Iata rochia de seara perfecta pentru tine, in functie de zodie

Daca esti inca in cautare rochiei de bal perfecta, utilizeaza sfatul astrologilor. Semnul zodiacal te va ajuta sa alegi tinuta pe care ti-o vei aminti cu dragoste multi ani.

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varsatorul original, independent si cumva timid, este un semn de aer, ceea ce inseamna ca sunt ganditori profunzi si prieteni loiali. Desi Varsatorul poate fi retinut, el are o parte jucausa, energica. O rochie albastra deschisa, cu detalii unice, este perfecta pentru Varsator.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Calificati, intelepti si buni, Pestii sunt extrem de dezinteresati, iubesc dragostea si au o mare sensibilitate emotionala. Rochii de culori moi, capricioase, cum ar fi rosu, liliac, purpuriu, precum si tesaturi moi care curg sunt cele mai potrivite pentru acest semn calm si inimos.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Timiditatea nu defineste un Berbec. Acest semn de foc este indraznet, pasional, cinstit si foarte increzator. Cand vine vorba de cea mai buna rochie de bal pentru Berbec, cu cat mai indrazneata cu atat mai bine. O rochie rosie va fi cu siguranta perfecta pentru Berbec.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este un semn de pamant, ceea ce inseamna ca sunt extrem de echilibrati, de incredere, practici si rabdatori. Taurul iubeste culorile moi, naturale si siluetele elegante. O rochie  pe care Taurul o poate purta si in alta parte (de exemplu, la o nunta), ar fi o alegere ideala.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii au doua personalitati foarte diferite si nimeni nu poate ghici care dintre ele se va manifesta maine. Acest semnal de aer, sociabil, curios si adesea grav, are nevoie de o rochie  cu multe detalii diferite (cum ar fi dantele, straturi sau aplicaje) care reflecta caracterul lor.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Impresionant, loial si emotional, Racul poate fi unul dintre cele mai dificile semne ale zodiacului. Sunt foarte loiali fata de cei dragi si simpatizeaza cu cei care merita increderea lor, dar par adesea reci si retinuti. Racului i se potriveste o rochie alba simpla, clasica, restransa.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul intotdeauna iese in evidenta in multime. Curajos, bun si pasional – acest semn este un lider innascut si iubeste sa fie centrul atentiei. O rochie stralucitoare de culoare aurie, de culoarea vinului sau chihlimbar este perfecta pentru acest semn stralucitor de foc.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Credincioase, muncitoare si practice, ele sunt deseori retinute cand vine vorba de sentimente si de modul in care se imbraca. Fecioara acorda o mare importanta detaliilor. O rochie albastra inchisa, cu o multime de detalii clasice delicate (dantela, volane sau nasturi), va arata grozav pe o Fecioara.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta plina de compasiune, justa si delicata iubeste armonia, pacea si prietenia. Acest semn de aer calm si echilibrat iubeste culorile si tesaturile moi si naturale. O rochie de culoare verde deschisa, cu o silueta simpla, este perfecta pentru o rochie de bal pentru Balanta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul pasional, persistent si determinat este unul dintre semnele cele mai crude. El pare intotdeauna calm, rece, ceea ce ii ofera o privire grava si misterioasa.

Sigur Scorpionul isi stabileste propriile reguli, astfel incat o rochie rosie indrazneata cu detalii unice este perfecta pentru acest semn de foc.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul este generos, filosof si plin de umor – un iubitor al naturii, al libertatii si al calatoriei. Din aceste motive, el are absolut nevoie de o rochie confortabila care sa nu-l impiedice sa danseze toata noaptea.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornul responsabil, discret si hotarat nu solicita aprobarea celorlalti. El face fiecare decizie cu incredere si ii place sa iasa in evidenta, dar o face intr-un mod clasic si restrans. Un costum negru va fi perfect pentru acest semn independent.

Ei bine, cum ti se pare „rochia ta de zodiac”? Ai purta-o la bal?