Horoscop săptămânal 18-24 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Vin zile frumoase pentru aceasta zodie

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 18-24 iunie.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Berbec – berbecii au o săptămână grozavă. Se pot sprijini pe familie, se pot consulta cu persoanele apropiate. Sunt foarte hotărâți și energici. Vineri este o zi mai tensionată. Se pot certa cu persoanele care le stau în cale.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Taur – sunt hotărâți să își ghideze viața după propriile lor convingeri sau impulsuri, asumându-și riscurile. Au de stabilit aspecte ce țin de planul juridic sau cel administrativ. La capitolul relații stau foarte bine.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Gemenii – au tranzite foarte bune în zona banilor, dar acesști bani sunt foarte discutați. Sunt foarte isteți și prevăzători. Nu cheltuiesc și pun bani de o parte. Unii se pot îndrăgosti cu ocazia vacanței. Au discuții foarte bune în afaceri.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Rac – au foarte multe gânduri și idei. Trebuie să acționeze. Au foarte multe lucruri de spus și o vor face în a doua parte a săptămânii. O conjuncție le pot aduce bani.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Leu – doresc o relaxare și se ascund să nu mai poată fi abordați. Pun accent pe farmec personal. Pot face o schimbare de look. În relațiile persoanale trebuie să aibă mai mult tact. Au tendința de a fi foarte rebeli sau de a taxa.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Fecioară – nu stau grozav la capitolul iubire. Tânjesc și le este dor. Își pot pregăti o vacanță când se vor întâlni cu persoanele iubite. Stau foarte bine la capitolul prieteni. O veche poveste se poate răscoli.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Balanță – au discuții legate de ordine, lege, disciplină, chiar și în familie.

Trebuie să fie atenți la colegii de muncă să nu facă vreo greșeală pentru că pot plăti și ele. O săptămână bună, însă rămâne o ușoară tensiune în familie pe care trebuie să o rezolve în a doua parte a săptămânii.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Scorpion – sunt foarte preocupaț să dea ordine și să fie respectate. Au întâlniri și drumuri. Succesul lor ține de cum își planifică lucrurile. Trebuie să știe să colaboreze.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Săgetător – o săptămână în care vor face multe drumuri. Cei care pleacă cu mașina, atenție la condus. Trebuie să economisească.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Capricorn – discuții legate de bani. Sunt foarte ambițioși. Vineri vor avea o zi tensionată. Stau faorte bine la capitolul relații.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Vărsător – sunt năzuroși, foarte impulsivi. Pot intra în conflict cu partenereul de viață. Recomandarea astrelor e ca joi și vineri să fie atenți la nevoile celorlalți.

Horoscop săptămâna 18-24 iunie Pești – stau bine la capitolul muncă. Alții muncesc pentru ei. Au chef de călătorii. Nu au voie să facă efort fizic.