Îl mai țineți minte pe Gabi Jugaru? E bunic la 51 de ani

Gabi Jugaru (51 de ani), fostul realizator al emisiunii ”Jugaru Shukaru”, care timp de patru ani, până în 2010, a fost vedetă PRO TV, s-a retras în ultima vreme din lumina reflectoarelor, bifând doar câteva colaborări.

Prin urmare, are timp și pentru cei doi nepoței pe care îi are din partea fiicei sale mari, Roxana.

El a spus:

“Sunt schimbări pe care le așteptam! Lucrurile astea mi le-am dorit de mult timp. Dumnezeu mi-a oferit doi nepoți de la fata cea mare.

Eu mi-am educat copiii frumos, dar nu le-am impus niciodată ce să facă în viață, au făcut ce au simțit ele și sunt foarte mândru de realizările lor.

Pe nepot îl cheamă Ștefan și îi zic «Ștefan cel Mare, voievodul meu»”. “Regele farselor” le dă însă o veste bună fanilor săi: “Am avut un 2018 și bun, și rău, așa mi-a fost anul meu.

O să încep din martie activitatea cu un show de comedie care o să conțină stand-up comedy, parodii muzicale, plus că voi face, în direct, farse fără perdea, cu ajutorul spectatorilor. Plus că mai am și alte proiecte frumoase”.

La zece ani după divorţul de prima lui soţie, Dana, cu care are doi fiice, pe Roxana şi pe Miruna, Gabi Jugaru a făcut din nou marele pas.

El a ajuns în faţa ofiţerului de stare civilă, având-o la braţ pe actuala sa parteneră de viaţă, Lelia Mitroi (care are la rândul ei un fiu).