Horoscopul de maine. Cine incepe saptamana cu dreptul

Citește horoscopul zilnic 8 aprilie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 Mar – 20 Apr)

Soarele îți dă putere azi să fii activ din toate punctele de vedere. Exprimă ceea ce ai în minte atâta timp cât crezi în ceea ce spui și încearcă să folosești cuvintele potrivite! O atitudine de toleranță și compasiune este cea mai indicată în aceste zile.

Acest lucru poate armoniza atât relația de cuplu cât și pe cea cu familia sau cu copiii, dacă este cazul. Ar fi totuși bine să-ți acorzi ceva timp de gândire înainte să reacționezi!

Taur (21 Apr – 21 Mai)

Este posibil sa te implici intr-o activitate noua in plan social. In acest caz pregateste-te pentru un efort sustinut, caci succesul va veni, dar cu oarecare intarziere.

Este posibil ca cineva din anturajul apropiat sa aiba nevoie de sprijinul tau pentru a rezolva problemele cu care se confrunta. Pe cat posibil nu incerca sa mediezi neintelegerile celor din jur.

Gemeni (22 Mai – 21 Iun)

Vei beneficia de un bun echilibru energetic pe tot parcursul zilei. Vei simti nevoia sa iei decizii in chestiuni dintre cele mai variate si vei reusi sa te concentrezi la ceea ce ai de facut.

Va trebui sa acorzi ceva mai multa atentie eventualelor probleme. In cazul in care vei pleca la un drum, fii atent, caci ai putea avea si o surpriza mai putin placuta.

Rac (22 Iun – 22 Iul)

Toți cei din familie te susțin, visul tău este mai viu ca oricând, căci așteaptă de ceva vreme să-ți cunoască realitatea, potrivit horoscop 8 Aprilie 2019. Fericirea și împlinirea sunt aproape, mai aproape decât ai putea crede!

Leu (23 Iul – 22 Aug)

Nu vei fi intr-o forma nemaipomenita si ar fi bine sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite.

Vei avea nevoie de un program mai lejer, de activitati relaxante. Ai dori sa te implici intr-o activitate noua, dar ar fi bine ca mai intai sa le finalizezi pe cele incepute deja.

Oricum, activitatile demarate acum se vor finaliza cu oarecare intarziere. N-ar fi rau sa asculti si sfaturile celorlalti.

Fecioara (23 Aug – 21 Sep)

Interesul pentru chestiunile financiare va fi foarte mare si in acest interval si te vor tine cu sufeletul la gura.

Colaborarile cu cei din jur iti vor ridica unele probleme, asa ca fii prevazator. Relatia cu partenerul de viata se va imbunatatii.

Este foarte posibil ca acesta sa aiba o reusita in plan social sau sa poata rezolva o problema care il framanta de mai multa vreme.

Balanta (22 Sep – 22 Oct)

Energia ta va fi la limita superioara, dar vei avea dificultati in a ti-o canaliza spre un scop concret.

Starea de iritare ce te caracterizeaza in ultimul timp te-ar putea determina sa te certi cu cineva. Vei munci mult in aceasta perioada, dar nu vei reusi sa finalizezi tot ce ti-ai propus.

Este nevoie de mai multa perseverenta. Graba nu face decat sa incurce lucrurile si sa complice situatiile.

Scorpion (23 Oct – 21 Noi)

Partenerul de viata ar putea avea unele neplaceri, iar rezolvarea va intarzia sa apara. Chiar si asa incearca sa fii alaturi de el si sa-l sprijini pe cat posibil.

La serviciu atmosfera va fi destul de stresanta din cauza faptului ca vor fi multe de facut. Este posibil sa ai parte de unele castiguri care insa nu iti vor ramane prea mult timp in buzunare. Fii prudent in tot ce faci!

Sagetator (22 Noi – 20 Dec)

Te vei bucura de o relatie buna cu cei din jur, asa ca, daca ai nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrala te va avantaja.

Este posibil sa ti se repartizeze activitati noi, semn ca te faci remarcat datorita calitatilor de care dispui.

Analizeaza cu atentie oportunitatile ce se ivesc! Activitatile recreative te vor ajuta sa te simti mai bine. Este posibil sa ai parte de o schimbare.

Capricorn (21 Dec – 19 Ian)

Ai putea sa initiezi activitati noi, dar fii atent si nu-ti asuma riscuri prea mari, caci o surpriza neplacuta este posibila oricand.

Ideile iti sunt excelente, dar conditia pentru a avea rezultate bune este de a nu te lasa prada primului impuls.

Activitatile intelectuale te vor avantaja, caci iti vor da ocazia sa-ti pui in evidenta inteligenta, inspiratia si spiritul practic.

Varsator (20 Ian – 18 Feb)

Ai un program foarte incarcat si ai tendinta sa exagerezi cu activitatile. Gaseste-ti ceva timp daca nu pentru odihna, macar pentru o activitate care sa-ti permita sa te relaxezi.

Este posibil sa fie nevoie sa participi la un proiect mai deosebit, care iti va da ocazia sa iti pui in valoare calitatile organizatorice. Relatia cu prietenii va fi prioritara in aceasta perioada.

Pesti (19 Feb – 20 Mar)

Te agiti mai mult decat in mod obisnuit, ceea ce te oboseste si iti da senzatia ca exagerezi. Ai putea sa demarezi o noua actiune, dar ar fi bine sa o iei mai incetisor, cel putin deocamdata.

Lucrurile nu vor merge chiar asa cum iti doresti si ai tendinta de a da vina pe ceilalti, fara a-ti pune problema daca nu cumva si tu gresesti. Daca vei fi trimis intr-o delegatie, nu comenta!