cu zi, pot fi inutil de pretentioase.

7) Ishrei (Balanta)

Balantele cantaresc orice lucru mic, gandesc fiecare cuvant si fapta, se straduiesc pentru armonie si dreptate. Sunt oameni generosi si amabili, incearca sa ii trateze pe toti in aceeasi masura cu bunavointa.

Au multi prieteni, sunt practice si atente, consecvente si stiu exact ce vor de la viata. Ele iau greu decizii. Tind sa cantareasca si sa ia in considerare toate optiunile posibile.

8) Mar Chesvan (Scorpion)

Acestia sunt oameni puternici si misteriosi. Acest semn apartine elementului apa. Scorpionii au o carisma incredibila si energie. Ei pot capta oamenii cu ideile lor.

Se schimba cu usurinta de la un caz la altul. Starea lor se poate schimba cu viteza fulgerului – fericit intr-o clipa si suparat in urmatoarea. Se indragosteste la fel, instantaneu, dar dragostea poate sa dispara la fel de rapid.

9) Kislev (Sagetator)

Ei isi fac cu usurinta noi cunostinte, sunt activi si veseli, este dificil pentru ei sa stea linistiti. Sagetatorul iubeste aventurile, ii place sa vada locuri noi.

Genereaza in mod constant idei, nu tolereaza plictiseala si monotonia, isi inventeaza divertisment pentru sine. Sagetatorul – sufletul oricarei petreceri, este sociabil si prietenos, este usor sa comunici cu el.

10) Tevet (Capricorn)

Pentru Capricorni sunt importante independenta si libertatea materiala. Ei au o vointa si o hotarare puternica, nu se tem de singuratate si nu incearca sa inceapa o familie.

Stabilitatea este inerenta in ei, Capricornilor nu le place sa-si piarda vechii prieteni. Ei dispretuiesc risipa, sunt foarte economi. Nu se straduiesc sa fie in centrul atentiei, adesea raman pe margine.

11) Shevat (Varsator)

Varsatorul nu vrea sa fie ca altii, el este interesat de valori materiale, prefera sa traiasca prin propriile sale legi si reguli. Este foarte curios, este atras de tot ce este nou.

Varsatorul are multe talente, are o buna memorie si inteligenta. Nu-i place cand libertatea lui este limitata. In acest caz, devine indraznet si nepoliticos.

12) Adar (Pesti)

Acestia sunt oameni sentimentali si sensibili, stiu cum sa simta cu adevarat empatia cu durerea altcuiva. Sunt oameni timizi si chiar slabi. Ei merg adesea cu fluxul, sunt usor de gestionat.

Pestii merg adesea la extreme. Ei pot arunca o lovitura din cauza lucrurilor mici si pot ramane linistiti cand sunt in pericol. Astfel de oameni gasesc repede un limbaj comun cu ceilalti, dar le este greu sa ii inteleaga.

Esti de acord cu caracterizarea?