Horoscop săptămânal 4-10 martie 2019. Ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal 4-10 martie 2019 stă sub semnul Lunii Noi

Horoscop săptămânal Berbec

Luna Nouă de miercuri se formează tocmai în casa subconștientului din horoscopul tău general, semn că dacă te dedici meditației și introspecției săptămâna aceasta.

Nu-i exclus astfel să ai parte de tot felul de vise care la-nceput ți-ar putea părea ciudate, dar care capătă sens încetul cu încetul. La capitolul bani și carieră, Luna Nouă îți aduce situații cel puțin derutante pe casa muncii săptămâna aceasta.

Indicat ar ca în jurul zilei de vineri să nu faci investiții consistente în proiecte de grup, planuri de viitor sau idei de afaceri ale unor prieteni care nu prezintă niciun fel de garanție. Romantism în cuplu.

Horoscop săptămânal Taur

Nu se anunță schimbari prea mari din partea astrelor asupra acestui sector din viața ta.

La capitolul bani și carieră, Luna Nouă de miercuri se desăvârșește în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, indiciu cum că pot apărea oportunități în această direcție săptămâna aceasta.

Nu este exclus, de asemenea, să se găsească persoane care cred într-o idee de afaceri de-a ta și care sunt dispuse să investească în ea.

Horoscop săptămânal Gemeni

Ai putea ajunge să-ți pui unele întrebări. Poate n-ar trebui să lași unele lucruri să te preocupe prea mult, mai ales dacă în sinea ta știi că n-ai cum să le dai de cap.

La capitolul bani și carieră, Luna Nouă de miercuri se formează fix în casa carierei și a statutului tău social, semn că s-ar putea deschide un nou capitol în viața ta profesională.

Horoscop săptămanal Rac

Luna Nouă te va aduce în stadiul în care vei începe să privești viața dintr-un alt unghi.

La capitolul Bani și carieră, aceeași casă care găzduiește Luna Nouă de miercuri mai reprezintă și studiile înalte, respectiv călătoriile peste hotare ori la mare distanță casă.

Nu-i exclus astfel să ți se propună să mergi în delegație ori să participi la un curs de reconversie profesională/perfecționare continuă.

Indiferent de care scenariu ai parte, cert este că te vei alege cu unele lecții profesionale chiar valoroase. Ieratre și empatie în familie.

Horoscop săptămânal Leu

Acceptă-te așa cum ești și nu-ți fie teama de necunoscut. La capitolul bani și carieră, Luna Nouă ar putea semnala că a venit momentul să clarifici eventualele probleme de încredere sau să găsești o strategie care să pună capăt neînțelegilor pe care le-ai putea avea in afaceri.

Horoscop săptămânal Fecioară

La capitolul bani și careiră, Luna Nouă de miercuri se desăvârșește tocmai în casa asociaților, a clienților și colaboratorilor din horoscopul tău general, indiciu cum că spătămâna aceasta se pot lega noi relații de ordin profesional care se pot dovedi extrem de profitabile în viitor.

Intuiția te poate ajuta destul de mult zilele acestea, deci ascultă-ți mai des vocea interioară. Astfel îți vei da seama cum să-i abordezi. Atmosfera în familie e de bun augur.

Horoscop săptămânal Balanță

La capitolul bani și carieră, aceeași casă care găzduiește Luna Nouă de miercuri mai simbolizează și munca, semn că se anunță o săptămână plină la locul de muncă.

Poate n-ar fi rău ca zilele acestea să faci cum îți dictează primul instinct în privința serviciului.

S-ar putea ca intuiția să-ți furnizeze cea mai bună strategie de abordare în ceea ce le privește.

Horoscop săptămânal Scorpion

joi și vineri ai putea avea parte de o atmosferă mai incarcata la locul de muncă. Daca abordezi problema cu calm și răbdare, reușești să treci cu bine.

Nu rezolvi nimic dacă-ți pierzi cumpătul, deci dă dovadă de maturitate.

Horoscop săptămânal Săgetător

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general. Inainte să ierți pe oricine, începe cu tine.

La capitolul bani și carieră, ziua de marți se arată a fi una propice discutării termenilor unui contract sau ai unei colaborări pe care o vei începe în scurt timp.

Oricare ar fi situația, cert este că rezultatul va fi unul promițător pentru tine dacă acționezi atunci.

Dacă marți sau miercuri intri în posesiunea unor sume de bani, de dorit ar fi ca-n a treia zi din săptămână să nu bagi mâna prea adânc în buzunar.

Horoscop săptămânal Capricorn

Luna Nouă de miercuri se formează în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că feedback-ul celor de lângă tine s-ar putea dovedi de un real ajutor, cel puțin săptămâna aceasta, când vine vorba de a-ți da seama încotro s-o iei pentru a te apropia și mai mult de adevăratul tău potențial.

La capitolul bani și carieră, Grație sau din cauza Lunii Noi de miercuri, se anunta ședințe, întâlniri de afaceri importante ori interviuri de angajare.

Oricare ar fi situația, citește-ți interlocutorii printre rânduri și vei afla mai multe decât dac-ai sta și le-ai analiza orice cuvințel cu lupa. Crede-n instinct.

Horoscop săptămânal Vărsător

Spune-mi ce anume prețuiești ca să-ți spun cine ești. Acesta pare să fie mesajul Lunii Noi de miercuri din casa valorilor.

Gândește-te ce merită de fapt. La capitolul bani și carieră, Luna Nouă de miercuri ar putea semnala faptul că intri într-o nouă etapă din punct de vedere financiar.

Dacă pân-acum n-ai ținut o evidență clară a bugetului tău și ai avut o abordare haotică a banilor, acum este momentul să îndrepți acest lucru.

Horoscop săptămânal Pești

Nivelul tău de energie crește treptat zilele acestea. La capitolul bani și carieră, Luna Nouă de miercuri atrage lumina reflectoarelor de partea ta, deci dacă urmărești să dai bine în ochii unor potențiali colaboratori, asociați sau clienți, zilele acestea ar fi cazul să faci primele demersuri în acest sens.

Pune-te într-o lumină bună, lasă faptele să vorbească despre tine și beneficiile vor apărea mai repede decât te așteptai.