Horoscop Urania 6 Ianuarie 2019. Cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă în Capricorn

Luna Nouă este asociată cu noi începuturi. Este momentul optim pentru a reflecta la ceea ce vreți să schimbați în viața voastră. Influența ei se resimte cu câteva zile înainte și cu câteva zile după formarea aspectului.

Urania ne spune cum sunt zodiile influențate de Luna Nouă în Capricorn din 6 ianuarie 2019

BERBEC

Luna Nouă în Capricorn din 6 ianuarie 2019 influențează sectorul carierei. Acest aspect al lunii este însoțit de o eclipsă parțială de Soare, ceea ce va instaura începutul unui ciclu de un an la care trebuie să fiți atenți pentru că el va conține informații referitoare la evoluția voastră socio-profesională.

TAUR

Luna Nouă în Capricorn aduce, în cazul vostru, reevaluarea unor proiecte personale care presupun abordarea unor domenii de activitate pentru care trebuie să vă pregătiți. Acest aspect al Lunii este dublat de o eclipsă parțială de Soare, care va sublinia toate neajunsurile etapei prezente de viață.

GEMENI

Lună Nouă în Capricorn din 6 ianuarie, care este însoțită și de o eclipsă parțială de Soare, vă aduce un moment de luciditate sau de dreaptă judecată, eliberată de incertitudini și subiectivism, care vă va permite să vedeți realitatea la adevărata ei dimensiune și importanță.

RAC

Evenimentele, gesturile, cuvintele rostite în preajma Lunii Noi vor avea valoare de simbol și vor conține o explicație necesară. Așa că mare atenție la ce se întâmplă în jurul tău pe 6 ianuarie. Îți vei putea răspunde la multe întrebări care te-au măcinat în ultima perioadă.

LEU

Luna Nouă în Capricorn din 6 ianuarie, însoțită de o eclipsă parțială de Soare, se va reflecta asupra stării voastre de spirit. Veți fi morocănoși, obosiți, tăcuți și refractari la orice propunere.

FECIOARĂ

Luna Nouă în Capricorn îi favorizează în special pe aceia dintre voi care desfășoară activități în domenii precum proiecte urbanistice, amenajări interioare, arhitectură, design, scenografie. În preajma zilei de 6 ianuarie, aceștia pot ajunge la o cristalizare a concepției de ansamblu ori a elementelor cheie care stau la baza unui proiect (soluții tehnice, viziune artistică).

BALANȚĂ

Luna Nouă în Capricorn vine să închidă un ciclu de un an și să deschidă un altul, tot pentru un an, care va prelua multe situații dificile (în unele cazuri poate fi vorba de blocaje vechi de șapte sau chiar paisprezece ani).

SCORPION

Atenție la tot ceea ce veți afla sau vi se va spune deschis sau pe căi ocolite, în preajma zilei de 6 ianuarie, când va avea loc Luna Nouă în Capricorn, pentru că acelea vor fi premisele relaționale și de comunicare pentru următorul an.

SĂGETĂTOR

Ziua de 6 ianuarie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Capricorn, însoțită de o eclipsă parțială de Soare, poate conduce la conflict, revoltă, enervare în legătură cu o stare de lucruri veche de aproximativ un an.

CAPRICORN

Luna Nouă din 6 ianuarie 2019 se formează în semnul vostru zodiacal. Ca atare, se va deschide un ciclu de viață de un an care va veni cu nerealizările și complicațiile rămase nerezolvate. Luați aminte la tot ce se va întâmpla în jurul vostru, în legătură directă sau indirectă cu persoana voastră, pentru că acele evenimente vor avea funcția de simbol sau de avertisment pentru ceea ce va urma în 2019.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Capricorn din 6 ianuarie va avea un rol premonitoriu sau chiar declanșator.

PEȘTI

Luna Nouă în Capricorn din 6 ianuarie 2016, fenomen însoțit de o eclipsă parțială de Soare, va influența puternic casa prietenilor. Din păcate, nu veți fi tocmai îngăduitori sau toleranți cu prietenii.