Horoscopul Astrologilor din Israel: Afla Intelepciunea evreiasca pentru toate zodiile

Evreii, ca multe popoare antice, au lasat in urma un horoscop. Toata lumea cunoaste umorul distinctiv si sincer al acestui popor si intelepciunea chiar mai stralucita.

Astfel, semnele zodiacului sunt distinctive si „directe”. Iata prietena mea, nascuta in luna lui Adar, si totul parea sa fie scris pentru ea. Foarte concis, ca si glumele lor, acest horoscop este plin de intelepciune reala evreiasca.

Fiecare semn cu care suntem obisnuiti, corespunde unei anumite luni. Pentru a gasi o descriere a ta si a prietenilor tai, gaseste pur si simplu semnul tau si citeste care luna evreiasca ii corespunde.

Berbecul este luna lui Nissan

Oamenii nascuti sub semnul Berbecului sunt indrazneti, hotarati, puternici, au propriile pareri, progresivi si, in acelasi timp, agresivi, beligeranti, increzatori.

Intr-o disputa, vor face totul pentru a fi castigatori.

Taurul este luna lui Iyar

Cuvantul „shor” (taur, bour) in ebraica inseamna un animal adult independent. Taurul si boul sunt un pas spre independenta, manifestarea unei entitati individuale.

Cei nascuti in Iyar au o dragoste neintinata pentru adevar, vor lupta pentru el si se vor zbate pentru a-l atinge pe cel absolut.

Gemeni – luna lui Sivan

Gemenii sunt intelectuali care vor sa stie totul, pentru ca pentru ei cunoasterea este putere, iar cu cat mai multe informatii primesc astazi, cu atat mai usor le va fi sa aleaga in viitor.

Este dificil pentru ei sa se angajeze intr-o singura afacere, dispozitiile lor se schimba adesea, asa cum se schimba si directia vantului. Prin urmare, potrivit horoscopului evreiesc, Gemenii pot fi diferiti in fiecare zi.

Rac – luna lui Tammuz

Potrivit horoscopului evreiesc, Racul are nevoie de mai multa grija, dragoste, devotament decat de alte semne.

In plus, trebuie sa faca tot posibilul sa nu se gandeasca la trecut, sa se indeparteze de situatia ingrijoratoare si sa priveasca inainte, lasand in urma amintiri dureroase si rani emotionale. Pentru el, aceasta este singura modalitate de a gasi fericire si dragoste.

Sloganul lui este „Casa mea este castelul meu”. Este foarte atasat de familie si casa, iubeste istoria si astronomia.

Leu – luna lui Av

Potrivit horoscopului evreiesc, Leul isi primeste energia direct de la Soare si acesta este singurul semn sub influenta sa.

Prin urmare, Leii cred ca intreaga lume se invarte in jurul lor. Fiind increzatori in abilitatile si capabilitatile lor, ei proiecteaza aceasta incredere in intreaga lume.

Ei doresc sa fie respectati si, daca nu este cazul, incep sa se razbune. Ca regii, pot fi mandrii si rafinati. Punctul slab al Leului este inima, sunt predispusi la boli cardiovasculare.

Leii au incredere greu, dar cand se intampla acest lucru, consilierii si partenerii sunt selectati cu intelepciune.

Cu toate acestea, intentioneaza sa se bazeze in intregime pe ei insisi, aproape niciodata nu solicita ajutor, deoarece nu considera ca au nevoie de el. Te poti intalni cu un Leu in politica, in sistemul de invatamant si in pozitii inalte in afaceri. Ei cauta mereu ceva care poate fi controlat.

Zodia Feci oara este luna lui Elul

Nimic nu deranjeaza Fecioara cat o face confuzia. Casa si masina ei este un exemplu de eficienta si acuratete.

Ea are loc pentru tot, este responsabila, pentru ca a-si indeplini sarcina este o chestiune de onoare. Conform horoscopului evreiesc, crede ca lumea fizica necesita o ordine perfecta, pe care a fost trimisa special sa o mentina.

Avand inclinatia lor spre acuratete si claritate, Fecioarele pot fi adesea gasite printre editori, contabili si chirurgi.

Balanta este luna lui Tishrei

Balanta, potrivit horoscopului evreiesc, lupta pentru echilibru si unitate in relatii si in imprejurimile ei.

Cantareste cu atentie fiecare aspect al problemei, incearca sa atinga echilibrul. Balanta vede intotdeauna cele doua parti ale disputei si ambele par sa fie la fel de oneste.

Ii este frica sa faca o greseala sau o alegere gresita. Balanta este sociabila, prietenoasa, deschisa, calduroasa, plina de compasiune pentru alte persoane si incurajeaza pe altii sa aiba incredere in ea. Grija pentru altii este principala pentru Balante.

Articolul continuă după reclame

Scorpionul este luna lui Cheshvan

Scorpionilor nu le place schimbarea. Vor sa-si controleze viata si viata celor dragi. Pierderea controlului este cea mai mare teama a lor.

Dragostea este totul si daca simt ca sentimentele lor nu sunt impartasite, dragostea se transforma in ura. Scorpionii nu iarta sau uita usor.

Un Scorpionul tipic nu-si va gasi locul pana cand nu il razbuna pe cel care l-a tradat. Potrivit horoscopului evreiesc, Scorpionii sunt oameni de afaceri inteligenti.

Ei iubesc banii pentru ca banii le dau control si putere. Sunt doctori minunati, fiziologi, astrologi si finantatori. Ei au abilitati oculte bune si intuitie. Sunt mistici puternici si au un mare potential pentru dezvoltare spirituala.

Sagetator – luna lui Kislev

O persoana nascuta sub semnul Sagetatorului este un optimist din leagan. Ii place totul, totul este pus in ordine in cel mai bun mod posibil.

Astfel de oameni inteleg ca ei insisi pot rezolva orice problema si vor face totul pentru asta. Adesea, Sagetatorul este prea optimist, are tendinta sa exagereze.

El este un filozofi innascut, profesor, mediator, prieten. Potrivit horoscopului evreiesc, ii place sa calatoreasca, iubeste libertatea si spatiile mari, este dependent de cercetare la scara globala, cunoaste alte culturi si religii. Este foarte bucuros sa impartaseasca aceste cunostinte cu oricine este interesat.

Capricorn – luna lui Tevet

Capricornul este un semn pamantesc, foarte bine conectat la lumea materiala. Energia sa interioara se refera la elementul apa.

Acest lucru explica dorinta Capricornilor de a fi utili, de a ajuta si de a avea grija. Cei nascuti in aceasta luna au nevoie de prosperitate materiala si sunt foarte ingrijorati de ziua de maine.

Ei au incredere numai in simturile lor, ceea ce face dificila perceperea a tot ceea ce depaseste limitele vizibile si tangibile.

Capricornii in horoscopul evreiesc sunt oameni minunati de familie. De cele mai multe ori nu sunt religiosi, pentru ca ei sunt sub controlul puternic al partii materiale a lumii. Oamenii nascuti in luna de Tevet sunt responsabili, ingrijiti, economici, punctuali, pentru ca timpul este bani.

Varsator – luna lui Shevat

Varsatorii sunt, prin natura lor, speciali, deoarece sunt cel mai adesea deranjati de viata personala, de unicitatea si individualitatea ei.

Ei folosesc toata vointa lor pentru a rupe vechile limite. Trecutul pentru Varsator este doar trecator, de care incearca sa scape, pentru a gasi ceva nou si necunoscut.

Un nou adevar, mai potrivit pentru timpurile noi. Varsatorii, potrivit horoscopului evreiesc, devin oameni de stiinta minunati, hackeri, asistenti sociali.

Ei reusesc in chestiuni legate de ceva revolutionar. Varsatorul este unic. El se distinge din multime si nu trece neobservat. Oferind sperante mari inca din copilarie, la maturitate este un idealist care, cu ideile lui neobisnuite, incearca sa schimbe lumea.

Ii pasa de bunastarea intregii omeniri si gaseste modalitati de a rezolva problemele lumii. Cel mai mare obstacol pe care trebuie sa-l depaseasca este propriul sine. Varsatorii au o influenta exceptionala si unica asupra istoriei omenirii.

Pesti – luna lui Adar

Potrivit horoscopului evreiesc, Pestii sunt siguri in orice afacere, profit si bogatie, prosperitate, casatorie. Sunt deosebit de sensibili si vulnerabili, au o intuitie buna in comparatie cu alte semne. Seriosi in toate, indiferent daca e vorba de opinia, gandurile sau hobby-urile lor.

Multi Pesti sunt dotati cu talente de matematicieni, oameni de stiinta, fizicieni. Simbolul zodiei Pesti in zodiacul evreiesc este format din doi pesti care inoata in directii opuse, unul in amonte, celalalt in aval. Pestii sunt de obicei foarte linistiti.

Acestia absorb problemele altora, ca buretii. Din acest motiv, ei au tendinta de a fi supraponderali, corpul lor absoarbe cu usurinta apa.

Fizica, chimia, filosofia si psihologia sunt a doua natura a Pestilor. Ei stiu sa inteleaga, sa daruieasca si sa ierte, sa sustina fara invidie, sa iubeasca – la asta ar trebui sa aspire toata lumea.