Horoscopul îngerilor. Uite care înger te păzește în funcție de zodie

Fiecare zodie are câte un înger păzitor. Află care este îngerul zodiei tale.

Berbec – Malahidael

Îngerul curajului

Nativii din Berbec primesc curajul lui Malahidael. Voință și puterea devin forțe spirituale dinamice care pot fi folosite în viață de zi cu zi pentru binele celor din jur.

Malahidael va sprijini orice efort creativ pe care îl veți depune în lumea materială, va va da curajul să mergeți până la capăt, chiar dacă asta nu va prea stă în fire.

În pază lui veți reușiți să terminați tot ce ați început cu atâta entuziasm și, mai ales, să faceți acest lucru fără a va simți sacrificați. Malahidael va mai face un dar, poate, cel mai importat, va da imaginea potențialului vostru spiritual.

Taur -Asmodael

Îngerul Răbdării

Nativii din Taur primesc puterea răbdării de la Asmodael. Dorințele noastre chiar dacă sunt de ordin material sau spiritual sunt apanajul zodiei în care ne-am născut și ele, până la urmă, motivează orice acțiune din viață noastră.

Răbdarea este cea care ne susține perseverență. Îngerul Asmodael este cel care transformă dorința pentru posedarea de lucruri pământeșți în cea de a accede la noi nivele de cunoaștere spirituală. El da consecvență Taurului și o transformă chiar într-o valoare intrinsecă a acestei zodii.

Astfel, dintr-o zodie dominată de lumea materială și de concret, cu ajutorul lui Amodael, Taurii pot deveni ființe spirituale mai preocupate de suflet.

Gemeni – Ambriel

Îngerul gândurilor pure

Nativii din Gemeni primesc puterea lui Ambriel, îngerul menit să țină departe de ei gândurile prin care le-ar putea face rău celor din jur și dăruindu-le în schimb puterea de a vedea soluțîi simple la probleme dificile, soluțîi care să nu rănească pe nimeni și care, de obicei, presupun doar comunicare reală.

Comunicarea este limbajul iubirii, iar îngerul Ambriel va aduce aminte acest lucru de fiecare dată.

Comunicarea este puterea voastră, a Gemenilor, și tot ea poate face rau, fie că este vorba de comunicare verbală sau scrisă.

Dar aceeași comunicare este scară pe care Gemenii pot urcă la cer, căci nu există o adevărată comunicare în plan uman fără comunicarea cu Divinitatea.

Rac – Muriel

Îngerul grijii pentru ceilalți

Nativii din Rac primesc binecuvântările îngerului Muriel, cel care oferă sprijin emoțional în situațiile cele mai dificile. Hrană emoțională este importantă fie că vine de la un părinte, de la un maestru sau de la un sfătuitor.

Racii sunt foarte capabili să ofere această hrană, doar că uneori se uită pe sine și pot deveni blazați și deprimați.

Îngerul Muriel îi ajută să dăruiască fără a pierde nimic și să primească înmiit orice bucurie, el le da capacitatea de a decodifică corect emoțiile oricui și de a crea acea atmosfera benefică în care orice om să se simtă în stare să își exploreze emoțiile.

Leul – Verchiel

Îngerului puterii controlate

Nativii din zodia Leu sunt susținuți de Verchiel pentru a învață să își țînă puterea sub control.

Conștiința de sine trebuie să devină maximă în ceea ce îi privește pe lei, căci un om care nu își cunoaște puterea asupra celorlalți, poate face foarte mult rău.

Nu contează dacă sunt atribute negative ale puterii, cum ar fi egoismul sau centrarea pe sine, sau atribute pozitive, cum ar fi creativitatea și încrederea în forțele proprii. Important este pentru Lei să știe de ce sunt în stare și într-un sens și în celelalt.

Dacă au tendința de a fi egoiști, Verchiel îi ajută să devină conștienți și să nu mai facă rău în încercarea de a ieși în evidență cu orice preț, dacă nu sunt conștienți de capacitățile lor creatoare, același înger îi ajută se se pună în slujba semenilor.

Fecioara – Hamaliel

Îngerul Virtuții

Nativii din aceasta zodie primesc darul virtuții de la îngerul Hamaliel. Acest dar este important căci fără el acest nativ devine mult prea critic și hiper-analitic în relațiile cu ceilalți.

Acest înger il ajuta să înțeleagă că, în general, oamenii nu au nevoie de cineva care să le spună în permenta ce nu pot face sau fac greșit, ci de oameni care să le spună ce fac bine sau, mai ales, ce pot face.

Hamaliel da puterea de a rezistă stresului și de a totul la bun sfârșit indiferent cât efort presupune acest lucru.

Balanță – Uriel

Îngerul dorințelor constructive

Nativii din Balanță primesc ajutorul lui Uriel care ține sub control dorințele distructive. Nevoie de echilibru și armonie este cea care ține această zodie în parametru optimi.

Uriel este cel care da Balanței puterea de a crea echilibrul și de a-l menține chiar dacă asta presupune efort continuu, care în mod obișnuit ar obosi pe oricine altcineva.

El este cel care ajută Balanță să mențînă echilibrul interior și exterior prin utilizarea de mijloace sociale, artistice și estetice.

Scorpion – Barbiel

Îngerul Transformării

Nativii din Scorpion primesc ajutorul lui Barbiel cel care transformă mania în compasiune. Scorpionii se află pe o cale spirituală încă de la naștere și au de trecut tot felul de probe ale viețîi.

Multe din aceste probe au reușit să va scoată de pe această cale spirituală, mai ales la trecerea de la adolescență la vârstă adultă, când cerințele v-au despărțit de esență voastră divină.

Zodia voastră este cea care trebuie să facă față celor mai puternice impulsuri din tot zodiacul și aceste impulsuri nesatisfăcute se pot transformă în acțiuni pline de agresivitate și ura.

Barbiel este cel care va ajută să țineți aceste impulsuri sub control și să nu va lăsăți pradă lor.

Barbiel este cel care va pune în lumina până și cele mai întunecate și mai nevăzute coltisoare ale ființei voastre pentru că astfel să le cunoașteți și să le stăpâniți.

Săgetător – Adnachiel

Îngerul puterii iubirii

Nativii din Săgetător primesc puterea lui Adnachiel care aduce iubire divină în locul iubirii umane.

Ambiția voastră caracteristică are nevoie să fie canalizată cu iubire către iubire.

Abia atunci dorințele omenești devin motorul vieții spirituale și devin aspirații, intuiții și nevoie de absolut. Adnachiel este cel care va ajută să porniți în călătoria spirituală fără a avea nevoie să ajungeți, ci doar să călătoriți.

El aprinde în inima voastră nevoie de a ajunge ACASĂ în spațiul acela dincolo de spațiu și timp în care sufletul se întâlnește cu creatorul sau.

Săgetătorii au ambițîi mari, dar și aspirații spirituale importante. Îngerii pot fi și surse de informație, dar pot să va și orienteze în acțiunile în viață de zi cu zi. Ei va pot aduce lumea spirituală mai aproape și va pot face să vedeți mai clar ceea ce urmează.

Capricorn – Haniel

Îngerul revelării divinitățîi

Capricornii pot primi puterea de a percepe Divinul în orice acțiune umană de la Haniel. De fapt, calea viețîi Capricornilor este ajutată de mai mulți îngeri guvernatori ai pământului, pentru că nativii au de făcut față unor cerințe complexe atât în planul existenței de zi cu zi, cât și în planul existenței spirituale.

Ambiția este cea care își spune cuvântul în orice acțiune a Capricornilor. Haniel este cel care îi ajută pe Capricorni să transforme viață spirituală din ideal în acțiune concretă. Deși Capricornul este un semn dens de pământ, el este precum muntele al cărui vârf întâlnește ce

Vărsător – Gabriel

Îngerul adevărului

Nativii din Vărsător primesc puterea adevărului revelat de la Gabriel. El îi ajută să rostească și să transmită adevărul în orice acțiune pe care o întreprind.

Caracteristică Vărsătorilor este faptul că ei reprezintă legătură între nevoile personale și cele general umane. Vărsătorii sunt căutători ai adevărului și pentru asta crează sisteme de gândire prin care să se înconjoare de oameni care să le împărtășească idealurile.

Ei pot părea egoiști multora dintre semeni. Gabriel le da Vărsătorilor bucuria cunoașterii adevărului și a răspândirii acestuia în grupuri din ce în ce mai mari de oameni. Tot el le da capacitatea de a insuflă idealuri înalt spirituale.

Gabriel este mesagerul Domnului și este cel care le aduce în permanentă Vărsătorilor informațîi, dar nu direct, ci prin intermediul intuitiilor, revelațiilor, semnelor.

Peștii – Barakiel

Îngerul credinței

Nativii din Pești primesc de la Barakiel capacitatea de a face diferența între cunoaștere și credință.

Asta este una dintre cele mai mari provocări spirituale din viață voastră.

Peștii sunt cei care resimt cel mai puternic dualitatea personalitate-suflet. Barakiel îi învață să își cunoască atât personalitate cât și sufletul și să facă din două un întreg divin.

El asista Peștii în efortul lor de a-și înțelege instinctele și să își înalte mintea deasupra lor prin conștiința intuitive.

Voi, Peștii, trăiți în permamenta cu conștiința existenței celorlalți, cu durerile lor și cu trăirile lor pe care le resimțiți acut.

Barakiel va ajută să învățați să le alinati și să construiți în oameni conștiința faptului că pot mută munții din loc cu un strop de credință.