Horoscop pentru saptamana 25 iunie – 01 iulie Nicoleta Svârlefus: Karma grea pentru multe zodii, cine are noroc, cine da de belele

Ai grijă şi de sănătate! La sfârşitul săptămânii intervine mult dinamism în relaţiile parteneriale, fiind nevoit să te implici în activităţi comune cu ceilalţi.

Zodia Berbec

Este nevoie să-ţi revizuieşti unele concepţii despre lume şi viaţă, astfel că vei fi ajutat mult în prima parte a săptămânii în acest sens. Este bine să fii deschis şi pentru a vedea alte faţete ale semenilor sau ale evenimentelor în care eşti implicat.

În perioada 26 – 27 Iunie, pe cât posibil, evită luarea deciziilor şi semnarea documentelor importante, deoarece există riscul erorilor de judecată. Pe 28 şi 29 Iunie eşti solicitat în plan profesional de către şefi şi colegi.

Va trebui să dai explicaţii vizavi de rezolvarea sarcinilor de serviciu sau să propui soluţii pentru dezvoltarea activităţii profesionale. Weekend-ul aduce prieteni.

Zodia Taur

Săptămâna debutează cu aspecte financiare, în sensul că fie vei fi nevoit să achiţi facturi, datorii restante, fie va trebui să discuţi şi să rezolvi chestiuni legate de moşteniri sau partaje. Pe de altă parte este posibil să obţii venituri suplimentare dintr-o colaborare sau cineva din familie să-ţi ofere un cadou deosebit.

Pe 28 şi 29 Iunie plănuieşti călătorii, studii sau dialoguri şi întâlniri cu persoanele dragi aflate în străinătate. Chiar sunt şanse să pleci într-o călătorie îndepărtată.

Sfârşitul săptămânii este favorabil activităţilor de grup şi schimbului de informaţii cu ceilalţi. Vorbeşte strictul necesar şi ascultă cu interes ce se povesteşte în preajma ta.

Zodia Gemeni

Relaţiile parteneriale sunt în mare vervă în această săptămână. Intervalul cuprins între 25 şi 27 Iunie răscoleşte colaborările şi relaţia cu partenerul de viaţă, astfel că sunt posibile finaluri neaşteptate sau reconfigurări spectaculoase.

Fii prudent şi tratează totul cu răbdare. Este mai bine să renunţi acum la situaţiile şi persoanele nepotrivite. Astfel se creează loc pentru altele mai bune.

Pe 28 şi 29 Iunie ar trebui să primeşti bani, bunuri sau poţi rezolva cu uşurinţă anumite datorii. Sfârşitul săptămânii aduce dorinţă de a călători, dar şi posibilitatea materializării acesteia. Discuţii şi întâlniri cu oameni deosebiţi.

Zodia Rac

Primele zile ale săptămânii răscolesc relaţiile profesionale, astfel că la serviciu sunt posibile turnuri neaşteptate, finaluri ale unor activităţi şi situaţii care durează demult şi care nu mai pot continua la fel ca până acum.

Recomandabil este să laşi ca evenimentele să-şi urmeze cursul, fără să intervii în vreun fel. Uneori este mai bine să fii spectator, iar acum este un bun prilej pentru o astfel de atitudine.

Zilele de 28 şi 29 Iunie sunt reprezentative pentru colaborări şi relaţia cu partenerul de viaţă. Aspecte cotidiene, cunoscute, dar cu implicaţii majore. Finalul săptămânii îţi reaminteşte de cheltuielile comune cu alţii.

Zodia Leu

Se conturează schimbări importante în relațiile amoroase în primele trei zile ale săptămânii. Poate fi vorba de reconfigurarea sau finalizarea unei relații cu cineva drag sau, în cazul relației cu copiii, ceva se schimbă definitiv.

Totul se desfășoară în favoarea ta, de aceea fii deschis la schimbări. Relaxează-te cu un hobby sau cu discuții amicale, la o șuetă cu prietenii apropiați. Joi și vineri ai multe de lucru la serviciu, ai spor, dar relațiile colegiale sunt tensionate. Ai grijă și de sănătate!

La sfârşitul săptămânii intervine mult dinamism în relaţiile parteneriale, fiind nevoit să te implici în activități comune cu ceilalți.

Zodia Fecioara

La începutul săptămânii atenția și eforturile îți vor fi atrase de segmental familial. Se închide o etapă importantă, concretizându-se fie prin rezolvarea unor demersuri patrimoniale, fie prin finalizarea unor reparații sau curățenii de anvergură.

Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile sunt tensionate, astfel că discuțiile aprinse pot fi frecvente. Este dificil de ajuns la un consens cu ceilalți, de aceea ar fi bine să eviți a-ți expune prea vehement părerile.

Pe 28 și 29 Iunie, preocupările tale vor fi legate de persoana iubită sau de copii. Orientează-te și spre un hobby. Sfârşitul săptămânii te îndeamnă la odihnă şi relaxare.

Articolul continuă după reclame

Zodia Balanta

În relațiile cu anturajul apropiat vor interveni schimbări în prima parte a săptămânii, în urma discuțiilor și evenimentelor în care ai fost implicat, în ultima vreme, alături de aceste persoane.

Îți vei schimba părerile vizavi de unii, iar concepțiile tale vizavi de prietenie, sprijin umanitar sau comunicare interpersonală se vor schimba radical și definitiv.

Pentru că emotivitaea și subiectivismul sunt accentuate ar fi bine să eviți luarea deciziilor majore și implicarea în activități obositoare. Joi și vineri te poți relaxa în liniștea și confortul casei, dar ai și niscai treburi gospodărești de rezolvat. Finalul săptămânii aduce activități recreative alături de cei dragi.

Zodia Scorpion

Segmentul financiar va cunoaște un final de etapă importantă în perioada 25 – 27 Iunie. Poate fi vorba despre informații clare, ce anunță faptul că se vor schimba salarizarea și condițiile de muncă sau poți primi bani, bunuri sau favoruri dinspre locul de muncă, dar care într-un fel sau altul te nemulțumesc.

Tentația cheltuielilor este mare, dar ar fi bine să ți-o stăpânești serios. Veniturile tale sunt fluctuante, astfel că abia peste ceva timp vei mai primi salariul și acela nesatisfăcător.

În zilele de 28 şi 29 Iunie sunt posibile călătorii pe distanțe scurte, dar și activități intelectuale intense. Weekend-ul ar fi bine să-l petreci acasă, în familie.

Zodia Sagetator

Săptămâna debutează cu multă energie pentru tine și chef de a te implica în cât mai multe activități. Pentru că oboseala își va spune cuvântul este bine să-ți selectezi prioritățile și să-ți dozezi atât eforturile, cât și debitul verbal.

Ai nevoie de odihnă, relaxare și de a-ți îngriji serios sănătatea. Ferește-te de orice fel de excese! Pe 29 și 29 Iunie primești bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă, însă sunt posibile și informații legate de modificări ale regimului muncii.

Sfârșitul săptămânii îți aduce în preajmă rude și prieteni apropiați. Este rost de călătorii, excursii în natură, dar și de dialoguri interesante.

Zodia Capricorn

Prima parte a săptămânii te predispune la discreție, retragere din forfota cotidiană și dialog interior. Sunt posibile stări neliniștitoare, insomnii, evidențierea unor afecțiuni digestive și ale sistemului respirator.

Ocupă-te numai de treburi ușoare și evită compania oamenilor zgomotoși sau care te solicită prea mult. Posibil să fie nevoie de îngrijiri medicale.

Odihnește-te, relaxează-te în natură și ține cont de sfaturile celor dragi. Joi și vineri te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Reorganizează-ți programul zilnic, introdu pauze regulate și o alimentație potrivită. Sfârșitul săptămânii aduce cheltuieli, dar și câștiguri materiale destul de bune.

Zodia Varsator

Săptămâna debutează cu turnuri spectaculoase în relațiile cu prietenii și susținătorii, protectorii din segmentul profesional. Unele relații de acest fel se vor finaliza definitiv, nefiindu-ți prea clar motivul. Sau motivele invocate sunt greu de crezut sau de acceptat.

Misterul și iluziile domnesc în segmentul prietenilor, de aceea fii prudent și totodată păstrează o distanță față de aceste persoane.

În zilele de 28 și 29 Iunie ai nevoie de odihnă, meditații interioare și plimbări în aer liber, eventual pe malul unei ape. Detașează-te de cotidian și ocupă-te pe îndelete de sufletul tău. La finalul săptămânii îți vei reveni și te vei bucura din nou de tot ce te înconjoară.

Zodia Pesti

Se conturează un final de etapă profesională în perioada 25 – 27 Iunie. Fie se încheie un proiect de anvergură, fie se schimbă șefii, colegii sau regimul de muncă.

Turnurile sunt importante și cu efecte pe termen lung. Recomandabil este să fii prudent vizavi de orice relație și să vorbești strictul necesar.

Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Joi și vineri ești înconjurat de prieteni, care îți vor oferi soluții viabile pentru rezolvarea situațiilor în care ești implicat.

Ascultă cu atenție ce ți se spune și chiar notează într-un jurnal. La sfârșitul săptămânii ai nevoie de odihnă, liniște și compania celor dragi