Horoscop week-end 12-14 octombrie. Situațiile tensionate afectează toate zodiile

Astrele prezic un weekend tensionat pentru toate zodiile. Luna în scorpion își spune cuvântul și activează subconștientul, probelmele adânci, secretele, tabuurile, tot ce există în lumea pe care nu o vedem.

Horoscop weekend 12-14 octombrie – Berbec

Posibil să simți deja mișcarea retrogradă a lui Venus destul de intens și ai nevoie de ajutor să îți rezolvi aspecte ascunse din lumea ta emoțională. Asta poate fi un bun moment să discuți cu un vindecător sau terapeut și să lucrezi pe plan energetic să cureți tiparele negative ce tot revin în viață ta.

Arborele genealogic ține toate răspunsurile pe care vrei să le găsești pentru sufletul tău. Prietenii buni îți sunt alături, se bucură pentru succesul tău. Repara ce este stricat și bazează-te doar pe cei care s-au dovedit de încredere, sinceri și susținători de-a lungul anilor. Tu știi exact unde și care sunt acești oameni.

Horoscop weekend 12-14 octombrie – Taur

Deși poate crezi că ești rezistent la diverse mărunțișuri din trecut, aceste zile îți pot arată că nu e chiar așa. Fă loc pentru lucruri care au nevoie de spațiu că să se desfășoare într-o direcție pozitivă pentru ține și nu te teme să te reîntorci într-un anumit moment sau situație din trecut care atunci durea.

Acum ești altul. Relațiile pot fi stresante și pline de surprize. Stai ferm pe ambele picioare, competent și pregătit să te aperi.

Horoscop weekend 12-14 octombrie – Gemeni

Întrucât Mercur a intrat în Scorpion la mijlocul săptămânii, e posibil să te simți blocat în intențiile tale de a avansa în direcții ce îți necesită mai mult focus.

Aspectele emoționale nu îți dau răgaz de odihnă și deși ești practic și pregătit să îți pui energia în mișcări raționale, tot ai nevoie de o inima ușoară și emoții negative curățate.

Că să mergi tot înainte cu viteză, ai nevoie de o viziune clară despre ce dorești și de ce. Găsește susținere în relațiile apropiate și vezi cum și cele mai dureroase subiecte servesc că baza de creștere personală.

Horoscop weekend 12-14 octombrie – Rac

Zilele acestea vei găși cai noi practice să îți folosești talentele și creativitate și te vei simți inspirat de relațiile din viață ta care nu sunt chiar așa de ușoare precum le-ai vrea.

Totuși, ele par să aibă un scop în sine exact așa cum sunt, că să fie că o fundație pentru realizări mai mari și lucruri noi în viață pentru care ești pregătit.

Deși săptămâna nu a adus prea multe momente pline de veselie, asemenea zile ne reamintesc de fragilitatea noastră și cât de importantă este iubirea pe care o purtăm în inimi. Apreciază oamenii speciali din viață ta și cere-le suportul când ai nevoie de el, în loc să rezolvi lucrurile singur.

Horoscop weekend 12-14 octombrie – Leu

Atunci când te gândești la planuri mari, acum brusc capătă sens dar știi că e nevoie și de multă energie că să le împingi înainte.

Planifică și crează o baza solidă pentru succesul viitor înainte să te arunci în orice nou și grandios. Ceea ce alții nu reușesc să vadă nu te va bulversa cât timp crezi în ține. Reține că drumul tău arată așa cum arată pentru un scop.

Misiunea ta te așteaptă și nu ar trebui să eviți să avansezi pe acea direcție care se simte cu ușurință și bucurie în inima ta.

Horoscop weekend 12-14 octombrie – Fecioară

Poate că ai avut anumite neplăceri financiare sau stresuri pe tema asta, însă acum vei avea șansă să mergi mai departe cu mintea liberă.

Ai nevoie să te reintalnesti cu natură că să fii în contact cu energia momentului și cu tot ce ai de câștigat din ea. Focuseaza-te și fii rezonabil când vine vorba de aspecte profesionale însă lasă suficient loc că să cureți provocările emoționale.

Relațiile pot să nu fie așa de stabile și există un scop pentru asta. Te poți enerva repede și folosi cuvinte care dor. Îmbrățișează-i pe alții cu compasiune și înțelegere pentru că să găsești o cale comună și pentru că respectul să curgă în ambele sensuri.

Horoscop weekend 12-14 octombrie – Balanță

Te pot preocupă anumite subiecte și știi că este prea devreme să le discuți, însă totuși nevoia această există.

Deși dialogurile te pot duce într-un punct de a înțelege unele lucruri, ai totuși răbdare pentru că ai nevoie de timp pentru manifestarea viziunilor tale spre viață, în special dacă e vorba de aspecte financiare.

Ține minte starea de bine pe care să o ai, dar nu uită că și ceilalți trebuie să aibă stare de bine, mai ales cei care țîn la ține. De aceea, găsește soluțiile care înseamnă binele înalt al tuturor celor implicați în visele tale.

Horoscop weekend 12-14 octombrie – Scorpion

Deși săptămâna această posibil să fi avut parte de ceva critici, rezultatul final nu este înfricoșător. De aceea, e bine să ții de opiniile și atitudinea ta atât timp cât ele au un sens în lumea ta și îți dau respect de sine.

Tu crezi în ceva însă încă mai e nevoie de puțin timp pentru materializare. În loc să tot alergi spre obiective, mai bine stai pe loc și rezolva aspectele emoționale ce te țin pe loc și te împiedică să depășești un punct stagnant.

Horoscop weekend 12-14 octombrie – Săgetător

Cuvintele și gândurile îți sunt mai rapide decât manifestarea emoțiilor din inima ta. De aceea, fii atent ce spui oamenilor care suferă deja, pentru că există riscul să vorbești prea dur despre aspecte ce le frange inima.

Cu suficientă tandrețe și pozitivitate, totul se va simți bine și te vei putea conecta cu ceilalți prin iubire când vorbești. Secretele ar putea fi dezvăluite sau îngropate mai adânc. Oricare ar fi cazul, nu te vei simți bine dacă nu ești sincer și cu pace în suflet.

Horoscop weekend 12-14 octombrie – Capricorn

Surprizele pot veni spre ține din locuri neașteptate și din relațiile din viață ta. Ai nevoie să te simți în siguranță și susținut de cercul tău social și nu te deranjează nicio schimbare a vieții atât timp cât ea nu interferează cu starea ta de siguranță în activitățile zilnice.

Îndreaptă-ți energia spre exterior, plimbări, sport că să eviți să o direcționezi unde nu este de folos sau strică relațiile. Multe uși ce se deschid o fac pentru că să intri pe ele. Nu rată oportunitățile doar pentru că ai lipsa de credință. Lărgește-ți orizonturile fără frică.

Horoscop weekend 12-14 octombrie – Vărsător

Dacă te arunci în mișcări rebele zilele acestea, să știi că ele nu îți vor fi de prea mare folos dacă ele exclud anumite persoane importante din viață ta.

Reamintește-ți unde există adevărată autoritate și nu uită să îți întrebi sufletul pentru un sfat mai înainte de a cere sfat altora deasupra ta.

Obiectivele vor fi atinse doar dacă ai destulă iubire și inspirație. Toate aspectele ce țîn de carieră ta riscă să te deranjeze dacă nu ești mulțumit cu alegerile din trecut și nu îți iubești jobul suficient de mult încât să investești emoțiile potrivită in el.

Horoscop weekend 12-14 octombrie – Pești

Sunt zile în care subiecte ce țîn de constientizari adânci, de spiritualitate sau de sexualitate vor ieși din nou la lumina. Ai nevoie de multă claritate în lumea ta emoțională că să vii în contact cu cei care nu sunt așa de deschiși și disponibili precum i-ai dori.

Nu te retrage din față lor. Tu știi că adevăratul contact se poate face nu doar pe planul fizic. Crede în simțurile tale și în ce simți pentru o persoană.

Poți avea niște experiențe oarecum ciudate pe care nu le poți explică in cuvinte pentru cei practici sau sceptici. Nu îți epuiza energia că să dovedești adevărul tău. În schimb, bucură-te de culorile din lumea ta că să îți crești energia.