Horoscopul si sfatul astrologului pentru ziua de duminica, 7 iulie 2019. Ce se intampla cu fiecare zodie in parte

Citeste previziunile pentru zodia ta:

Berbec

Dacă un plan de la care aveai mari speranţe nu-şi arată deja efectele visate, ar fi bine să renunţi, cel puţin o vreme, la el şi să canalizezi energia pe care o deţii spre altceva, mult mai interesant.

E un moment în care pot merge strună unele proiecte complet noi, cu un consum mai mare de energie, deci nu te crampona de cel care nu vrea să evolueze orice i-ai face.

Apleacă-te imediat asupra altei idei care va creşte sub ochii tăi şi te va stimula spre noi şi noi etape. Dacă o uşă este închisă, caută imediat fereastra care te trimite spre ceva şi mai interesant.

Taur

Taurii joacă un rol nu tocmai plăcut. Un prieten apropiat o ține din greșeală în greșeală, iar cineva trebuie să-i spună adevărul în față, înainte ca situația să scape de sub control.

E important ca discuția să fie purtată cu mult calm și discreție, și sub nicio formă pe un ton moralist.

Va înțelege, în scurt timp, că tot ce se întâmplă e spre binele lui. Spre seară atmosfera se înveselește, odată cu o veste bună privitoare la bani.

Horoscop zilnic Gemeni.

Eşti pus şi azi în faţa unei situaţii cu două feţe şi reuşeşti să descoperi la timp ce se ascunde în spatele unor aparenţe, astfel încât să nu cazi în plasa nimănui.

Treci de o situaţie: o persoană încearcă să te atragă. Ai noroc cu această voce interioară care te trage de mânecă la timp!

Horoscop zilnic Rac.

Oricât de urâte ar fi uneori veştile, oricât de sensibil sau vulnerabil ai fi din când în când, deţii toate instrumentele necesare pentru a învăţa din orice lecţie a vieţii exact ce îţi era dedicat.

Nu o lua ca pe un afront personal, pentru că nimeni nu vrea să-ţi demonstreze ceva prin aceste momente neplăcute, ci doar ca pe un avertisment oferit la timpul cel mai potrivit pentru a putea face unele schimbări urgente în viaţa ta.

Nu e un eşec, ci doar o uşoară zguduire pentru a te obliga să iei măsuri!

Horoscop zilnic Leu.

Nu te juca aşa cu vorbele, mai ales dacă în faţa ta se află o persoană pesimistă. Glumele trebuie spuse într-o formă clară, care să nu nască interpretări eronate, deci fii foarte atent la ce ton foloseşti atunci când faci cuiva o poantă sau vrei să ironizezi o situaţie delicată.

Ar putea înţelege altceva din gluma ta şi după aceea nu vei mai şti cum să dregi busuiocul. Nu te lua de defectele sau slăbiciunile unora.

Fecioară

Ai nevoie de o zi de odihnă, de detaşare, de relaxare, pentru că ai acumulat unele emoţii negative care ţi-au împovărat inima, fără rost.

Caută o cale de a elimina aceste emoţii care nu-ţi fac bine şi ai suficiente căi de vindecare şi de eliberare, dacă încerci!

Sigur există ceva frumos care face plăcere inimii tale şi care poate contrabalansa perfect situaţia către optimism, deci foloseşte-te mai mult de acele instrumente de gândire pozitivă.

Caută acele plusuri ale vieţii tale din acest moment şi umple toate golurile din inima ta. Ai să descoperi cu uimire că balanţa înclină vizibil mai mult către cât de multe lucruri frumoase ai la dispoziţie!

Balanță

Atmosfera plăcută din familie este cel mai de preţ aspect al vieţii tale din acest moment. Eşti un părinte dedicat sau, dacă nu ai devenit încă părinte, eşti un fiu minunat de care se bucură părinţii tăi cu maximă satisfacţie.

Schimbul de vorbe frumoase, de afectivitate, de emoţii din sânul familiei este la cote înalte, cu şansa de a trăi unele momente de vârf în familie: o nuntă, un botez, venirea pe lume a unui bebeluş, o mutare în casă nouă sau orice alt eveniment frumos şi special care vizează relaţia ta cu cei dragi.

Azi ai curaj să spui, cu mâna pe inimă, că eşti fericit!

Scorpion
Este o zi in care ai putea rezolva chestiuni financiare legate de casa, cum ar fi achitarea unor facturi sau servicii necesare segmentului domestic.

De asemenea, membrii familiei pot avea nevoie de ajutorul tau material. Pe de alta parte este rost sa obtii ceva bani din angajamentele parteneriale in care esti implicat.

Cheltuieste cu masura si evita sa te lasi impresionat de asa-zisele probleme ale celorlalti.

Săgetător

Relatiile parteneriale sunt foarte animate, atat cele personale, cat si cele profesionale. Sunt posibile discutii importante despre dezvoltarea acestor relatii sau despre cotractarea altora noi.

Insa, fii prudent si asculta atent ce ti se spune, pentru ca perioada traversata predispune la minciuni, falsuri in documente oficiale si scopuri personale egoiste greu de observat.

Capricorn

Nu te lăsa influenţat de cei mai tineri sau mai neexperimentaţi, care tratează evenimentul care se apropie cu paşi repezi cu multă superficialitate.

Chiar dacă şi ţie îţi place să glumeşti, totuşi nici să ignori eventualele riscuri sau probleme nu e în avantajul tău.

Totul ar părea mai simplu, la prima vedere, şi când te vei confrunta cu adevărata faţă a lucrurilor, îţi vei da seama cât de naiv ai fost.

Vărsător

Datorita anturajului foarte tonic in care te afli, si ziua ta va fi una de mare succes.

Te molipsesti de buna dispozitie de la cei din jurul tau si ai o colaborare foarte buna cu toata lumea.

Parca ati forma o mare familie deoarece fiecare participa trup si suflet la evenimentele celorlalti.

Poate se iveste si o ocazie excelenta de celebrat, pentru ca v-ati adus cu totii contributia la o mare reusita care acum merita pusa mai mult in valoare.

Pești

Poţi ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să porneşti la drum, conştient că nu vei fi ajutat de nimeni, că există mulţi care vor încerca să-ţi taie elanul.

Dacă nu ţii cont de toate aceste piedici, vei vedea că poţi realiza orice numai bazându-te pe propriile forţe.

Ai toate resursele necesare unui succes deplin.