Imagini emoționante cu Iris, fiica Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc în fiecare zi bucuria extraordinară de a avea încă un membru în familie. Micuța Iris este răsfățata familiei, iar Gabriela Cristea a postat pe pagina sa.

”Dupa cateva zile de acomodare, bebe Iris doarme visand la legendele cu zeite in patutul creat special pentru ea”, a postat Gabriela Cristea în dreptul filmulețului prezentat fanilor de pe pagina sa de Instagram.

Gabriela Cristea şi Tavi Clondaau devenit pentru a doua oară părinţi pe data de 17 martie, atunci când frumoasa prezentatoare a adus-o pe lume pe Iris, care a primit nota zece.

Pe 20 martie, Gabriela Cristea și fetița ei Iris au plecat acasa. Astfel, prezentatoarea TV a petrecut prima noapte în 4, alături de soțul ei și cele două fetițe.

Gabriela Cristea însă a făcut și un anunţ. Ea a chemat acasă un consilier în alăptare. Vedeta a optat pentru acest lucru deoarece este benefic atât pentru ea cât și pentru bebeluș.

„E interesantă treaba, în sensul că până acum totul a fost relativ ok. De ce spun relativ ok? Pentru că a fost o noapte destul de grea.

Când am ieşit din maternitate nu ştiam foarte bine să alăptez, dar m-am echipat cu toate pompele, biberoanele şi alte chestiuni de genul ăsta.

Astăzi, am chemat de dimineaţă un consilier în alăptare. Este foarte tare! Am crezut că e frecţie la picior de lemn… Astăzi la ora 10 a venit consilierul şi din momentul acela, viaţa noastră s-a schimbat la 180 de grade.

De ce? Pentru că deja am alăptat de 3 ori. Asta înseamnă că am mai consumat câteva calorii şi s-au mai dus câteva zeci de grame. Oricum, suntem foarte obosiţi după ziua de ieri.

Când am ajuns acasă, totul a fost bine şi frumos. Noaptea nu a fost un sfetnic foarte bun, dar ne-am mobilizat.

Am zis că trebuie să fim acolo toţi. Ea mănâncă şi doarme, doar noi ne agităm. Din momentul în care consilierul în alăptare a venit, lucrurile s-au dezmeticit în casă”, a mărturisit Gabriela Cristea pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”.