Ionut Jaguarul: “Larisa nu ar fi trebuit sa fie la aeroport pentru Vladimir Draghia si va zic si de ce”

Dupa ce a pierdut finala Exatlon in fata lui Vladimir Draghia, Jaguarul a pornit razboiul in mediul online. Intr-un live facut pe Facebook de sotia sa Nella, Ionut Jaguarul nu s-a sfiit sa il critice incontinuu pe castigatorul Exatlon, la adresa caruia nu a a avut niciun cuvant de lauda la adresa lui.

“Sincer va zic, Larisa nu ar fi trebuit sa fie la aeroport pt Vladimir Draghia si va zic si de ce. Vladimir Draghia cand Larisa a luat imunitatea, nu stia cum sa o barfeasca si sa o vorbeasca de rau. Spuneau despre ea ca este cea mai slaba persoana din echipa si nu ar trebuit sa ia protectia.

Eu cred ca Larisa a venit mai mult pentru Roxana si nu pentru Draghia.”

Roxana, Alex, Stefan si Ionut au fost inatmpinati la aeroport, pe langa familie si prieteni, si de o parte dintre fostii lor coechioeri care i-au aplaudat si le-au scandat numele minute bune.

Alina Pana, Alex Morar, Rafaela si Bogdan si-au asteptat la aeroport fostii coechipieri.

In schimb, in tabara Faimosilor, a fost liniste. Doar Larisa a venit la aeroport sa il intampine pe castigatorul Exatlon Romania.

Era foarte revoltat si gestul asta nu mi s-a parut ok din partea lui.”, a declarat Ionut intr-un live facut de sotia lui pe Facebook.

Ionut crede ca finala pe voturi l-a dezavantajat si acesta este singurul motiv pentru care el a pierdut Exatlon Romania. El ar fi vrut sa joace pe “propriile lui forte”.

Desi Nella nu este de acord, Ionut ar dori sa participe si la un alt sezon Exatlon.

Ionut le-a promis fanilor ca in curand va spune fara menajamente tot ceea ce l-a deranjat in acest concurs.

Nici sotia lui Ionut nu a fost foarte incantata de ceea ce a facut Vladimir in direct. “Nu cred ca era cazul ca Draghia sa faca gestul ala…”

“Dupa ce s-a terminat live-ul din finala, am avut o discutie cu el si i-am spus ca nu este frumos ca a facut asta. “