Iulia Vântur și Salman Khan s-au întors din vacanța de Revelion. Iată unde au petrecut cei doi și cum au fost surprinși

Iulia Vântur și Salman Khan au plecat de Revelion într-o vacanță în Goa, pe coasta de vest a Indiei. Cei doi au sărbătorit alături de mai mulți prieteni, iar luni, pe 7 ianuarie, s-au întors în Mumbai, fiind surprinși împreună pe aeroport.

Salman Khan și Iulia au fost fotografiați de paparazzi pe aeroportul din Mumbai împreună cu Arhaan Khan, iar vacanța pare să le fi prins de minune. Cei doi par foarte relaxați. Iulia poartă o rochie neagră, scurtă, asortată cu cizme lungi negre și o geantă neagră, iar look-ul o prinde de minune.

În 2016, au apărut zvonuri că Salman Khan și Iulia Vântur se pregătesc de nuntă. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă cei doi sunt în continuare nedespărțiți.

Iulia Vântur i-a dăruit lui Salman un cadou special

Iulia și actorul indian merg în vacanțe împreună, românca ar locui în casa acestuia, iar de ziua lui i-a organizat o petrecere la ferma actorului din Panvel. Mai mult, fosta vedetă Pro TV și-a surprins iubitul cu un cadou special.

Salman Khan a împlinit 53 de ani pe 27 decembrie, iar Iulia i-a oferit cadou un lanț de aur cu un crucifix specific biserice ortodoxe. Starului indian se pare că i-a plăcut foarte mult cadoul și a fost surprins chiar în seara respectivă, purtându-l mândru la gât, potrivit India Today.