Horoscop Oana Hanganu: Soarele va intra in zodia Rac! Ce aduce solstitiul de vara pentru zodii. Unii nativi se vor bucura de realizari, altii vor avea numai probleme

În ziua de joi, 21 iunie 2018, Soarele va intra în zodia Rac, eveniment care marchează solstiţiul de vară. Află ce au pregătit astrele pentru tine, în această zi specială.

În plan general, intrarea Soarelui în zodia Rac va îndrepta atenţia noastră către familie, tradiţii şi valori autentice, iar prezenţa planetei Iubirii în zodia Leu ne va face mai ”demonstrativi” în iubire şi mai dornici de a-i copleşi cu atenţii, declaraţii şi cadouri pe cei dragi. Iată cum sunt influenţate zodiile:

Berbecii vor prefera să îşi petreacă ziua cu familia sau îşi vor face timp pentru a-şi vizita prietenii foarte apropiaţi. Îndrăgostiţii se vor gândi serios la căsătorie, iar nativii singuri ar trebui să nu stea în casă: de solstiţiu, au şanse mari să întîlnească pe cineva special.

În 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac şi, timp de o lună de zile, va acţiona în sectorul Casei şi familiei din astrograma generală a Berbecilor. Va fi o perioadă foarte bună şi pentru cei care vor să se mute în casă nouă.

Taurii vor fi mai expansivi şi mai dornici de socializare, nu vor rata nicio invitaţie şi nicio călătorie în compania fraţilor sau a celor mai buni prieteni. În afaceri, ziua de solstiţiu va fi norocoasă, iar la serviciu, problemele vor fi mai uşor de rezolvat.

Relaţia nativilor cu şefii şi colegii va fi armonioasă, iar negocierile, mai uşor de ”câştigat”. Soarele va intra în zodia Rac şi, timp de o lună de zile, va acţiona în sectorul Comunicării, al afacerilor şi al scurtelor călătorii din astrograma generală a Taurilor.

Gemenii se vor umple de bani! Soarele va intra chiar în ”casa Banilor” din astrograma lor şi, timp de o lună de zile, îi va ajuta să obţină profitul sperat din afaceri sau mărirea de salariu meritată.

Important este ca, în următoarea perioadă, nativii să nu se ”lase duşi de val” şi să nu pună în pericol bugetul familiei din cauza unor capricii. În cuplu, ziua de solsţiţiu va fi potrivită pentru declaraţii şi plimbări sub clar de lună. Cuvintele nativilor vor fi adevărate ”arme de seducţie”.

Racii au o şansă extraordinară de a face schimbări majore în viaţă. Soarele va intra în zodia lor şi, până în ziua de 22 iulie, când se va muta în zodia Leu, le va aduce Racilor o mulţime de oportunităţi pe care e bine să le valorifice la maximum.

De regulă timizi şi introvertiţi, Racii vor ieşi din carapace şi vor şti să îi cucerească pe cei din jur. În ziua de solstiţiu, Luna se va afla în sectorul Familiei din astrograma lor, iar relaţia cu părinţii şi copiii va fi prioritară.

Leii trebuie să profite de contextul astral din ziua solstiţiului, când Soarele va intra în ”casa Secretelor şi a trecutului” din astrograma lor, dar Luna va fi în casa Comunicării.

Astfel, Leii pot primi informaţii confidenţiale care le vor fi de mare ajutor în viitorul apropiat sau pot rezolva, cu sprijinul discret al unei persoane influente, o problemă personală. Discreţia ar trebui să fie cuvîntul de ordine şi în viaţa lor sentimentală. Leii singuri pot avea parte de o aventură.

Fecioarele ar trebui să nu refuze invitaţia prietenilor şi să îşi petreacă seara în oraş, în compania lor. Soarele va intra în ”casa Prietenilor” din astrograma lor şi, timp de o lună de zile, îi va ajuta pe nativii Fecioară să îşi extindă cercul social.

Cei care preferă, totuşi, confortul de acasă, ar putea să devină vedete pe reţelele de socializare. Iar nativii singuri pot să îşi găsească, pe net, dacă nu jumătatea, măcar o iubire de-o vară. În cuplu, e vremea potrivită pentru planuri de viitor.

Balanţele se vor bucura de succes extraordinar în carieră dacă nu vor rata această zi cu adevărat magică.

Soarele va intra în ”casa Carierei” din astrograma lor, planeta Venus le va armoniza relaţia cu prietenii şi cu persoanele importante din reţeaua profesională, iar Marte le va motiva să îşi valorifice mai eficient talentul şi creativitatea.

În cuplu, orice tensiune va fi stinsă ”din faşă” pentru că Luna se va afla chiar în semnul Balanţei şi va aduce echilibru, armonie, afecţiune şi, dacă e cazul, puterea de a ierta.

Scorpionii pot pleca într-o călătorie sau măcar îşi pot definitiva planurile de vacanţă şi îşi pot pune la punct toate detaliile legate de drum, cazare etc.

De altfel, pentru ei, intrarea Soarelui în zodia Rac va însemna începutul unei perioade excelente pentru călătorii în străinătate şi pentru afaceri cu persoane din alte ţări.

În plus Scorpionii singuri se pot îndrăgosti de cineva de departe, dar pentru că Neptun, planeta Iluziilor, este retrograd în ”casa Iubirii”, e bine să fie prudenţi…

Săgetătorii vor avea parte de o multă acţiune şi pasiune în plan personal, iar din punct de vedere financiar, vor avea motive de mulţumire.

Soarele va intra în zodia Rac şi, timp de o lună de zile, va acţiona în ”sectorul Banilor altora” din astrograma lor.

Săgetătorii vor primi cadouri, sponsorizări, donaţii, finanţări. Dar sectorul amintit se referă şi la intimitate, senzualitate şi sex, aşa că viaţa sentimentală a Săgetătorilor se anunţă a fi una foarte… dinamică în următoarea perioadă.

Capricornii pot decide că a sosit momentul să se aşeze la casa lor. Dacă au făcut, deja, acest pas, vor fi mândri de căsnicia lor sau vor avea puterea să spună, răspicat, ce nu le place şi ce schimbări îşi doresc.

Soarele va intra în zodia Rac şi, timp de o lună de zile, va acţiona în sectorul Mariajului şi al parteneriatelor din astrograma generală a Capricornilor. Iar în plan profesional, Soarele aflat în Rac îi va ajuta pe Capricorni să îşi consolideze rolul în orice parteneriat şi afacere.

Vărsătorii vor fi în formă pentru că Soarele va intra în zodia Rac şi în ”casa Profesiei şi a sănătăţii” din astrograma lor.

Timp de o lună de zile, îi va ajuta să rezolve eventuale probleme de sănătate, dar şi să se afirme la locul de muncă ori să îşi găsească un job mai bun.

Sau le va da curajul de a începe o afacere pe cont propriu. Un aliat le va fi şi Marte, planeta Acţiunii, care se va afla în zodia lor până la toamnă. În plan sentimental, norocul le va surâde pentru că Venus, planeta Iubirii, se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma lor.

Peştii vor trăi clipe de vis alături de partener sau, dacă sunt singuri, îşi pot întâlni sufletul pereche.

Pentru ei, solstiţiul de vară înseamnă intrarea Soarelui în ”casa Iubirii” din astrogramă. Timp de o lună de zile, Soarele le va aduce noi oportunităţi sentimentale nativilor singuri, iar celor care au un partener, optimism şi afecţiune.

Importantă va fi şi relaţia nativilor cu copiii, pentru că sectorul Iubirii din astrogramă se referă şi la copii. Va fi un moment special şi ”benefic” şi pentru Peştii care doresc să devină părinţi.