Incepe Anul mistreţului de Pământ. Ce se ofera copiilor pentru a fi paziti de rele si pentru a avea noroc. Afla si ce se intampla cu fiecare zodie

Anul Porcului de Pământ își intră în drepturi absolute, începând cu data de 5 februarie 2019! Mistrețul este ultima zodie din horoscopul chinezesc.

Astfel, se încheie un ciclu, iar finalul este unul în forță. Toate zodiile vor avea parte de un an bun, spornic, potrivit astrologilor chinezi.

Tradiţii de Anul Nou chinezesc

Chinezii de pregătesc de noul an făcând curat în case, pe care apoi le decorează, printre ornamente fiind lanternele.

Sărbătoarea debutează în ajun, cu o cină în familie, cu peşte şi găluşte – simbolul prosperităţii.

Adulţii le oferă copiilor pacheţele roşii, care conţin bani, pentru a-i păzi de rele şi a le ura noroc.

Ce aduce Anul Mistretului de Pamant pentru toate zodiile

Sobolan

Daca devii prea increzut si rebel, risti sa nu ai prea mult succes in afaceri sau investitii. Exista riscul sa pierzi o suma mare de bani, daca nu esti atent.

Sau, poate, un obiect pretios, de suflet. Munceste din greu si fa-ti planuri pe termen lung.

Economiseste banii si vor veni si rezultatele. In primavara, atentia se va concentra pe casa si familie.

Va fi, un an de refacere, mai ales ca prietenii si familia te vor solicita din plin si ca timp, si ca finante.

Pentru cei singuri, vara aduce calatorii, intalniri cu oameni noi si chiar sansa de a-si gasi jumatatea.

NU este indicat sa faci schimbari radicale in viata ta. Ia fiecare etapa asa cum vine.

Bivol

In ciuda eforturilor sustinute, rezultatele din anul 2019 nu vor fi pe masura asteptarilor tale daca ai asteptari prea mari si nerealiste fata de ce este omeneste posibil sa obtii. Nu trebuie, insa, sa te ingrijorezi.

Iti vei face multe cunostinte care iti vor fi de folos mai tarziu.Totul este despre a construi. Construirea unor relatii solide, construirea unei cariere solide, consolidarea sanatatii.

Ia in calcul regandirea planului alimentar si de exercitii fizice pentru o mai buna stare de spirit. Prima parte a anului poate parea ca merge prost. In realitate, lucrurile vor progresa, incet, dar sigur. Daca esti singur, vara iti poate aduce o relatie armonioasa.

In toamna, este posibila schimbarea locului de munca sau inceperea unui proiect nou. Un an amestecat in care unele neplaceri din familie si unele frictiuni in activitatea profesionala te pot scoate din ritm. Per total, insa, vei avea un an bun.

Tigru

Un an de reflectare asupra telurilor si drumului tau. E nevoie de multa concentrare pentru ca poti fi usor distras de alte activitati si poti da gres in procesul decizional.

Trebuie sa-ti infranezi pornirile in acest an pentru ca prosperitatea si abundenta de la inceputul anului sa nu se risipeasca din cauza unor actiuni nesabuite.

Fii foarte atent la investitiile facute si, mai ales, la noii asociati. In toamna, relatia de cuplu are nevoie de mai multa atentie din partea ta. Vesti bune in familie se anunta spre finalul anului.

Iepure

An amestecat, in care lucrurile par mai stralucitoare decat sunt in realitate si trebuie sa fii foarte atent si mai ales realist atunci cand promiti sau garantezi pentru altii.

E nevoie si de o concentrare asupra nevoilor celor dragi tie, in special batranilor din familie. Daca esti singur, nu este exclusa o noua relatie.

In viata profesionala, foloseste-ti imaginatia la capacitate maxima. Vara poate fi aglomerata cu multe de facut si de invatata, insa rezultatele se vor vedea in toamna.

Dragon

Un an bun, in care lucrurile revin pe fagasul normal, iar norocul straluceste prin norii intunecati din timpul Anului Cainelui.

Poti avea rezultate favorabile atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Atentie, insa: NU forta lucrurile si nu iti epuiza energia. Motto-ul anului este „Rabdare!”.

Primavara esti creativ si te gandesti la cum sa-ti redecorezi casa, cum sa-ti amenajezi biroul, astfel incat sa ai parte de liniste si armonie si acasa si la locul de munca. Toamna, te vei concentra mai mult pe zona profesionala.

Sarpe

Un an agitat si amestecat, in care vei folosi multa energie, iar castigurile se vor ridica la nivelul eforturilor, insa e posibil ca eforturile sa fie prea mari.

Poti fi urmarit de ghinion la bani, din cauza faptului ca analizezi cu superficialitate investitiile. Fii mai implicat.

Poate aparea o despartire de cineva apropiat, dar nimic ce sa nu fie pentru binele tau. Nu actiona fara sa sa iei in calcul toate aspectele unei situatii.

Concentreaza-te mai mult pe starea ta de bine, pe armonia de acasa, pe sanatatea fizica si emotionala.

Cal

Un an in care succesul poate fi distrus de interferente din exterior daca te increzi prea mult pe exterior si prea putin pe tine insuti. O perturbare de intentii poate intarzia planurile facute.

Investitiile si proiectele inainteaza mai anevoios decat ai vrea si trebuie sa faci si sacrificii. Dar partea buna este ca inainteaza.

Daca te mobilizezi mai mult, 2019 iti poate aduce o transformare personala uluitoare. Concentreaza-te mai mult pe ceea ce esti si pe ceea ce-ti doresti de la viata.

Cheia este sa fii cinstit cu tine insuti si sa accepti fiecare desocperire pe care o faci despre tine. DA, vor fi provocari. DA, vor fi intarzieri.

Da, ti se va parea ca te invarti in cerc. DAR, vei ajunge acolo unde trebuie sa ajungi daca esti consecvent.

Oaie/Capra

Un an bun pentru tine. Dupa toate neplacerile din ultimii ani, poti fi inca dezechilibrat, insa urmeaza o perioada de refacere.

Relaxarea nu este totala, deoarece inca ai niste suspiciuni in ceea ce priveste cateva persoana din randul prietenilor si/sau asociatilor.

Vestea buna a anului este ca vei avea acces la niste fonduri care iti erau interzise in trecut. Ai grija, insa, sa nu irosesti acesti bani.

Gandeste in perspectiva, ce ai putea face cu ei, cum ai putea sa-i inmultesti.

Maimuta

Un an activ, plin de soare, plin de ploi, asa cum este si viata. Pot aparea dispute financiare, necazuri in afaceri sau cu justitia.

Fii realist, odihneste-te. Nu-ti irosi energia. Vei avea nevoie de ea.

Cocos

Pentru tine, anul Mistretului nu va fi lipsit de problemele sale si de aspecte emotionale de rezolvat, dar in mod ciudat, desi vor aparea, tu te vei simti imputernicit si optimist.

Chiar a venit vremea sa fii tu insuti, indiferent cine ce crede. Munca si banii per ansamblu sunt buni.

Munceste din plin si evita sa te imbogatesti prin tot felul de scheme rapide de investitie, doar asa vei vedea aurul revarsandu-se din cupa prosperitatii tale.

Caine

Un an calm, in care se prevad castiguri financiare sau beneficii neasteptate.

Rezultatele, in general, nu vor fi atat de bune pe cat iti doresti, din cauza unor amanari si stagnari, dar si a unor cheltuieli suplimentare.

Poti sa-ti faci prieteni noi, influenti. Este indicat sa-ti cultivi relatiile in acest an. Cu ajutorul cunostintelor poti profita de cateva oportunitati in plan profesional.

Toamna poate aduce o perioada de analiza si reflectie asupra prioritatilor tale.

Mistret

Un an stabil, cu castiguri si progrese. Pot aparea si cateva frictiuni in activitate sau acasa, insa niciuna nu iti va tulbura linistea.

Fii precaut si cu sanatatea, intrucat pot aparea probleme de natura infectioasa. Venirea iernii iti poate aduce prieteni noi si influenti.

Reteaua de cunostinte iti poate promova produsele sau ideile de afaceri si vei avea multe avantaje din acest punct de vedere. O veste importanta se anunta spre toamna.