Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019. O zodie incheie un capitol

Horoscopul săptămînii stă sub semnul schimbărilor pentru fiecare zodie.

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019 Berbec

Este clar că la serviciu există animozități, nereguli ce nu merită tolerate în continuare. Se conturează un final de etapă profesională, fie că finalizezi o sarcină, un proiect important, fie că se schimbă pe neașteptate condițiile de muncă și de aici și salarizarea.

Se recomandă prudență, întrucât în umrbră se țes conflicte surprinzătoare de către cine te aștepți mai puțin. Este posibil ca un prieten bun să te avertizeze serios asupra unor decizii luate de curând și asupra unor acțiuni pe care le desfășori, însă tendința păguboasă de a respinge tot ce vine din partea altora este accentuată. Retrage-te din forfota cotidianță și gândește-te pe îndelete.

A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli comune cu partenerul de viață sau cu alții în general.

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019 Taur

Foarte importante sunt în această săptămână relațiile sentimentale. Relațiile cu cei dragi își vor schimba dinamica, poate nu așa cum ai dori tu. La prima vedere ceva trebuie schimbat, fie în atitudinea ta față de iubire și implicațiile ei, fie față de persoana iubită sau de copii.

Relațiile cu generațiile mai tinere sunt surprinzătoare, anoste pe alocuri și de neînțeles. Răbdare, calm, prudență! Membrii familiei și treburile gospodărețti te solicită din plin. La serviciu sunt multe de făcut, dar sănătatea este vulnerabilă.

Ar fi bine să ceri sprijinul colegilor și să rezolvi prioritățile. Ar fi bine să te detașezi, fără resentimente, de oamenii și situațiile care te obosesc sau în care, pur și simplu, simți că nu îți mai este locul.

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019 Gemeni

O săptămână remarcabilă la capitolul familie, relații cu neamurile, treburi gospodărești. Se conturează un final de etapă familială, fie prin modificarea concepțiilor tale privitoare la familie, la relațiile cu neamurile, fie ai șanse să rezolvi chestiuni patrimoniale care trenează demult.

Sunt posibile răsturnări de situație și de aici, lucrurile să iasă total altfel decât ți-ai dorit tu. Prudență, răbdare, toleranță și încredere că totul se desfășoară spre binele tău! Persoana iubită și copiii, ba chiar și unii prieteni apropiați îți vor fi alături, beneficiind din plin de afecțiunea și sprijinul lor.

A doua parte a săptămânii aduce multă muncă, atât acasă, cât și la serviciu. Rezolvă prioritățile, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019 Rac

Situații interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Vrei nu vrei, te vei desprinde de unii din varii motive. Dialogurile cu ceilalți sunt deosebite, atât prin natura subiectelor discutate, cât și prin controversele care vor apărea din te miri ce.

Ar fi bine să vorbești puțin, strictul necesar, evitând să divulgi planurile tale personale. Unii te pot înțelege greșit, pentru că există probleme de comunicare.

Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, mai ales cele pentru a rezolva chestiuni profesionale. Dialogurile cu membrii familiei și activitățile comune cu aceștia reprezintă o altă temă importantă. Pentru că ești foarte ocupat cu îndatoririle tale profesionale există riscul să-i neglijezi pe cei dragi sau să ignori urgențele de acasă.

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019 Leu

O săptămână cu multe cheltuieli, dar sunt șanse să primești bani, o primă sau favoruri substanțiale dinspre locul de muncă. Pot reveni în atenție achitarea unor facturi, reglarea unor datorii vechi și planurile de investiții, gândite mai demult.

Ar fi bine să te rezumi la strictul necesar în privința cheltuielilor, să achiți datoriile aflate deja pe rol și să nu faci, deocamdată, niciun fel de cumpărătură nouă de anvergură. Sunt șanse de erori financiare greu de remediat.

Multe dialoguri și călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale, profesionale sau pentru a vizita prieteni și rude dragi. A doua parte a săptămânii accentuează treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei.

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019 Fecioara

În prima parte a săptămânii ai nevoie de odihnă și activități ușoare, de rutină. Sănătatea este vulnerabilă, fiind vorba despre revenirea unor afecțiuni vechi, cu aspecte cronice.

Fii prudent, îngrijește-te corespunzător și ai încredere că vei depăși totul cu bine. Informațiile obținute pe căi neobișnuite vor fi uimitoare, iar unele chiar bizare.

Notează într-un jurnal orice idee sau cuvânt care rezonează cumva în sufletul tău și la momentul potrivit cu siguranță îți va fi util.

Dacă observi că lucrurile nu ies cum dorești tu, lasă-te purtat acum de valul vieții. te va duce exact unde și cum îți este ție de folos. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine. Cheltuieli cotidiene și favoruri din partea celorlalți.

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019 Balanță

O săptămână importantă, pentru că energia astrală te ajută să închei capitole de viață și să deschizi altele. Ocupă-te pe îndelete de sufletul tău, stai de vorbă cu tine însuti și stabilește-ți obiective pe termen lung. Este vremea marilor schimbări și nimic nu va mai fi ca înainte.

Începând de la concepțiile, ideile, planurile ticluite mai demult și până la toate tipurile de relații în care ești implicat. Sănătatea este vulnerabilă și pot reveni afecțiuni vechi legate de sistem digestiv, picioare, sistem limfatic.

Cheltuieli cotidiene, revizuiri financiare, posibil primirea unor sume de bani restante de la serviciu. Perioadă favorabilă introspecției și odihnei.

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019 Scorpion

Relațiile cu prietenii sunt amestecate, dar clar este că unele dintre acestea se vor sfârși fără echivoc. Șanse mari de a finaliza un proiect profesional și diverse activități comune cu prietenii, cu susținătorii din segmentul socio-profesional.

Este bine să fii precaut și să urmărești atent firul evenimentelor. Lasă discuțiile ample și luarea deciziilor cu efect pe termen lung pentru alte zile. Emoțiile te pot copleși și de aici sănătatea să aibe de suferit.

Organizează-ți treburile astfel încât să ai suficient timp pentru odihnă și dialog cu cei dragi. De evitat, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirugicale, deoarece se pot produce erori dificil de ameliorat. Relaxarea în natură, somnul suficient, o dietă de sezon te ajută mult și bine.

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019 Săgetător

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Se preconizează schimbări importante, atât în ceea ce privește condițiile de muncă, activitatea profesională propiu-zisă, cât și salarizarea aferentă muncii depuse. Întâlniri cu persoane oficiale, cu șefi, aflarea unor informații deosebite legate de mersul lucrurilor la serviciu.

Răsturnările de situație pot fi uimitoare, dar totuși nu este ceea ce pare. Prudență, discreție, calm, răbdare! Comunicarea este deficitară și multe din cele discutate acum se vor revizui sau anula în săptămânile următoare.

Ar fi bine să te gândești deja la un alt loc de muncă, poate chiar într-un alt domeniu profesional. Prietenii îți vor fi alături, însă dialogurile cu aceștia obosesc. Selectează-ți prioritățile!

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019 Capricorn

Ești gânditor în această săptămână, cumva fiind orientat spre tine și sufletul tău. Chiar dacă se vor ivi șanse bune de a călători în ținuturi îndepărtate, de a dialoga cu oameni erudiți sau de a te implica în studii și cercetări, pare că îți este dificil să te racordezi la momentul acum și aici. Pentru că mentalitatea ta se modifică, gândurile sunt confuze și îți poate fi greu, uneori, să ții pasul cu cei din preajma ta.

Relazează-te, selectează și ocupă-te numai de priorități, iar la nevoie cere sprijinul celorlalți. Vei fi uimit câtă înțelegere și cât ajutor vei primi pe căi diferite, poate chiar neobișnuite. Relațiile profesionale sunt animate, mai ales cele cu șefii. Dezbateri profesionale de anvergură și răsturnări de situație în câmpul muncii.

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019 Vărsător

Este nevoie să te ocupi de cheltuieli, de achitarea facturilor și poate chiar de relațiile cu instituțiile financiare. Sunt posibile descoperirea unor erori financiare serioase, întâzierea sau amânarea unor plăți.

Se recomandă prudență, disernământ și răbdare pentru a rezolva tot ce ține de bani, bunuri, investiții, documente. Final de etapă de câștig de la și prin alții. Se poate finaliza o colaborare sau se poate anula un sprijin material pe care îl primeai de la cineva apropiat.

De aici apar o serie de gânduri, de planuri noi, posibil chiar să te orientezi spre alți oameni care te pot ajuta în vreun fel. Călătoriile îndepărtate și dialogurile cu persoane străine sunt frecvente mai ales în a doua parte a săptămânii. Șefi și oficialități în preajmă.

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2019 Pești

O săptămână dinamică, în care vei revizui multe planuri și relații. Revin în atenție conflictele din segmentul profesional. Bizarul domnește la locul de muncă și în relațiile profesionale, de aceea fii prudent și ține cont de faptul că nu este ceea ce pare la prima vedere.

Se încheie o etapă importantă în plan partenerial, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre o colaborare. Mărul discordiei din această săptămână este reprezentat și de banii și de bunurile comune cu alții.

Primești bani, sprijin material considerabil, dar și cheltuielile vor fi pe măsură. A doua parte a săptămânii aduce călătorii îndepărtate și dialoguri fructuoase cu ceilalți. Calm, răbdare, încredere în propriile forțe și lasă-te purtat de valul evenimentelor!