Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2019. Incepe perioada schimbarilor. Cine tine pasul si cine ramane in urma

Săptămâna viitoare se anunță una plină de romantism pentru mai multe zodii. Nu strică însă puțină precauție.

BERBEC

Romantismul te caracterizează în această săptămână. Petreci mult timp alături de persoana iubită, iar în cazul în care nu ești într-o relație îți dedici toată atenția pasiunilor pe care le ai. Ești mai visător decât în mod normal.

TAUR

Ai încredere în propria persoană și reușești să comunici eficient. Astfel, toate ideile pe care le ai ajung fără dificultate la receptori. Reușești să creezi o rețea importantă de oameni, ceea ce te va ajuta pe plan profesional.

GEMENI

Nu mai ai de gând să lași pe mâine ce poți face azi. Astfel, muncești din greu în această săptămână pentru lucrurile pe care ți le dorești și reușești să fii mai creativ decât în mod normal. Prin urmare, reușești să faci tot ce-ți pui în minte.

RAC

Încerci să-ți organizezi mai bine segmentul financiar. Începi să te gândești din ce în ce mai serios la niște economii și, prin urmare, iei o pauză de la a arunca bani în stângă și în dreapta pe lucruri de care nu ai nevoie.

LEU

Ești plin de energie pozitivă și reușești să îți atingi un obiectiv mai vechi. În această săptămână ești răsplătit pentru toată munca din ultima vreme. În plus, se anunță îmbunătățiri pe plan sentimental.

Fecioară

Ai încredere în tine și reușești să rezolvi niște probleme mai vechi legate de viața de cuplu. Acum ai curajul să spui toate lucrurile care te deranjează și să reușești să ajungi la echilibrul interior pe care ți-l dorești de atât de mult timp.

Balanță

Ai idei și o mulțime de inițiative care te vor pune în centrul atenției. În plus, muncești din greu la un proiect început de mult timp și, în sfârșit, apar primele rezultate concrete. Ai multă energie pozitivă și împarți optimism peste tot pe unde ajungi.

Scorpion

Vrei să încerci tot felul de experiențe noi. Te-ai săturat de rutină și vrei să simți puțină adrenalină în viața ta. Astfel, această săptămână este perfectă pentru călătorii și pentru expriențe noi care te vor ajuta să te dezvolți ca persoană.

Săgetător

Acum ai curajul să iei niște decizii pe care le-ai tot amânat. Fie că este vorba de o schimbare de job, fie că este vorba de schimbări în ceea ce privește viața de cuplu, acum ai curajul să spui ce îți dorești cu adevărat și să faci schimbările de care ai nevoie.

Capricorn

Familia este vedeta acestei săptămâni. Petreci timp de calitate alături de persoanele importante din viața ta sau te bucuri de timp de calitate petrecut de unul singur. Simți nevoia să te conectezi la un nivel mai profund cu propriile dorințe.

Vărsător

Te gândești la planuri de viitor alături de partenerul de cuplu. Fie că discutați despre viitorul relației sau despre o idee de afaceri pe care vreți să o puneți în aplicare, toate aceste discuții pe care le aveți vă ajută să vă cunoașteți mai bine.

Pești

Te gândești din ce în ce mai serios la niște schimbări legate de stilul de viață. Astfel, în această săptămână încerci să adopți o alimentație mai echilibrată și încerci să faci din sport o obișnuință zilnică.