Horoscopul de miercuri pentru toate zodiile – Cine are parte de o zi norocoasa

Unii dintre Scorpioni vor fi nemulţumiţi de ei înşişi astăzi, pe când Săgetătorii au noroc şi reuşesc în tot ce fac. Citeste previziunile pentru zodia ta:

Berbec

Dacă un plan de la care aveai mari speranţe nu-şi arată deja efectele visate, ar fi bine să renunţi, cel puţin o vreme, la el şi să canalizezi energia pe care o deţii spre altceva, mult mai interesant.

E un moment în care pot merge strună unele proiecte complet noi, cu un consum mai mare de energie, deci nu te crampona de cel care nu vrea să evolueze orice i-ai face.

Apleacă-te imediat asupra altei idei care va creşte sub ochii tăi şi te va stimula spre noi şi noi etape. Dacă o uşă este închisă, caută imediat fereastra care te trimite spre ceva şi mai interesant.

Taur

Taurii joacă un rol nu tocmai plăcut. Un prieten apropiat o ține din greșeală în greșeală, iar cineva trebuie să-i spună adevărul în față, înainte ca situația să scape de sub control.

E important ca discuția să fie purtată cu mult calm și discreție, și sub nicio formă pe un ton moralist.

Va înțelege, în scurt timp, că tot ce se întâmplă e spre binele lui. Spre seară atmosfera se înveselește, odată cu o veste bună privitoare la bani.

Gemeni

Ai prefera ca lumea să nu te caute azi, să nu-ţi treacă nimeni pragul şi să te lase în pace pentru că tot ce-ţi doreşti e puţină linişte şi detaşare de toate.

Accepţi anonimatul cu dragă inimă, pentru că numai aşa vei scăpa de musafiri nepoftiţi şi de telefoane la ore nepotrivite.

Popularitatea şi amabilitatea nu sunt întotdeauna un avantaj pentru tine, pentru că aşa te pricopseşti mereu cu un anturaj care te înconjoară, dar să nu crezi că o face dezinteresat, doar pentru că eşti simpatic…

Rac

Racii au o revelație care îi pune pe gânduri. Simt că e moment să treacă la următoarea etapă a vieții, iar pentru asta trebuie să lase trecutul în urmă și să facă schimbări, începând de astăzi.

Întreaga zi va fi dedicată acestui scop, iar prima vizată este familia. Nu este exclus ca cei nemulțumiți să ia o decizie. Seara aduce mai multă liniște. În sfârșit, lucrurile par a se pune în mișcare.

Leu

Nu te grăbi când te apuci de proiectul important pe care îl începi azi. Concetrează-te pe rezultat, nu pe viteza implementării noului proiect.

Graba poate fi însă aliatul tău în problemele personale. Pentru relaxare, sfatul astrelor e să cauţi să te joci cât mai mult cu copiii.

Fecioară

Lasă deoparte tendinţa de a-ţi asuma tu toate greşelile şi vinile, pentru că nu eşti vinovat de nimic.

Nu înseamnă că fugi tu de răspundere, ci doar că priveşti adevărul sincer în ochi şi arăţi unde este fisura. Nu e la tine, deci de ce să plăteşti tu oalele sparte de alţii?

Fii corect şi arată cine este vinovatul, mai ales că toate indiciile duc în aceeaşi direcţie. Dezvinovăţeşte-te, tu nu ai nicio contribuţie la situaţia creată.

Balanţă

Ai putea să începi ziua puţin deprimat. Şi asta din cauza unui defect minor pe care l-ai exagerat când te-ai privit în oglindă, sau din lipsă de sprijin moral din partea celor dragi.

Altfel, ziua promite să treacă fără probleme. E cazul să te concentrezi mai mult asupra problemelor de care depinde viitorul familiei tale. Spre seară se recomandă puţină mişcare.

Scorpion

Unii dintre Scorpioni vor fi nemulţumiţi de ei înşişi. Nu lăsa autocritica să interfereze cu afacerile şi cu negocierile.

Ar putea să perturbe o întâlnire publică. Alt moment neplăcut al zilei: vei avea o lipsă de finanţe, cineva e posibil să nuşi acorde împrumutul aşteptat, sau nu vei primi nişte bani pe care i-ai dat cuiva mai demult.

E posibil chiar ca cineva din familie să refuze să te ajute. Nu te descuraja.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii au noroc şi reuşesc în tot ce fac. Este cea mai potivită zi pentru teste, examene sau prezentarea către şefi a unor proiecte personale.

Fereşte-te, în schimb, de persoanele care îţi consumă energia. Stai aproape de oamenii care te inspiră, te încurajează şi îţi dau energie pozitivă. Astrele îţi recomandă să fii mai atent cu familia.

Capricorn

Uneori, nu ştii să profiţi de şansele bune ci le laşi să treacă pe lângă tine. Ţi se oferă pe tavă un moment benefic ţie, dar s-ar putea să nu pui mâna pe el din cauza pesimismului.

Spui nu la orice, îţi găseşti numai defecte şi dacă îţi pui singur beţe în roate, cum ai vrea să duci la capăt ceea ce ai început.

Ai tendinţa de a da vina numai pe tine sau… pe ghinion.

Vărsător

Vărsătorii vor fi obosiţi, astăzi. Este posibil ca lucrurile să vină peste tine ca un bulgăre de zăpadă. Nu-ţi fie teama să ceri ajutorul celor pe care i-ați ajutat de mai multe ori. Seara, vei fi apatic. Încearcă stai singur cel puțin două ore. Citeşte sau ascultă muzica preferată.

Pești

Chiar dacă vii acasă suparat după o zi încărcată la serviciu, prezenţa celor din familie are rol benefic asupra ta.

Înţelegerea cu care te tratează cei dragi, dorinţa lor de a te ajuta să uiţi de probleme te impresionează şi te relaxezi.

Nu pune la suflet necazurile de peste zi, pentru că vei uita de ele imediat ce copiii te vor copleşi cu jocurile lor. Alinare găseşti numai acasă!