Idei de Tunsori care te intineresc cu 10 ani

O tunsoare care nu vi se potrivește poate să distrugă, chiar și cea mai binegândită imagine. Părul sănătos și frumos aranjat este foarte important pentru oricine.

Un păr dezordonat, neîngrijit sau murdar poate compromite imaginea oricărei femei, chiar dacă aceasta poartă un costum foarte scump .

Probabil ați reușit să observați până acum, că unele coafuri pot înfrumuseța femeia, făcând-o mult mai atrăgătoare, în timp ce altele îmbătrânesc imaginea?

De aceea, înainte de a merge la un stilist, trebuie să vă gândiți bine ce tunsoare doriți să purtați, care este lungimea și modelul tunsorii care vă avantajează cel mai mult. Vă recomandăm să cereți și sfatul unui stilist.

Desigur, este bine când stilistul dvs este un profesionist adevărat și știe ce trebuie să facă pentru a crea o imagine perfectă. Dar ce să faceți dacă nu cunoașteți nimic despre persoana căreia vreți să-i încredințați părul?

În această situație trebuie să știți foarte bine ceea ce vă doriți. Dacă părul lung este suficient doar să-l uscați pentru a arată impecabil, atunci părul scurt necesită o aranjare specială. De aceea, am decis să vă propunem o selecție din cele mai reușite tunsori și coafuri elegante pentru părul scurt.

În acest articol vă prezentăm 17 idei superbe de tunsori, care vă vor întineri vizual. Tunsorile sunt ușor de îngrijit și arată absolut superb!

Un stilist profesionist și un model potrivit al tunsorii, sunt tot de ce aveți nevoie pentru a crea o imagine elegantă și la modă, din orice păr, chiar și unul fragil sau cărunt. Puteți să vă convingeți de acest lucru din această selectie.

Nr.1

Nr.2

Nr.3

Nr.4

Nr.5

Nr.6

Nr.7

Nr.8

Nr.9

Nr.10

Speram sa va fie de folos!