Horoscopul de maine pentru toate zodiile. Ce ne aduce ziua de miercuri.

Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri!

Berbec

Eşti foarte preocupat de trecutul tău, de copilărie, de vremea când te aflai la casa părintească, pentru că revine acum în actualitate ceva din acele vremuri.

Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri care-ţi revin acum în memorie, ci episoade triste, melancolii şi nostalgii apăsătoare, evenimente care te-au marcat şi care te întorc, iar şi iar, în acelaşi loc. A venit vremea să închizi sipetul de amintiri.

Ce a fost a fost, face parte din experienţa ta de viaţă, dar nu are rost să îţi tot aduci aminte de cele întâmplate cândva.

Taur

Azi ai nevoie de pauză, de o rupere totală de ceea ce te preocupa până mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie să-ţi încarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie să fie o obsesie, ci încearcă să mergi într-un loc care înseamnă pace şi odihnă pentru sufletul tău şi să te relaxezi.

Că pleci undeva departe sau rămâi acasă, simţi că-ţi încarci bateriile cu o energie nouă, chiar dacă nu s-ar spune că faci ceva special.

Gemeni

Banalul acestei zile nu-ţi displace deloc, pentru că este exact atmosfera tihnită şi plăcută după care tânjeai. Te bucuri de prezenţa celor dragi care te învăluie în gesturi calde de afecţiune.

Treceţi prin locuri pe care le ştii pe din afară, în care îţi place de obicei să-ţi petreci zilele libere, şi te ocupi de lucruri minore, dar tocmai prin firescul lor îţi fac plăcere.

Rac

Felul mai sever în care vorbeşti celor din jur îi poate intimida pe cei mai sensibili sau pe cei care nu se ridică la nivelul tău intelectual.

Te simţi bine în această postură, dar nu prea ai satisfacţii dacă o faci pe deşteptul în faţa celor mediocri. Dacă vrei să-ţi măsori isteţimea cu adevărat, fă-o cu cei de acelaşi rang, ca să-ţi dai seama câte ştii.

Leu

Distrează-te, bucură-te de o zi relaxantă ca cea de azi şi caută compania altor persoane la fel de vesele şi bine dispuse ca şi tine.

Poate fi ziua perfectă pentru o escapadă în natură, dacă vremea ţi-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei coborî un pic la nivelul copiilor tăi, de parcă ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joacă şi vrei să uiţi de problemele specifice vârstei tale.

Fecioară

Dacă te-ai mai relaxa şi tu un pic, dacă ai vedea că tot ce ţi se pare acum că e o sperietoare e, de fapt, ceva infim, de care au parte şi alţii fără să se streseze atâta, poate ai înţelege că ai multe alte lucruri la dispoziţie care ţi-ar oferi bucurie.

Balanța

Te afli într-un mediu în care, altădată, te simţeai mult mai bine şi aveai relaţii amicale cu toată lumea, dar de data aceasta ceva te irită şi te face să te comporţi ostil.

Fă un efort să te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru că tu eşti factorul perturbator care dă peste cap armonia şi buna înţelegere.

Dacă ai mereu ceva de comentat şi critici părerile cu care ceilalţi reuşesc să se pună de acord, e semn că cel recalcitrant eşti tu, deci trebuie să îţi revizuieşti cumva atitudinea agresivă.

Scorpion

Ai grijă cum te foloseşti azi de talentul tău de a manipula şi de a disimula adevărul, pentru că cineva e gata să ia măsuri dure cu tine, dacă te prinde cu cioara vopsită.

Se ştie că te pricepi să învârţi cuvintele în aşa fel încât să ascunzi realitatea în spatele lor, dar azi altul ştie să scoată la iveală acest adevăr şi ai putea avea de suferit.

Evită să păcăleşti, să manipulezi, ba chiar să faci şi o banală glumă cu iz de farsă, pentru că există cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume în defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minţi!

Săgetător

Ai numai de câştigat de pe urma anturajului în care nimereşti astăzi, de parcă ai intra într-un mediu de oameni inteligenţi, experimentaţi, înţelepţi, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdată îl tatonezi.

Stai cu urechile pâlnie la tot ce au ei de transmis, pentru că trebuie să recunoşti că îţi sunt superiori şi de la ei vei primi informaţiile de care ai nevoie.

Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de îndrumători spre succesul pe care îl visezi de multă vreme, iar deschiderea lor spre a împărtăşi şi altora ce ştiu trebuie valorificată din plin.

Capricorn

Este o zi exact pe stilul tău, mai liniştită, organizată, în care toate evoluează într-un ritm mai lent, perfect pentru a nu da nimic peste cap.

Totuşi, pentru unii, lentoarea aceasta dă impresia că ai fi şi indiferent sau neatent la tot ce se petrece în jur şi ai putea fi greşit interpretat, ca atare încearcă să dai o altă formă programului zilei, ca să nu lase impresia că ai fi comod din fire.

Vărsător

Te simţi blocat într-un punct periculos care poate denatura în ceva şi mai rău, dar noroc că ai alături de tine un grup de suport care nu te lasă la greu.

Nu fa totul de unul singur, acceptă ajutor de la alţii, pentru că sfaturile cele mai bune au de unde veni. Prietenul la nevoie se cunoaşte şi un astfel de prieten va interveni în favoarea ta în cel mai neplăcut moment al zilei.

Pești

Ai ajuns la finalul unei activităţi care te-a solicitat foarte mult, dar deşi eşti un pic debusolat că ai ajuns la capăt, roadele sunt pe placul tău.

Îl poţi numi un succes, pentru că toate eforturile tale sunt răsplătite cu vorbe bune, cu aprecieri, dar mai ales cu sentimentul muncii împlinite.

De acum te poţi detaşa de toate, nu te mai gândi la paşii parcurşi, este un alt capitol închis din viaţşa ta şi savurezi rezultatele foarte bune.