Imagini de la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Dansul mirilor, pe muzica lui Sinatra. Totul despre fericitul eveniment

Cristi Borcea si Valentina Pelinel si-au unit destinele la Budapesta. Cununia religioasa a avut loc intr-o biserica veche, de traditie, iar petrecerea intr-o locatie de lux, unde invitatii s-au putut bucura de sampanie fina si bucate dintre cele mai alese.

Cavaleri de onoare la fericitul eveniment au fost Victor Piturca, Giovani Becali, Gigi Netoiu si Nicusor Stan. De partea cealalta domnisoarele de onoare au fost vedeta TV Nasrin Ameri, Make-up artistul Elena Ciftci si Andreea Cojocaru.

Mire pentru a treia oara, Cristi Borcea si-a asteptat familia in capitala Ungariei, la Budapesta, el fiind plecat inca de saptamana trecuta acolo pentru a pune la punct toate detaliile nuntii.

La cununia religioasa, primii invitati care au ajuns au fost tocmai cavalerii de onoare ai mirelui.

Alaturi de Valentina Pelinel si Cristi Borcea, la petrecerea din Budapesta au participat peste 40 de prieteni apropiati si rude ale celor doi, cu totii pregatiti sa se bucure alaturi de cei doi miri de momentele emotionante care au avut loc in restaurantul Gundel, unul dintre cele mai luxoase stabilimente din capitala Ungariei.

Meniul, unul de lux, care costa minimum 200 de euro de persoane, a fost stabilit, personal, de Valentina Pelinel si de Cristi Borcea, ei insistand sa puna pe masa invitatilor cele mai fine mancaruri si bauturi pe care banii le pot cumpara.