Jupiter aduce multe schimbari in destinul zodiilor: Horoscop pana in decembrie 2019

Încă din luna februarie toate zodiile vor simți că primesc vibrații pozitive, vor avea mai multă încredere în forțele lor și mai multă putere de muncă.

Berbec

De-a lungul anului, dragostea îţi va aduce multe satisfacţii şi vei fi sprijinită de persoana iubită în tot ceea ce doreşti să realizezi.

Dacă doreşti să îţi întemeiezi o familie, ar fi bine să te gândeşti la conceperea unui copil încă din luna februarie.

În carieră este foarte important să fii ambițioasă și să urmărești șanse noi la sfârșit de vară.

Oportunitățile vor apărea în august și septembrie, dar trebuie să urmărești un domeniu în care ai deja experiență.

Taur

Zodia ta va avea parte de noutăţi legate de situaţia materială şi de călătorii.

La început de primăvară, astrele te ajută să faci un pas înainte în carieră şi îţi scot în cale câteva oferte de slujbe profitabile.

În lunile mai şi iunie, vei avea suficienţi bani să planifici o călătorie în străinătate, să revezi prieteni dragi sau membrii de familie stabiliţi peste hotare.

Cea de a doua jumătate a lunii octombrie poate fi o perioadă tensionată la serviciu şi nu este exclus să apară probleme financiare pe care nu le vei depăşi fără compromisuri.

Gemeni

Te vei bucura de stabilitate în carieră, lucru care se va reflecta şi asupra situaţiei tale materiale.

Mercur, astrul care guvernează zodia ta, va încerca să menţină un echilibru între viaţa personala şi obligaţiile profesionale.

Încearcă să priveşti dincolo de clipa prezentă, dincolo de orgolii şi de ambiţii.

Este bine să nu te grăbeşti să iei decizii categorice, dacă simţi că eşti iubită şi respectată. Nu ezita să îţi urmezi inima, pentru că orice umbră de îndoială va fi dureroasă mai târziu.

Rac

În prima jumătate a noului an, vor fi foarte puține schimbări în viața ta. Ar fi bine să lași lucrurile să evolueze de la sine, mai ales în familie.

Astrele vor fi mai generoase cu tine în plan profesional abia în a doua jumătate a anului viitor.

Și tot în iarna viitoare vei avea mai mari șanse să faci o investiție pentru familie, de care vă veți bucura ani de zile!

Leu

Primele luni din noul an, mai ales februarie și martie, vor fi o perioadă mai dificilă.

În decursul verii şi toamna viitoare vei profita din plin de energia lui Saturn şi vei beneficia de vitalitatea acestui astru pentru a depăși problemele.

În viața de familie, Jupiter reuşeşte să îţi scoată în cale lucrurile mărunte şi frumoase.
Fecioara

După 16 februarie, te poți aștepta la tot felul de noutăți, situații și schimbări din care vei avea uneori și de câștigat.

În ceea ce privește cariera, nu trebuie să îți faci mari speranțe. Ceea ce ai obținut în 2018 rămâne neschimbat și trebuie doar să te implici mai mult pentru a atrage aprecierea șefilor.

Balanță

Ai toate şansele să găseşti un loc de muncă mai bine plătit spre sfârşitul iernii, în luna februarie, sau să avansezi datorită unor schimbări de personal.

Până în iunie, programul tău de muncă va fi foarte încărcat, iar proiectele personale mult mai ambiţioase.

Scorpion

Până în aprilie, ar fi bine să te concentrezi asupra șanselor tale profesionale și să nu refuzi nicio propunere de a lucra peste program, dacă ești plătită și apreciată.

Chiar dacă vei munci mai mult, nu va fi o perioadă prea lungă și vei câștiga mult din această experiență.

La mijlocul anului, în lunile iulie – august, se întrevede și posibilitatea de a pleca în străinătate pentru o perioadă lungă de timp.

Săgetător

Dacă te implici mai mult în proiectele de la serviciu și vii cu iniţiative inovatoare, vei avea parte de împliniri şi, mai ales, de recompense financiare în cursul primăverii.

Pentru zodia ta, lunile aprilie și mai vor fi cele mai norocoase și cele mai profitabile, pentru că atunci vei câștiga cel mai bine de pe urma muncii tale.

Spre sfârșitul verii, astrele te pot ajuta să faci un pas uriaş în carieră sau să găseşti tocmai slujba pe care ţi-o doreşti de ani de zile.

În concluzie, pentru Săgetători, prima jumătate a anului va fi favorabilă schimbărilor profesionale și câștigurilor, iar ultimele luni vor fi dedicate iubirii.

Horoscopul anului 2019 pentru Capricorn

Vor fi situații în care îi vei ajuta fără probleme, dar și momente în care intervenția ta nu va fi deloc binevenită. Din mai până în iulie te bucuri de prosperitate financiară.

În plan financiar, vei avea mai multe luni bănoase decât în 2018 şi vei reuşi să strângi o sumă importantă de bani până la sfârşitul anului.

Dacă eşti singură, noiembrie este luna unei noi relații, chiar dacă aceasta va începe timid.

Vărsător

Poate că este timpul să înveți o limbă străină pentru a avea mai multe șanse în carieră sau să te reprofilezi pe un job de birou.

Câştigurile se vor diminua în prima jumătate a anului, dar vei primi veşti bune legate de locul de muncă în a doua jumătate a anului.

Sunt şanse mari să te căsătoreşti.

Pești

O bună parte din anul 2019 va fi un an profitabil, în special până în septembrie.

Salariul tău va fi majorat şi, chiar dacă banii nu vor fi chiar atât de mulţi pe cât ţi-ai dori, vei primi și alte beneficii pentru munca ta.

Dacă vrei să cumperi o locuinţă sau o maşină, ar fi bine să închei tranzacţia la începutul toamnei, deoarece puterea ta de cumpărare va scădea din octombrie.

Pe de altă parte, 2019 aduce multe momente frumoase, pe care nu le vei mai uita niciodată.

Este un an al distracţiilor, al prieteniilor deosebite şi al vacanţelor pline de farmec. Vei avea mai mult timp și pentru copii sau pentru nepoți!