Horoscop Thailandez 2019. Cum e destinul tău conform acestui Zodiac

Horoscopul thailandez oferă date exacte despre caracteristicile zodiilor. Zodiacul are ca punct de reper Pământul. Cum sunt zodiile și ce amănunte dezvăluie despre destinul nativilor.

Horoscop Thailandez. 14 Ianuarie -13 Februarie

Nativii născuți în acest interval au o capacitate de rezistență foarte mare, fac față greutăților și țin piept tuturor suferințelor.

Nu fac compromisuri și au demnitate în fața aspecteleor de viață și de moarte ale sorții. Destinul acestor nativi stă sub semnul neprevăzutului, dar niciun eveniment nu-i poate destabiliza. Își urmează calea cu sfințenie și curaj.

NU aleargă după bunuri materiale, deși pot avea parte de ele pe deplin. Nu vor cădea în patima banilor, pe care îi vor avea îndeosebi în a doua jumătate a vieții.

Horoscop Thailandez. 14 Februarie – 13 Martie

Nativii născuți în acest interval sunt înzestrați cu capacități uimitoare de a observa lumea în detaliul ei. Sunt ca niște psihologi înnăscuți, judecă caracterul celorlalți exact așa cum e. Nu se înșală și își doresc să schimbe în bine oamenii și lucrurile.

Sunt toleranți și iubitori, au intuiție și simț foarte bine dezvoltate. Au un destin pozitiv pentru că gândesc pozitiv.

Horoscop Thailandez. 14 Martie -13 Aprilie

Nativii dețin arta gândirii și a creativității. Sunt pacifiști, diplomați, uneori lipsiți de ambiție. Sunt visători și optimiști, și au foarte mulți prieteni. Încrederea oarbă în oameni le-ar puea aduce însă și dezamăgiri. În rândul acest nativi se remarcă artiști renumiți.

Horoscop Thailandez 14 Mai – 13 Iunie

Au pămîntul și stabilitatea lor, au o noblețe aparte. Au o condiție fizică foarte bună și rar se îmbolnăvesc, de aceea viața lor este una lungă. Sunt chizuiți cu banii: știu cum să-i facă, dar mai ales, știu cum să-i cheltuie.

Sunt familiști și iubesc lucrurile care funcționează după un plan. De obicei, neprevăzutul îi destabilizează, acesta fiind punctul lor slab. Nu își doresc să ajungă lideri, dar ating performanțe sub îndrumarea cuiva.

Horoscop Thailandez 14 Iunie -13 Iulie

Sunt exploratori înnăscuți, sunt pasionați de cunoaștere, de călătorii. Sunt adevărați ghizi pentru ceilalalți și pare că ei cunosc toate înțelesurile profunde ale lumii. Sunt frumoși la chip, privire ageră, se adaptează cu ușurință oricărui mediu.

Horoscop Thailandez 14 Iulie – 13 August

Nativi zodiei sunt sunt alți la statură, bruneți, buze cărnoase. Profilul psihologic îi înfățișează ca pe oameni sensibili, iubitori de frumos.

Sunt familiști, romantici, și poate de aceea au parte și de schimbări dramatice în viață. Loialitatea lor este dezarrmantă și nu se abat de la propriile convingeri.

Horoscop Thailandez 14 August – 13 Septembrie

Sunt puternici, atât la stat, dar și la sfat. Sunt lideri înnăscuți și se impun prin modul de a gândi. Persevernța lor îi face câștigători ai destinului, sunt loilali, dar și răzbunători cu cei care îi trădează. Sunt irascibili și nervoși, aceste trăsături fiind punctele lor slabe. Nu acceptă înfrângerile și nu știu să piardă. Pot deveni niște dușmani de temut.

Horoscop Thailandez 14 Septembrie – 13 Octombrie

Au longevitate, tinetețe prelungită, frumusețe care nu pălește odată cu vârsta. Sun perfecționiști și nu acceptă să greșească. De aceea se gândesc de multe ori până să ia o decizie.

Deși par timizi, ei au încredere în forțele proprii, însă nu se adaptează foarte ușor la nou. Totuși, își țin în frâu emoțiile în fața situațiilor-limită și nu se pierd cu firea. Asta îi face câștigători ai destinului!

Horoscop Thailandez 14 Octombrie – 13 Noiembrie

S-au născut pentru a-i ghida pe ceilalți sau a-i vindeca. În rândul lor se remarcă medici buni, oameni cu har aparte de a face bine. Sunt protectivi cu cei din jur, se îndrăgostesc ușor, asta pentru că au o părere bună despre oameni și văd mereu în ei ce e mai frumos. Sunt senzuali, iubibili.

Horoscop Thailandez 14 Noiembrie – 13 Decembrie

Sunt privilegiați ai destinului deoarece au forță și energie creatoare. Sunt isteți, agili, dar par tot timpul agitați. Nu au răbdare cu cei din jur și sunt temperamentali.

Oamenii ajung să se teamă de ei, și poate bine fac, deoarece lovesc atunci când te aștepți mai puțin. Sunt drepți și își țin promisiunile/Au mare fler în afaceri.

Horoscop Thailandez 14 Decembrie – 13 Ianuarie

Nu au un fizic ieșit din comun, dar au o inteligență sclipitoare. Sunt demni, prevăzători și nu iau cu ușurință decizii. Sunt sociabili, dar în sinea lor au multe temeri.

Au teamă de eșec, de aceea sunt statornici la locul de muncă. Cu pași mărunți, dar siguri, ajung cei mai buni.