Iata trasaturile importante pe care le-ai primit in functie de luna nasterii

In plus fata de horoscop, luna in care te-ai nascut joaca un rol important in determinarea trasaturilor caracterului tau.
In ciuda faptului ca fiecare persoana este individuala, exista o lista de lucruri care se regasesc cel mai adesea la persoanele nascute intr-o anumita luna.

Ianuarie

Persoanele nascute in ianuarie sunt foarte productive, inteligente, disciplinate si organizate. Aceste trasaturi le fac mari conducatoare. Ele sunt foarte harnice si ambitioase. Ele sunt, de asemenea, foarte atente in luarea deciziilor.

Februarie

Oamenii nascuti in a doua luna a anului sunt, de obicei, foarte cinstiti si adevarati. Sunt loiali, prietenosi si cinstiti. Acestia sunt oameni plini de compasiune care poseda un spirit creativ si o gandire progresiva.

Martie

Daca te-ai nascut in martie, esti o persoana unica. Functiile neobisnuite ale tale te diferentiaza de restul multimii. Esti romantic, visator, sensibil, emotional si loial. Esti sincer si dezinteresat in prietenie si relatii.

Aprilie

A patra luna a anului este luna extremelor, iar oamenii nascuti in aceasta luna au emotii puternice. Ei sunt foarte curajosi si independenti. Sunt sociabili, incapatanati si dinamici. Ei motiveaza si incurajeaza pe altii. Sunt foarte afectuosi, emotionali si au o dorinta excelenta de succes.

Mai

Se stie ca persoanele nascute in luna mai sunt incapatanate si independente. Ele sunt foarte ambitioase si decisive. Ele doresc atentie si afectiune din partea oamenilor. Acesti oameni sunt iubitori de arta.

Iunie

Daca te-ai nascut in iunie, atunci esti un maestru in comunicare. Arati bine, fara niciun efort. Esti sensibil, practic si grijuliu.

Iulie

Oamenii nascuti in iulie sunt perfectionisti, o sursa de inspiratie pentru altii. Isi iubesc familia, au mare grija si ii protejeaza pe cei dragi. Au un simt uimitor al umorului.

August

Esti mandru de tine si esti unul dintre cei mai increzatori oameni. Ai o personalitate magnetica care radiaza increderea si forta mentala. Esti curajos si neinfricat. Esti un lider innascut si pasionat de natura.

Septembrie

Persoanele nascute in septembrie sunt destul de inteligente. Ele gandesc repede si sunt foarte atente, dar sunt pot si insela cu usurinta. Ele au o natura afectuoasa si dezinteresata.

Octombrie

Ei sunt carismatici si fermecatori in profunzimea sufletului. Acesti oameni sunt pacificatori si iubesc sa mentina armonia in mediul lor. Sunt cei mai mari visatori, iubitori extrem de romantici si loiali.

Noiembrie

Oamenii nascuti in noiembrie fac lucruri in propriul lor mod si prefera sa gandeasca in afara cutiei. Ei au o minte ascutita si sunt foarte talentati. Ei isi stabilesc propriile reguli. Cu toate acestea, ei sunt adesea confuzi.

Decembrie

Daca te-ai nascut in decembrie, esti patriot. Esti de o frumusete rara, ambitios si ai un bun simt al umorului. Esti activ prin natura ta.