Horoscop Urania pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018. Care sunt cele mai afectate zodii

Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Berbec

Fond general marcat de probleme și animozități în prejma zilei de 28 iunie, când va avea loc faza Lunii Pline în Capricorn, ceea ar putea instaura restricții, limitări, blocaje sau opoziții consistente din partea rivalilor.

Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și va ridica cotele de mândrie și ambiție în relațiile sentimentale. Față de copii, părinții se vor purta autoritar, fără drept de „negociere” și fără concesii. Ca notă generală a săptămânii, se va manifesta interesul pentru casă, locuință, familie sau patrimoniu comun.

Taur

Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, mental apăsat de nedumeriri, blocaje, situații complicate cărora un Taur nu le poate da lesne de cap, concluzii dezamăgitoare față de oameni și idei, tendința de a abandona proiectele care ridică prea multe piedici sau despre care, în ultima vreme, Taurii nu mai sunt la fel de entuziasmați ca la început, poate și pe fondul unor informații și observații pertinente.

Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va insufla fermitate în felul în care vor aborda problemele de familie.

Până atunci, Marte poate „da înapoi” în demersurile legate de o chestiune ce privește cariera și capacitatea nativilor de a-și exercita atribuțiile profesionale. Atenție la provocările și rivalitățile evidente care nu vor mai funcționa, de astă dată, din „umbră” sau care se pot revela în ipostaze ciudate

Gemeni

Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, context bun pentru dialoguri normale, amabile, principiale cu un partener de viață sau de proiect ori cu un avocat.

Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, abordare dificilă sau chiar imposibilitate de a face gesturile și demersurile necesare pentru a obține un bun material, un avantaj sau o sumă de bani de la o persoană sau de la o instituție.

Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și va deveni un suport major în dialogurile pe care le vor susține sau în cadrul examenelor unde, alături de Micul Benefic, va constuitui un factor de noroc și de succes.

Rac

Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, moment bun sau, din 29 iunie, chiar foarte bun, pentru tot ceea ce înseamnă munca, salarizarea, găsirea unor căi legale pentru a remedia o neregulă.

Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, relațiile matrimoniale continuă să se afle sub stresul unor conflicte vechi care se amplifică,

Surprize și turnuri neobișnuite în desfășurarea succesiunilor și punerii în aplicare a dispozițiilor testamentare. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va permite să obțină, prin cereri bine argumentate, sporuri, venituri suplimentare, majorări salariale și condiții avantajoase de plată.

Leu

Cei tinerii vor fi în căutarea aventurii, a poveștilor de dragoste extavagante fără să-i intereseze seriozitatea relației care se înfiripă ori pentru viitorul ei.

Motive de nemulțumire nerostite cu voce tare, așteptare a unor evenimente care să tranșeze o situație incertă. Din punctul de vedere al sănătății, se mențin vechile disfuncții organice de care vorbim de mai multe săptămâni,

doar că, în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn, pe casa a VI-a a sănătății de fiecare zi, acestea se pot intensifica declanșând stări speciale: dureri osoase, oboseală, apatie, incapacitatea de a face față la efortul fizic, precum și reacții disproporționate ale stomacului față de alimente, medicamente sau proceduri medicale.

Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și va constitui, pentru câteva săptămâni, un important sprijin astral în ce privește comunicarea, primirea și înțelegerea informațiilor, capacitatea de exprimare.

Fecioară

Fecioarele vor cultiva o înstrăinare vizibilă de cei dragi iar aceia se vor simți uitați, neglijați, ignorați, părăsiți, trădați; în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn,

pe acest segment zodiacal, sunt posibile reacțiile celor vizați care vor răbufni, reproșând, cerând explicații sau comunicând deciziile, pe care, în contrapartidă, au hotărât, să le ia.

Pe 29 iunie Mercur, va intra în zodia Leului și le va da nativilor șansa să afle un secret sau un detaliu care, o dată dezvăluit, să dea coerență și o explicație logică unui fapt de viață.

Balanță

Nota generală a contextului este de capacitatea redusă a Balanțelor de a interveni și rezolva ceva.

La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și va rămâne în Vărsător până pe 13 august, timp în care va introduce puternice note de aventurism, dublate de surprize dramatice, trăiri intense, zbucium; decizii pe fond sentimental surescitat lipsite de logică.

Nativii vor manifesta tendința de a-și „vărsa nervii” în activități sportive fără precauție și măsură.

Scorpion

Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, precupări bănești, gravitând în jurul noțiunii de salariu sau de recompensare a muncii prestate.

Vor fi restricții în exprimare, reticențe justificate de împrejurări, interdicții sau neputințe în a rosti un adevăr. Aspectul este devaforabil pentru cei care vor susține examene și, indiferent de abordarea lor, orală sau scrisă, teoretică sau practică.

Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și va compensa multe din aspectele stresante al următoarelor două săptămâni prin excelenta capacitate de a vorbi, de a argumenta, de a decide, de a da ordine sau de a-și exercita atribuțiile de conducere, dacă sunt oameni cu funcție și responsabilități.

Săgetător

Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, Săgetătorii s-ar putea confrunta cu un tenc de probleme bănești, unele curente, cu care deja s-au obișnuit, altele ivite din nereguli mai vechi, ipostaze care le vor complică viața mai ales în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn.

E nevoie de calm și atenție precum și de o analiză atentă a documentelor care justifică o taxă, o datorie, o plată indiferent de natura ei.

Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va insufla nativilor autoritate și maturitate în gândire.

Capricorn

Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, calcule, analize, revizuiri de strategii elaborate în forul interior, în clipele de răgaz sau în puterea nopții când, nevoia de a găsi o soluție le fură somnul.

Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va modifica atitudinea față de banii și bunurile care urmează să le fi acordate. Nuanța este de orgoliu, de demnitate dar și de abordare autoritară a oricărui tip de conflict.

Vărsător

ntre 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, discuții relativ agreabile cu prieteni și cunoscuți.

e 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, timp de două luni. Până pe 13 august, când va părăsi zodia Vărsătorului, Marte va introduce tulburări, răzgândiri, frământări interioare, inițiative neașteptate, decizii necumpătate care se vor dovedi, după 28 august, greșite.

Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și va introduce o notă ușor arogantă în negocieri și dialogul cu părțile adverse, vădind tendința de a domina și a-și impune punctul de vedere cu orice preț dar și o reală șansă de a înfrânge voința celorlalți.

Pești

Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, cariera devine, importantă și aducătoare de satisfacție pentru acești nativi care vor fi obligați să dea un cadru juridic, legal și ordonat activităților desfășurate de ei în viața publică, socială și profesională.

Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va insufla curajul de a se afirma la locul de muncă, mândria și satisfacția de a fi apreciați pentru valoarea și competența lor.