Iata horoscopul care conteaza. Esti de acord?

Vrei sa stii o descriere succinta, dar cuprinzatoare a fiecarui semn al zodiacului? Iat-o aici!

Berbec

Sociabil. Atractiv. Spontan. Nu poti glumi despre el. Amuzant. Saruta foarte bine. Fermecator. Relatia si familia sunt foarte importante pentru el.

Berbecul, dupa cum stii, este generos. Fascinant. Galagios. Vrea sa aiba intotdeauna dreptate. Berbecul este gata sa se certe ore intregi, aparand punctul lui de vedere. Berbecul este unul dintre cei mai minunati oameni din lume.

Taur

Agresiv. Prefera o relatie lunga. Iubeste sa dea o bataie. Inimitabil. Gata sa lupte pentru dorintele tale. Din cand in cand poate fi enervant, dar iubeste atentia. Extrem de prietenos.

Iubeste sa-i ajute pe oameni daca este necesar. Saruta bine. Personalitate buna. Incapatanat. Grijuliu. Taurii pot fi egoisti, iar daca vor intr-adevar ceva, ei vor face totul pentru a-l obtine. Taurii iubesc sa doarma si pot fi lenesi. Taurii – cei mai atractivi oameni de pe pamant!

Gemeni

Minunati. Dragostea lor este speciala. Buni ascultatori. Incurca cu usurinta oamenii. Gemenii – iubiti, nu luptatori, dar se pot schimba. Gemenii nu vor permite nimanui sa ii pacaleasca. Gemenii iubesc sa spuna oamenilor ce ar trebui sa faca. Foarte sensibili.

Pierd si uita usor lucrurile. Gemenii pot fi sarcastici, copilarosi si, uneori, foarte curiosi. Fideli. Intotdeauna fericiti. Foarte vorbareti. Sociabili. Ei stiu sa ierte. Le place sa seduca. Au un zambet frumos. Generosi. Puternici. Convingatori.

Rac

Foarte atractiv. Dragostea Racului nu se compara cu nimic. Foarte romantic. Unii dintre cei mai grijulii oameni pe care i-ai intalnit vreodata in viata. Extrem de creativ. El a perfectionat sexul si il face des. Foarte dezordonat.

Ciudat cu litera mare. Foarte vesel si, de regula, sufletul petrecerii. Racul te va pune in inima lui, unde vei ramane pentru totdeauna. Racii fac dragoste cu pasiune incomparabila. Spontan. Nu lupta, dar pot da lovi daca e cazul. Te poti baza pe ei.

Leu

Bun orator. Atractiv si pasional. Impunator. De obicei, fericit, dar cand este nefericit, devine nemultumit si infantil. Problema Leului devine o problema pentru toata lumea. Cei mai multi Lei sunt foarte previzibili si, de regula, monotoni.

Leul stie cum sa se distreze. El reuseste in aproape tot. Saruta bine. Sociabil. Cu picioarele pe pamant. Interesant. Galagios. Prefera o relatie pe termen lung. Vorbaret. Este dificil de gasit, dar cand l-ai gasit – esti norocos.

Fecioara

Dominata de relatii. Cineva o iubeste chiar acum. Intotdeauna si in tot ceea ce vrea are ultimul cuvant. Grijulie. Desteapta. Galagioasa. Fidela. Sociabila.

Nepretentioasa. Este usor influentata. Ii place sa joace si sa-si asume riscuri. Ea crede ca stie totul si, de regula, asa este. Respecta pe altii, dar ii poti pierde repede respectul daca ii gresesti o data. Retine ca respectul nu il vei putea recastiga. Ea nu iarta si nu uita niciodata.

Balanta

Multumeste pe toti. Iubirea ei este unica. Prostuta, amuzanta si draguta. Are propriul farmec unic. Cea mai grijulie persoana pe care o vei intalni vreodata!

Cu toate acestea, Balanta nu este persoana pe care sa contezi – se poate termina in lacrimi. Balanta poate provoca atat de mult haos pe cat previne.

Prietena adevarata pana la sfarsit. Poate purta pica multi ani. Balanta – cea cu care nu ar trebui sa strici relatia. De obicei, fanii sporturilor extreme exceleaza in ele. Creativa. Romantica fara speranta.

Scorpion

Foarte fermecator. Iubeste sa glumeasca. Are un simt foarte bun al umorului. Va incerca totul cel putin o data. Ii place sa se rasplateasca. Energetic. Previzibil.

Saruta bine. Intotdeauna primeste ceea ce doreste. Atractiv. Prefera o relatie pe termen lung. Vorbaret. Ii place sa petreaca timp cu tine, dar uneori ajunge la extreme.

El iubeste mirosul banilor, reuseste atat sa-i castige cat si sa-i piarda! Ii pasa de cei dragi. Munceste mult. Poate fi un bun prieten, dar daca un prieten arata lipsa de respect – poate sa ingroape o prietenie. Romantic. Grijuliu.

Sagetator

Spontan. Foarte atractiv. Apreciaza o relatie pe termen lung. Iubitor. Mama singura de cele mai multe ori. Isi pierde usor rabdarea.

Nu este atat de usor de pacalit. Daca Sagetatorul are o stare proasta, este mai bine sa stai departe de el. Jignit cu usurinta, tine resentimentele pentru totdeauna.

Iubeste profund, dar uneori nu arata acest lucru, considerand manifestari ale sentimentelor ca semne de slabiciune. Are multe temeri, dar nu le demonstreaza.

Personalitate inchisa. Protejeaza persoanele dragi in toate modurile posibile. Adesea poate fi infantil. Foarte dragut. Foarte romantic. Amabil fata de cei cu care are de-a face.

Capricorn

Zelos. Bun. Istet. Morocanos si iritabil uneori. Poate sa fie lenes si sa se lase sa se relaxeze, dar atunci cand gaseste o munca sau ce-i place sa faca, va da totul.

Mandru, intelegator si dulce. Seducator. Prefera o relatie pe termen lung. Orator bun. Intotdeauna primeste ceea ce doreste.

Varsator

De incredere. Atractiv. Ciudat. Prefera sa fie intr-o relatie pe termen lung. Harnic. Preia orice proiecte.

El este mandru de el insusi in tot ceea ce face. Dezorganizat. Lent. Un iubit bun, daca nu doarme. Ganditor extrem.

De obicei isi iubeste animalele de companie mai mult decat membrii familiei sale. Poate enerva pe altii cu incercarile sale de a explica sau de a spune o poveste. Imprevizibil. Depaseste asteptarile. Nu este un luptator, dar poate sa se bata.

Pesti

Grijuliu si amabil. Destept. Iubeste sa fie centrul atentiei. Foarte organizat. Foarte atractiv pentru sexul opus. Iubitor. Usor de gasit, dar la fel de usor de pierdut.

Te distrezi cu el. Uneori prea increzator, este usor de ranit. Intotdeauna incearca sa faca ceea ce trebuie, de aceea sufera de multe ori.

Uneori, el devine repede atasat de ceilalti si sufera din cauza lor. Foarte ciudat in sensul bun al cuvantului.

Are simt al umorului! Ganditor. Foarte popular. Bun prieten pentru altii, dar el insusi ar trebui sa fie mai selectiv in alegerea prietenilor.

Foarte precis, nu-i asa?