Horoscop oriental: Latura luminoasa a fiecarei  zodii

In fiecare om se regaseste una din ipostazele divinitatii, in fiecare om regasim o anumita insusire a divinitatii.

Iti propunem astazi un altfel de horoscop, un horoscop care isi doreste sa scoata la suprafata latura luminoasa a fiecarei fiinte umane. Afla care sunt atributele divine care se regasesc in fiecare zodie: Dumnezeu este in toti si in toate…

Afla care sunt atributele divine care se regasesc in fiecare zodie:

Berbec – Conducatorul, Cel care este peste toate

In Berbec se regaseste unul din atributele importante ale divinitatii si anume abilitatea de a conduce. Divinitatea conduce la modul sublim, Berbecul o face la modul uman.

Berbecul are entuziasm, vointa, tarie de caracter, curaj si capacitatea de a discerne raul de bine. Poate fi un conducator excelent daca isi tine sub control impulsivitatea si tendinta sa innascuta spre agresivitate.

Taur – Lucratorul, Cel care se implica

In Taur regasim o calitate importanta a divinitatii, aceea de a misca si de a pune lucrurile in functiune. Taurul este omul actiunii, al miscarii, chiar daca adesea isi reneaga aceasta calitate, complacandu-se in confortul rutinei.

Autentic si pragmatic, dorind stabilitate si bine in lume, prin perseverenta si rabdare, Taurul face lumea din jurul sau sa functioneze optim.

Gemeni – Sublimul, Cel care da posibilitatea de-a alege

Dumnezeu are doua fete: una vizibila si una invizibila, una care este buna si iertatoare, una care este manioasa si nu mai poate tolera. In nativul Gemeni regasim aceasta caracteristica a dualitatii. Nativul Gemeni are o personalitate contradictorie.

Este adaptabil, comunicativ, sociabil, deschis, dar si rautacios, nesincer si opportunist. Este inteligent, insa usor instabil.

Rac – Iubitorul, Cel care iubeste fara masura

In Rac gasim una dintre cele mai frumoase atribute divine: iubirea. In mainile noastre insa, ale oamenilor, iubirea poate fi o arma cu 2 taisuri.

Racul are abilitatea de a iubi. Uneori simte ca acesta este darul si binecuvantarea vietii sale, alteori simte ca iubirea ii aduce suferinta. Racul este afectuos, bland si sensibil, insa poate fi ranit usor prin cuvinte si fapte.

Leu – Initiatorul, Cel care actioneaza si instaureaza

In Leu regasim atributul divin de a da nastere inceputurilor. Este o calitate pe care nu o au multi.

Leul este activ, dinamic, in permanenta actionand, in permanenta dorind sa instaureze o noua ordine a lucrurilor sau sa deschida un drum, fie pentru el, fie pentru altii. Spre deosebire de divinitate, pacatul sau este vanitatea.

Fecioara – Gratia, Cea care vindeca si se indura

Fecioara are insamantata in esenta sa o trasatura splendida a divinitatii: abilitatea de-a vindeca, de-a aduce alinare, de a da speranta.

Empatica si intelegatoare, Fecioara poate vindeca sufletele celor din jur. Este meditativa, modesta si deschisa catre ceilalti, percepandu-se pe sine ca pe o piesa in marele sah al vietii.

Avand asteptari mari de la ea insisi si de la ceilalti, pacatul ei ocazional este acela de a se lasa prea usor dezamagita, criticandu-i pe cei pe care ii iubeste.

Balanta – Creatorul, Cel care da nastere

In Balanta regasim abilitatea divinitatii de a crea frumosul, de a-l iubi, de a-l propaga. Fizic si intelectual, Balanta este o zodie atragatoare, atrasa de arte, de armonie si de frumos.

Balanta naste uneori frumosul prin puterea cuvantului, avand abilitati scriitoricesti. Este senzuala, rationala si idealista in acelasi timp, avand tendinta de a deveni dependenta de persoanele pe care le iubeste.

Scorpion – Maniosul, Cel care se manifesta

In Scorpion regasim atributul divinitatii de a se mania. Mania denota o fire usor excitabila, pasionala si arzatoare, preocupata intens de viata si de ideea de dreptate. Scorpionul are o personalitate inconjurata in mister, iar reactiile sale nu pot fi niciodata prevazute in totalitate.

Puternic din fire, Scorpionul ajunge acolo unde isi propune. Dumnezeu nu se razbuna insa, nu este sarcastic si nici nu critica… Asta uita omul Scorpion.

Sagetator – Unificatorul, Cel care uneste

In Sagetator regasim armonia unitatii divine. Sagetatorul este o fire pasnica si pacificatoare, militand pentru construirea unei lumi mai bune in jurul sau.

El este cel care accepta identitatile asa cum sunt, incercand sa-i faca pe ceilalti sa se accepte ca atare, in loc sa incerce sa se schimbe unii pe altii. Sagetatorul este totodata un explorator, un iubitor al libertatii, dar si o zodie integra, cu un cod moral inalt.

Capricorn – Puternicul, Cel care instaureaza suveranitatea

In Capricorn regasim atributul puterii. Prin insasi esenta sa, Capricornul inspira tarie, potential, capacitate. Capricornul are o personalitate care fascineaza fiindca pare imposibil de descifrat in totalitate.

Ferm si hotarat, stie ce sa faca si cum sa faca sa ajunga acolo unde isi doreste. Este energic si ii poate domina cu usurinta pe cei din jurul sau. Atinge usor succesul, se impune, influenteaza, ia decizii, este ascultat si respectat.

Varsator – Unicul, Cel care metamorfozeaza

In Varsator regasim trasatura divina a unicitatii. Varsatorul poate fi oricum, insa numai la fel ca ceilalti nu. Aceasta zodie se distinge prin originalitate, printr-un fel atipic de a fi, de a gandi sau de a simti.

El este cel care vrea sa schimbe, sa preschimbe si sa transforme societatea si lucrurile.

Este un inovator si un iubitor al dreptatii, iar firea sa poate fi imblanzita, insa niciodata supusa in totalitate. Intr-o forma sau alta, intr-un domeniu sau altul, Varsatorul metamorfozeaza viata in jurul lui.

Pesti – Rabdatorul, Cel care iese din timp

In Pesti regasim un atribut esential al divinitatii si anume rabdarea.

Nativul Pesti este tolerant si ingaduitor si poate suporta nedreptati sau suferinte fara sa caute razbunarea, fara sa urasca. Este fidel si loial si doreste sa isi dedice viata celor din jurul sau.