Horoscop săptămâna 9-15 februarie. Prin ce schimbari vor trece zodiile in aceasta perioada

Urania dezvăluie ce ne spun astrele în zilele următoare

În primele zile ale săptămâni, Racii vor avea provocări profesionale și chiar confruntări radicale, comparativ cu Leii, care devin nerăbdători pentru urmează ceva important în viața lor.

De asemenea, printre cei cărora contextul astral nu fe oferă așa de multe sunt și nativii zodiei Pești.

Aceștia se vor simți defavorizați, lucru care îi agită, ceea ce îi face să fie nervoși. Este recomandat să aibă grijă la limbaj.

Berbec

Între 9 și 11 februarie, în prima parte a zilei, Berbecii vor fi plini de energie, însă îi vor năpădi și provocările.

Așadar, aceștia vor avea destule motive pentru a fi agitați, în cel mai rău caz și nervoși. Pe 11 februarie, Mercur intră în Pești și rămâne până în 17 aprilie 2019, iar contextul astral le permite să comunice bine cu oamenii din jur.

În data de 14 februarie, Marte intră în Taur și rămâne până în 31 martie, lucru foarte important, ceea ce înseamnă că Berbecii vor muncii extrem de mult. Din 15 februarie, aceștia sunt interesați de casă, de activitățile domestice.

Taur

Între 9 și 11 februarie, Taurii sunt năvăliți de gândurile lor, așa că obosesc extrem de tare și chiar au și insomnii. Între 11 și 15 februarie, nativii zodiei vor avea discuții legate de bani cu cineva important din viața lor și își vor consolida relația cu partenerul de viață.

Gemeni

Între 9 și 11 februarie, vă veți distra alături de prieteni, purtați dialoguri care vă relaxează și este posibil să fiți invitat la un eveniment important pentru voi.

Din 14 februarie, Marte intră în Taur, iar acest lucru aduce Gemenilor nevoia să se vindece sufletește.

Rac

Între 9 și 11 februarie, Racii au parte de provocări profesionale, dar și confruntări care poate îi vor bulversa.

Din data de 11 februarie, Mercur intră în zodia Peștilor, lucru care le dă Racilor gânduri pozitive și chiar puterea de a lua decizii într-o privință, lucru la care s-au gândit multă vreme.

Între 13 februarie și 15 februarie, nativii zodiei Rac se concentrează pe evoluția lor. La final de săptămână se anunță surprize plăcute legate de câștiguri ori favoruri.

Leu

Între 9 și 11 februarie, nativii zodiei Leu sunt plini de nerăbdare! Au dorința de a schimba ceva și simt că acum este momentul oportun.

Între 11 februarie și 14 februarie, din ultima dată intrând Marte în Taur, aceștia au parte de provocări; provocări prin care vor fi obligați să se gândească la ce nu au rezolvat până acum. La finalul săptămânii, Leii vor dialoga cu prietenii, lucru care îi va relaxa complet.

Fecioară

Între 9 și 11 februarie, în prima parte a zilei, Fecioarele vor avea parte de controverse din cauza banilor.

Între 11 și 14 februarie, nativii zodiei Fecioară vor fi toleranți, relaxați și blânzi.

În data de 14 februarie, când Marte intră în zodia Taurului, Fecioarele vor simți că li se pun bețe în roate. Au probleme de logică, rațiune și parcă sunt prea pragmatici.

Balanță

Între 9 și 11 februarie, sunt posibil discuții între tine și partenerul de viață, însă unele nejustificate, lucru care agită și mai mult situația.

Între 11 și 13 februarie, un om din jurul lor le va fi o influența pozitivă, așa că se vor simți mai eliberați de griji și temeri.

Din 15 februarie, nativii zodiei se vor simți plini de inhibiții și vor fi puși în ipostaze mai puțin confortabile legate de segmentul profesional.

Scorpion

Între 9 și 11 februarie, apar conflicte sau întâlnici ciudate care vă dau peste cap progresul de pânî acum, în special când vine vorba despre locul de muncă.

Între 11 și 13 februarie, aceștia vor avea o etapă prin care se pot exprima în plan artistic, lucru care îi va bucura enorm.

Din 14 februarie, când Marte intră în Taur, aceștia se simt invincibili, așa că, dacă viața le da oferi și piedici, vor trece peste ele cu calm, logică și multe argumente în fața oamenilor cu care vor avea dispute.

Săgetător

Între 9 și 11 februarie, Săgetătorii sunt atât de plini de energie încât caută ceva pe care să o consume.

Între 11 și 13 februarie, au chef de aventură, iar contextul astral le oferă posibilitatea să facă asta. Din 14 februarie până la final de săptămână, vor avea parte de provocări la locul de muncă, dar vor trece repede peste ele.

Capricorn

Între 9 și 11 februarie, nativii zodiei au multe motive de stres, se vor enerva din cauza unui eveniment neprevăzut în viața lor și vor fi plini de nemulțumiri.

Între 11 și 13 februari, perioadă în care Mercur va intra în zodia Pești, comunicarea va fi un aspect favorabil, iar, orice ar apărea, nativii se vor putea înțelege cu vorba bună cu persoanele dificile care le apar în viață. Între 13 și 15 februarie, relațiile parteneriale precare.

Vărsător

Între 9 și 11 februarie, Vărsătorii vor avea parte de mici dificultăți ori evenimente care le scrică starea de spirit.

Între 11 și 13 februarie, simțiți nevoia de stabilitate, dar și din cauza contextului, care vă face mai sensibili. Între 13 și 15 februarie, doriți cu ardoare să vă relaxați măcar un pic.

Pești

Între 9 și 11 februarie, Peștii simt agitație în jurul lor, iar aceasta este legată de bani, în special de câteva plăți de care au uitat.

Între 11 și 13 februarie, trebuie să fiți prudenți în reacțiile verbale. Între 13 și 15 februarie, veți purta discuții legate de familie.