Horoscopul săptămânii 28 mai-3 iunie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Leii trebuie să se implice sufletește în munca lor

Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru săptămâna 28 mai – 3 iunie.

Berbec – se anunță o săptămână foarte bună, mai ales în plan financiar. Luna plină aduce planuri și propuneri interesante pe care trebuie să vadă cum le asamblează în spațiul vieții lor deoarece cariera și căminul se pot afla în conflict, lucru care apare mai ales spre sfârșitul săptămânii.

Discuțiile cu aprtenerul de viață trebuie purtate, dar foarte armonios.

Taur – sunt hotărâți să ia decizii după mintea lor. Trebuie să își rezolve calcule din punct de vedere financiar. Vor să plece dintr-un loc de muncă sau vor să aibă opoziții cu șefii. Trebuie să vadă dacă acest lucru e în avantajul lor, iar deciziile care le vor lua trebuie ajustate și în următoarele săptămâni.

Gemeni – e vorba de relații persoanale. Unii își pot da seama că poate s-au înșelat cu partenerul de viață sau cu un alt colaborator. Vin foarte multe informații spre ei, mai ales marți, miercuri și la începutul zilei de joi. Sufletul le dă foarte multe informații.

Rac – au foarte multe lucruri de corectat, poate din trecutul lor. Încă ii mai urmărește și trebuie să lase aceste bagaje emoționale negative în trecut. Atenție și la sănătate.

Leu – O săptămână care accentuează axa iubirii, dar și a muncii. E vorba de pasiune în proeictele profesionale. Trebuie să facă ceva de care sunt convinși că le place, li se potrivește, fac cu toată inima și cu toată energia. Dacă se implică sufletește în munca lor, rezultatele se vor vedea.

Articolul continuă după reclame

Fecioară – pe plan profesional intră luna plină. E vorba de planuri și proiecte foarte mari care pot schimba cursul carierei lor. Trebuie să știe să se bage în față. Să fie conștienți de calitățile lor și să știe să le prezinte în fața șefilor.

Balanță – au multe planuri de făcut. Va trebui să facă prognoze în legătură cu acțiunile lor. Trebuie să vadă pe care variantă de destin și viitor vor merge de acum înainte. Asta înseamnă să aibă foarte multe claritate.

Scorpion – sunt foarte planificați, își doresc câștig, dar într-un mod eficient. Muncă puțină, dar eficientă. În prima jumătate a săptămânii vor avea discuții de colaborare.

Săgetător – munca e vizată în acest moment dar și relațiile personale. Sunt foarte atenți perioada asta ce impresie le lasă anumitor persoane de care sunt interesați.

Capricorn – pot exista schimbări la muncă. Se pot schimba șefii sau cineva la conducere. Trebuie să știe cum să joace de acum înainte. Multă muncă în această săptămână, dar și pe perioada următoare. Trebuie să își pună în ordine niște lucrurui la serviciu.

Vărsător – sunt foarte bine aspectați de luna plină. Vizează pasiunea pe care să o investească în munca pe care o fac. Pot resuscita un proiect mai vechi. Doresc să activeze profesional într-un domeniu în care se simt mult mai relaxați.

Pești – este o lună plină care ar putea să îi ridice foarte sus în ierarhie. Trebuie să privească spre ei cu multă luciditate. Fac o impresie bună șefilor și vor să promoveze.