Horoscopul saptamanii 10-15 martie. Urania vine cu vesti bune pentru zodii

Următoarea săptămână se anunță a fi excelentă pentru mai multe zodii din horoscop, întrucât vor avea parte de câștiguri financiare însemnate.

Horoscop Urania 10 – 15 martie 2019 Berbec

Dacă pe 10 martie vor fi plini de energie și își vor asuma activități solicitante, ulterior, aceștia vor fi preocupați de stabilitatea financiară.

Între 12 martie, după ora 17.48, și sfârșitul zilei de 14 martie, răstimp favorabil comunicării obișnuite între nativi și vecini sau cunoscuții ocazionali. Ba mai mult, există posibilitatea de a face drumuri scurte, fie cu scop turistic ori de agrement, scrie a1.ro

Horoscop Urania 10 – 15 martie 2019 Taur

Nativii au parte de o perioadă agitată, în special pe timpul nopții, între 10 și 11 martie.

Ulterior, însă, între 11 și 12 martie se vor confrunta cu evenimente solicitante, motiv pentru care ar trebui să nu-și piardă cumpătul. Există posibilitatea ca între 12 și 14 martie să câștige niște bani, potrivit Libertatea.

Horoscop Urania 10 – 15 martie 2019 Gemeni

Pe 10 martie dimineața, nativii Gemeni au parte de probleme, întrucât o cunoștință nu e tocmai onestă cu ei.

Între 10 și 12 martie, aceștia vor fi copleșiți de problemele din viața lor, motiv pentru care vor fi comtemplativi. Ulterior, după 12 martie, aceștia vor avea parte de momente de relaxare, iar veselia și optimismul vor pune stăpânire pe ei.

Horoscop Urania 10 – 15 martie 2019 Rac

Dacă pe 10 martie, nativii Rac sunt puși în încurcătură de responsabilități, ulterior, după această perioadă, ei își vor consolida anumite relații.

Între 14 martie, după ora 23.50, și 15 martie, cei născuți în Rac se vor regăsi pe sine, se vor concentra în jurul unui principiu sau al unui interes de moment, mai ales de natură partenerială (căsătorie, conflict între asociați, dușmănii, procese, dispute).

Horoscop Urania 10 – 15 martie 2019 Leu

Persoanele născute în zodia Leu au parte de nemulțumiri legate de felul în care evoluează cariera lor.

. Între 12 martie, după ora 17.48, și sfârșitul zilei de 14 martie, discuții superficiale (de politețe, de circumstanță, din obligație socio-profesională), care nu le deschid noi orizonturi, ba, uneori, chiar îi derutează prin răstălmăcirea unei evidențe sau distorsionarea unui eveniment (informație).

Între 14 martie, după ora 23.50, și 15 martie, oboseală trupească, dorința de a rămâne, pentru o vreme, singuri cu gândurile lor; stări organice care nu le permit să fie activi și eficienți și care îi obligă să limiteze și să trieze alimentația, să recurgă la regim, la terapii, la medicamente, potrivit sursei citate.

Horoscop Urania 10 – 15 martie 2019 Fecioară

Fecioarele primesc informații care le vor pune pe gânduri legate de posibilitatea de a obține o susținere materială.

Pe fondul unor nemulțumiri mai vechi, pentru a căror rezolvare nu mai au răbdare să aștepte, unii se pot încumeta să ia decizii radicale, surprinzătoare pentru cei din jur prin radicalismul și capacitatea de a renunța la un statut câștigat în vederea unei construcții viitoare în cu totul alte condiții de muncă și viață. Aceștia au, însă, parte de momente bune la locul de muncă.

Horoscop Urania 10 – 15 martie 2019 Balanță

Nativii Balanță se simt, în acest weekend, neîmpliniți și ineficienți, însă după 12 martie, aceștia vor primi un ajutor material substanțial.

De asemenea, persoanele preocupate de situația locului lor de muncă pot să restrângă evantaiul motivelor de entuziasm stârnit de perspectiva unei schimbări spectaculoase și, mai practice sau mai realiste, să evalueze judicios oferta. Bucurii sentimentale, mici aventuri care repară tristețile mai vechi.

Horoscop Urania 10 – 15 martie 2019 Scorpion

Scorpionii sunt nemulțumiți de schimbările de la locul de muncă, mai ales că măsurile organizatorice care au fost luate îi afectează.

Au parte de relații parteneriale problematice, mai ales că părțile implicate nu vor ceda. n cazul persoanelor de până în 40 de ani, se pot naște dușmănii și rivalități care să funcționeze, cu intensități diferite, câteva luni (în funcție de tranzitul lui Marte) sau șapte ani (în funcție de tranzitul planetei Uranus).

Între 12 martie, după ora 17.48, și sfârșitul zilei de 14 martie, consultări pe teme financiare sau patrimoniale cu sau fără implicare juridică. Atenție la clauzele unui contract de muncă sau al oricărei activități plătite: se poate strecura o prevedere care, la un moment dat, să nu-i avantajeze.

Horoscop Urania 10 – 15 martie 2019 Săgetător

Persoanele născute în această zodie se confruntă cu probleme în relațiile cu părinții ori în viața sentimentală.

Mesajele primite subtil, presimțirile sau chiar îndoielile care li se vor strecura în suflet este bine să nu fie ignorate, pentru că ele vor conține un adevăr nespus sau esența unei realități de care acum, pe cale rațională, nu au cunoștință.

Există, de asemenea, risc de accidente la muncă, mai ales în cazul celor care lucrează cu aparatură complicată și utilaje grele.

Horoscop Urania 10 – 15 martie 2019 Capricorn

Pe 10 martie, dimineața, preocupări legate de casă, familie, gospodărie, dar și ipostaze care privesc un posibil litigiu sau conflict.

Capricornii vor încerca să identifice o cale de mijloc sau să rezolve integral numeroasele detalii care ridică, una câte una, piedici semnificative, dar faptul că vor constata că puterile lor sunt limitate nu va avea darul să-i liniștească. Din cauza comportamentului inflexibil, unii dintre nativi pot să rămână singuri.

Horoscop Urania 10 – 15 martie 2019 Vărsător

Nativii Vărsător vor fi prinși în numeroase conflicte, iar unele persoane pot să treacă chiar prin momente de panică provocate de avaria unei case, a unui imobil în urma unor accidente, alunecări de teren, dislocări de maluri, condiții meteorologice speciale.

Între 12 martie, după ora 17.48, și sfârșitul zilei de 14 martie, schimbare de registru: Vărsătorii vor simți nevoia de relaxare, dorința de a evada în plăceri superficiale, care să le ”descrețească fruntea” și să-i decupleze de la preocupările obositoare și solicitante nervos.

Horoscop Urania 10 – 15 martie 2019 Pești

Peștii pot să aibă parte de deplasări ”picante”, din care nu vor lipsi întâmplările bizare, dar și riscul unor accidente.

Ulterior, după 14 martie, aceștia vor fi cuprinși de melancolie, dor și de regrete. Jupiter le supraveghează imaginea publică și rosturile socio-profesionale.

Relațiile de prietenie nu vor ieși din tiparul precar al ultimelor luni, conform sursei citate.