Incepe o perioada buna pentru multi: Horoscop februarie 2019

O lună cu aspecte pozitive pentru nativi. Previziunile astrologilor pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop februarie Berbec

O luna dinamică, se tot reconfigurează anturajul, apăr oameni noi, idei noi, propuneri și multă activitate socială. E important să accepte invitații la diverse manifestări de grup, pentru că astfel pot descoperi oportunități de începere a unui propiect interesant dar și a unei relații , dacă îi interesează.

Berbecii însă trebuie să fie dispuși, în această luna, să renunțe uneori la punctele lor de vedere sau chiar la fanatism.

Altfel, pot îmbrățișa căi nepotrivite și pot face alegeri doar din ambiție ori rigiditate, ceea ce nu-I avantajează acum. Pot apărea oameni de destin, care îi inspiră, încurajează și susțin pe nativii Berbec să-și urmeze visele.

Horoscop februarie Taur

Taurii au o luna cu multe aspect benefice, mai ales în plan relațional, partenerial. Unii Tauri au de luat decizii importante legat de o relație de cuplu și e bine să fie atenți întrucât există posibilitatea de a se iluziona sau de a renunță prea ușor din cauza unor motive nefondate.

Profesional și în carieră, sunt șanse de schimbare neașteptată. Pot apărea surprize, li se aduc la cunoștință schimbări, unii Tauri sunt nevoiți să se reinventeze sau să găsească rapid soluții la o situație aparent fără ieșire.

Au multă creativitate în această luna și foarte multă disponibilitate de a iubi și a se deschide în relații cu oameni pe care-I îndrăgesc și de care le păsa.

Horoscop februarie Gemeni

O luna interesantă, a cărei energie îi sprijină pe Gemeni să evolueze, să învețe ceva nou, să gândească dincolo de șabloanele sociale și dincolo de propriile limite. Au vise, dorințe, aspirații mari și e posibil chiar să se împlinească parte din ele.

Relația de cuplu și relațiile cu cei din jur în general, sub influența lui Marte situat în zonă parteneriatelor și cooperării, pot fi consumatoare de atenție și energie.

Gemenii pot să se implice alături de alții în proiecte curajoase, dar trebuie să fie atenți la accesele de impulsivitate și chiar furie, sau la rivalitățile care îi epuizează fără sens.

În carieră, au parte de împliniri, apreciere și rezultate frumoase, inclusiv financiare, când sunt relaxați și urmăresc să facă din pasiune și bucurie lucrurile, nu din ambiție sau pentru a demonstra ceva cuiva.

Horoscop februarie Rac

Prioritatea se pare că este, în această perioadă, pentru Răci, segmental financiar. Aici are loc și eclipsă parțială de Soare din 15 februarie, și tot axă finanțelor a fost activată și de eclipsă totală de Luna din 31 ianuarie.

Prin urmare, Răcii sunt cumva împinși de la spate să facă schimbări, sau schimbările sunt făcute sub presiunea umplerii paharului.

În orice caz, e o ocazie bună să acceseze niște fonduri, să se decidă să o ia într-o direcție riscantă dar mult mai avantajoasă pe termen lung. Racii sunt chemați să se bazeze mai mult pe ei și darurile lor, și mai puțin pe ideile și forțele altora.

Este o luna interesantă și la capitolul muncă și sănătate. Aici este nevoie de multă energie, asumare, inițiativă, pentru a rezolvă problem stagnante.

Horoscop februarie Leu

O luna importantă pentru Lei, mai ales că eclipsele, cea din 31 ianuarie și cea din 15 februarie, îi vizează în mod direct și le poate aduce schimbări fără preaviz. Aceste schimbări se adresează parteneriatelor, relației de cuplu, imaginii sociale, credibilității.

Leii sunt pe trambulină acum și trebuie doar să fie atenți la aterizare. În rest, mari șanse de progres, recunoaștere și succes, cu condiția să evite să facă prea multe valuri, ele oricum vor există.

Horoscop februarie Fecioară

Pentru acesti nativi, surprizele vizează zonă muncii și a carierei. E posibil fie să apăra schimbări care îi așează pe acești nativi pe un nou drum profesional, fie se implică într-un proiect inedit, cu oameni noi.

Fie schimbă echipă, condițiile de lucru, mijloacele, decorul etc. Schimbările sunt progresiste, așa că nu trebuie să se teamă de necunoscut ci să fie ceva mai deschiși la nou. Un alt aspect important este legat de zonă relației de cuplu și intelegerea cu cei din jur.

Aici sunt vești bune: mai cu seamă în a două parte a lunii, au parte de armonie, iubire, recunoaștere.

Horoscop februarie Balanță

Pentru Balanțe este o luna extrem de efervescentă, cu multă creativitate, chef de viață, de distracție și de… iubire.

Balanțele se trezesc tot mai mult la viață și au parte de experiențe inedite, idei noi și năstrușnice pe care le pun rapid în aplicare, manifestări mai demonstrative în ce privește iubirea și devotamentul.

Unele Balanțe se îndrăgostesc ori le acordă mai multă atenție propriilor copii și au satisfacții prin ei, altele devin mai implicate în proiectele pe care le iubesc, creează mai mult, sunt mai inspirate.

Horoscop februarie Scorpion

Chiar dacă vor fi scoși deseori din zonă de confort în această luna, deci va fi nevoie să strângă din dinți și să se adapteze, e o perioadă excelentă pentru Scorpioni, din multe puncte de vedere.

În special în ce privește dragostea și căsătoria, acești nativi au parte acum de experiențe frumoase.

Nu doar iubirea e prioritara și susținută energetic în februarie, ci și zonă banilor și a afacerilor.

Aici este consumată multă energie, Scorpionii sunt puși pe treabă și pe câștig. Să fie totuși prudenți când semeneaza acte sau fac tranzacții semnificative.

Horoscop februarie Săgetător

Multă energie, determinare, magnetism, inițiativă în februarie, grație planetei Marte care traversează acum Săgetătorul.

Așadar, acum e momentul pentru acțiuni curajoase, pentru proiecte care așteptau cuminți un semnal, pentru a face un pas înainte în anumite relații și mai ales pentru a iniția o poveste de dragoste dacă sunt interesați.

Surprizele nu-i ocolesc nici pe acești nativi, în cazul lor vizează zonă cuplului și a parteneriatelor, unde anumite vești, informații, mesaje vin să întoarcă la 180 grade un context cunoscut.

Au parte de înțelegere în familie și de o oarecare armonie și empatie, mai ales când au nevoie de sprijin. Cu muncă și banii, stau bine, însă nu trebuie să se aștepte că va cădea ceva din cer, totul vine acum prin disciplină, efort și curaj.

Horoscop februarie Capricorn

Banii reprezintă segmentul cel mai important pentru acești nativi, în luna februarie. Aici are loc o eclipsă și multe alte aspecte care îi motivează pe Capricorni să-și imbunateasca statusul financiar, să facă un salt fiind mai creativi și îndrăzneți.

Totuși, există elemente de noutate pe care nu le pot anticipa și la care va fi nevoie să se adapteze din mers, mai ales pe la jumătatea lunii.

Atunci e posibil să apăra schimbări bruște care le schimbă perspectivă și cadrul. Să fie pregătiți pentru a creă pe loc o strategie de success.

Horoscop februarie Vărsător

O perioadă pe placul Vărsătorilor, pentru că li se da apa la moară să creeze, să inoveze, să fie creativi și cu un pas înaintea tuturor, ba chiar înaintea vremurilor.

Acum Vărsătorii au parte de acel elan creator, de acea inspirație proaspătă după care tânjeau. Așadar, să nu ezite să se pună pe treabă, să-și noteze ideile și mai ales să le dea curs.

Eclipsă parțială de Soare în semnul lor, pe 15 februarie, e posibil să le aducă vești neașteptate, schimbări de planuri, dar și schimbări relaționale.

Se prind de ceva, înțeleg altfel o situație partenerială, sunt gata să schimbe, cu detașare, ceva ce nu funcționează sau să se alieze cu persoană potrivită, apărută sau recunoscută spontan, pentru finalizarea unui proiect.

Horoscop februarie Pești

Deși în primele două săptămâni Peștii ar putea să se simtă fie devitalizati, fie singuri și dezamăgiți, este doar o perioadă pe care ei ar trebui să o folosească pentru introspecție, odihnă, relaxare și îngrijire personală.

Le revine tonusul spre jumătatea lunii, iar optimismul va reveni și el totodată. Peștii încep din nou să se simtă utili, în formă și mai ales apreciați.

Marte se află în zonă carierei pe tot parcursul lunii, așa că le da acestor nativi un imbold puternic să iasă la rampă, să-și susțină ideile și cauza, să se implice mai mult pentru interesele lor.