Iată mantra iubirii pentru anul 2019 pentru fiecare semn al zodiacului. Vrei să o citești pe a ta?

Dragostea este un dar de la viata. Trebuie să învățăm să ne bucurăm de ea, să trăim cu intensitate maximă , să simțim cu sufletul.

Iată cele mai importante mantre ale dragostei pentru anul 2019 pentru fiecare semn al zodiacului.

Berbec:

Cred că dragostea adevărată este pe drumul meu și va veni la momentul potrivit. Sunt gata să accept această dragoste cu brațele deschise. Sunt gata să învăț cu adevărat să iubesc. Sunt gata să-mi cunosc sufletul.

Taur:

În acest an îmi eliberez sufletul de toate amintirile dureroase ale trecutului, de toate lanțurile complicate și de toate obstacolele care îmi blochează calea. Sunt gata să trăiesc astăzi, iubesc acum.

Gemeni:

merit iubirea pe care o visez. În același timp, învăț să fiu răbdător și să depun toate eforturile pentru a construi cea mai frumoasă relație cu sufletul meu pentru a mă cunoaște mai bine.

Rac:

Sunt înconjurat de iubire și totul merge așa cum ar trebui. Nu mă grăbesc, pentru că știu că universul are un plan magic pentru mine și că mă așteaptă ceva minunat.

Leu:

Știu că dragostea va veni atunci când sufletul meu va fi gata să accepte și să ofere același lucru în schimb. Între timp, mă bucur de felul în care merg, învăț să mă iubesc așa cum sunt, să accept nu numai calitățile pozitive, ci și dezavantajele.

Fecioara:

Nu caut doar un partener sufletesc. La un moment dat, drumurile noastre vor trece prin iubire nesfârșită, curată, sinceră și adevărată.

Balanta:

Accept toate greșelile, pentru că ele m-au ajutat să mă dezvolt pentru a ajunge acolo unde sunt acum.

Fiecare moment dificil a venit cu o lecție minunată de viață care mi-a oferit ocazia de a merge mai departe. Acum sunt gata să mă întâlnesc cu dragostea.

Scorpion:

În fiecare zi sunt recunoscător pentru câtă dragoste sufletul meu are de oferit. Nu mă grăbesc, dar aștept timpul să se deschidă complet și să se pregătească pentru o dragoste mare.

Sagetator:

Nu simt nevoia de a reveni la trecut, pentru că știu că nu pot schimba nimic. În schimb, aștept cu bucurie și aștept cu nerăbdare să văd viitorul. Îmi deschid inima pentru a iubi și a da dragoste.

Capricorn:

Inima mea nu minte. În sufletul meu crește iubire pură, necondiționată, adevărată, pe care o voi împărtăși. Urmez acest drum, știind că, în timp, voi trăi fericit. După cum am visat.

Varsator:

am invatat sa ofer iubire in fiecare zi in toate manifestarile ei. Nu mă grăbesc, nu alerg și nu cer iubire. Cred că sufletul meu merită ceva frumos. Și știu că Universul îmi va da această iubire magică.

Pesti:

las sufletul meu sa simta tot ce simte: durere, tristete, fericire, dezamagire, iubire. Știu că dragostea mă caută și în curând o sa ma gaseasca.