Horoscop week-end 13-14 octombrie 2018. Luna în Săgetător! Cum să profitam si ce să evităm

Acest weekend va fi cu griji multe pentru unele zodii si cu odihna pentru altele.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambata: Nu mai tine in tine nemultumiri si frustrari pentru ca la un moment dat vei rabufni si nu va fi bine. Incearca sa te eliberezi putin cate putin. Insa nu o face intr-un mod care sa te irite. Gaseste o cale, care sa te linisteasca.

Duminica: Incearca sa te ocupi, macar o zi pe saptamana, de familie. In primul rand te ajuta pentru viata de cuplu si in al doilea rand te vei incarca cu energie pozitiva pentru saptamana care urmeaza.

Taur

Sambata: Ceea ce pare acum mai dificil sau mai trist pentru tine, s-ar putea sa fie avanpremiera unor evenimente fericite. Totul e exact invers decat pare, ca atare asculta ce-ti transmite eul interior, pentru ca el iti transmite cum sa tratezi situatia de fata.

Duminica: Schimba modul de gandire si automat se va schimba si rezultatul faptelor tale. Daca tu esti negativist, lucrurile vor iesi pe dos. Bucura-te de lucrurile marunte, pentru ca ele fac diferenta.

Gemeni

Sâmbătă: Ai incredere in cel care esti tu cu adevarat si evita sa te compari continuu cu cei de dedesubt. Mai bine te compari cu cei de deasupra, incercand sa le calci pe urme cu admiratie si speranta in succes. Tu esti intr-o continua ascensiune, deci debaraseaza-te de ghiuleaua mediocritatii altora!

Duminică: Incearca sa nu mai apelezi mereu la parerile celor din jur. Actioneaza conform instinctelor tale si gandurilor. Nu mereu sfaturile venite de la cei din jur au scopul sa te ajute.

Rac

Sâmbătă: Iubirea poate vindeca multe, ca atare cheama-l pe Cupidon de partea ta sa-ti dea cele mai bune sfaturi in situatia care te deranjeaza atat de mult. Cu cat reusesti sa-ti umpli inima cu mai multa afectiune pura, cu atat vei rezolva mai bine si mai frumos chiar si cele mai tensionate planuri.

Duminică: Prietenii reusesc sa te scoata din starea deloc buna in care te afli. Supune-te majoratitaii grupului si mai iesi din turina zilnica.

Leu

Sâmbătă: Iti apar atat de multe semne de energie pozitiva azi incat e absolut normal sa-ti recapeti mult mai usor buna dispozitie si bucuria in orice situatie. Copiii sunt mesageri divini, astazi, pentru tine, ei sunt bateria ta de energie si lumina pura. Deci conecteaza-te la bucuria lor si fii la fel ca ei.

Duminică: Lipsa banilor iti strica dispozitia. Insa nu este cazul sa disperi, ci mai bine ai invata sa fii mai chibzuit si sa nu mai arunci cu banii in stanga si in dreapta.

Fecioară

Sâmbătă: Te paste un regret profund pentru felul cum s-a terminat o situatie, pentru ca ai fi putut interveni mai repede si poate ai fi salvat ceva.

E o solutie de compromis, e prea tarziu sa mai schimbi ceva si e normal sa consideri acest moment drept o mare dezamagire. Nu te crampona de un esec, ci mai bine ai invata din aceste lectii1

Duminică:Te gandesti la familie si la planuri de viitor. Te supara unele dificultati in planul financiar, insa nu ar trebui sa te stresezi prea tare. Vei depasi cu bine aceste momente mai delicate.

Balanță

Sâmbătă:Daca pornesti acum intr-o actiune de anvergura, nu te astepta la rezultate imediate, pentru ca e cale lunga pana cand vor incepe sa se intrevada. Ai suficienta rabdare in bagaj, pentru ca esti constient ca este un proiect care se cladeste lent, cu mari eforturi din partea ta.

Duminică: Iei o decizie importanta intr-o problema sentimentala care te macina de ceva vreme. Este important ca oricare ar fi hotararea ta, sa te tii de ea.

Scorpion

Sâmbătă:Daca atmosfera e tensionata in jurul tau, apeleaza la toate instrumentele diplomatice pentru a restabili armonia,

Detii cele mai bune resurse pentru a aseza la masa tratativelor chiar si pe cei mai aprigi inamici, pentru ca ai un talent aparte de a le vorbi, de a le explica anumite lucruri. Foloseste aceste calitati pentru a-i motiva si pe cei din jurul tau.

Duminică: Te trezesti cu chef de cearta si vrei sa iti versi nervii. E de preferat sa eviti discutiile aprinse pentru ca o banala cearta poate sa evolueze in ceva ce nu mai poti controla.

Săgetător

Sâmbătă: Tine sub control energia debordanta pe care o ai azi in bagaj, pentru ca risti sa faci gafe imense. Esti neglijent, impulsiv, grabit, si din aceste atitudine haotice se pot ivi cele mai mari probleme.

Ai tendinta de a conduce agresiv si de a-ti elibera nervii pe oricine. In final, se va dovedi a fi in dezavantajul tau, pentru ca nu rezolvi nimic cu replici dure sau cu ton ridicat.

Duminică: O veste din partea unei rude iti da peste cap planurile in ziua de duminica. Consideri ca eforturile tale nu sunt rasplatite si arunci unele reprosuri celor apropiati.

Capricorn

Sâmbătă: Numai prudenta te poate scapa de riscul care trece azi prin calea ta. Se stie ca ai uneori presentimente care te avertizeaza daca e bine sau nu sa te implici in anumite actiuni si, cum azi intuitia iti spune sa stai pe loc, vei scapa cu brio de efectele neplacute.

Duminică: Partenerul iti spune ceva care te nemultumeste. Nu trebuie sa pui la suflet si sa pornesti o cearta, intrucat aceste vorbe vin pe fondul unei stari temporare de stres.

Vărsător

Sâmbătă: Ia-ti tot timpul necesar pentru a face lucrurile perfect! Nu te grabi la rezultate imediate, pentru ca nu se vor ridica la nivelul inalt al viselor tale. Ca atare implica-te in proiecte de anvergura pe termen lung, pentru ca e nevoie de zile, de luni, de ani, pentru a le duce pe toate la desavarsire

Duminică: Ziua de duminica o incepi cu entuziasm si cu ambitie de a face ceva important. Esti dispus sa faci promisiuni marete, dar trebuie sa te gandesti daca chiar le poti indeplini.

Pești

Sâmbătă: Nu astepta de la altii solutii sau sfaturi pentru ca nimeni nu stie mai bine decat tine de ce ai nevoie si incotro trebuie sa mergi. Stai putin si analizeaza-te cu incredere deplina in fortele proprii, pentru ca urmeaza sa gasesti chiar tu solutia perfecta!

Duminică: O ruda mai in varsta se decide sa iti intinda o mana de ajutor, posibil sa iti ofere ceva bani. Accepta acest dar si pune deoparte ceea ce primesti. Iti poate fi foarte util mai tarziu!