Horoscop Neti Sandu pentru ziua de miercuri. Trei zodii sunt castigatoare

Astazi, Taurii primesc un semn de la un prieten indepartat iar Leii pun l punct o afacere.

BERBEC

Puteti demara un proiect, o afacere, sa aveti din ce sa castigati bani ca sa va intretineti familia si sa va fie mai usor cu toate cheltuielile. Sefii au un plan cu voi, acum ramane de vazut daca va pica bine provocarea sau aveti voi un alt plan.

TAUR

Un semn de viata de la cineva plecat prin alte tari si care va anunta ca vine, iar daca nu va putea, va faceti voi bagajul si va duceti intr-un scurt concediu. O iesire la plimbare, la o cina romantica in oras, ori poate pregatiti ceva la voi acasa si va fi un tete-a-tete de toata frumusetea.

GEMENI

Se-anunta un castig de cauza, o sa iesiti invingatori dintr-o intrecere sportiva, artistica, la un casting sau la orice alt gen de competitie. O serie de prieteni va cauta, va dau intalnire, poate la o cabana sau intr-un oras din alt colt de tara si puteti sa porniti la drum de azi.

RAC

O sa puteti rezolva tot ce-aveti pe ordinea de zi si sa puteti da o fuga pana la rudele care locuiesc departe, poate si peste granita, dar sa va intoarceti pana luni. Apar noi responsabilitati in familie, va veti ocupa, poate, de cresterea unui copil sau veti contribui cu bani.

LEU

Se pare c-o sa perfectati o situatie legata de o afacere particulara, va puneti de acord cu cei din echipa de lucru si incepeti treaba – de luni incolo. Va consultati cu prietenii in privinta destinatiei de weekend si alegeti loc de cazare si mijloc de transport.

FECIOARA

E posibil sa va intre niste bani si sa treceti in revista cheltuielile sa stiti ce e prioritar si cum sa evitati cumparaturile care v-ar subtia contul. O invitatie la o cafea, la distractie intr-un club sau la un film, sa va deconectati.

Articolul continuă după reclame

BALANTA

O sa primiti aprecieri din partea sefilor, a profesorilor, se anunta un succes si poate veti da curs unui alt proiect care o sa v-aduca bani. Un ban in plus ar putea veni de pe undeva, totul e sa-i atentionati pe cei care va datoreaza bani sa nu mai amane returnarea lor.

SCORPION

Probabil se fac niste evaluari la job sau la scoala si o sa luati un calificativ extra si veti primi recomandari care sa va ridice in rang. Cu partenerul de suflet e ceva de vorbit intre patru ochi, si-acest lucru il puteti face si la o cafea in oras.

SAGETATOR

Aveti o stare de spirit mult mai buna Poate a intervenit cineva in viata voastra sentimentala si veti deveni mai generosi, mai toleranti. Se pune la cale un eveniment in care o sa va implicati si o sa veniti cu idei, strategii, si-o sa puneti mult suflet.

CAPRICORN

Intalnire sau doar o conversatie telefonica ori pe net cu cineva care vrea sa va vada, sa va cunoasteti mai bine, in ideea de a forma un cuplu. Va parvin niste drepturi banesti din particular, de undeva si o sa achitati facturile curente si din ce ramane poate dati o fuga prin imprejurimi.

VARSATOR

Invitatie in societate, se lanseaza un produs, are loc o festivitate, se-mpart premii si poate va treziti si cu o oferta de munca, iar raspunsul il dati luni. O sa revedeti niste persoane cu care ati putea demara o afacere, sa va asigurati un plus financiar pentru perioada urmatoare.

PESTI

Ati putea pleca intr-o excursie, va duceti la o aniversare ori e un moment festiv de la care nu vreti sa lipsiti c-asa va dicteaza inima – e cineva la care tineti. E posibil sa incasati niste bani si sa aveti cu ce sa iesiti diseara la un film, la o intalnire romantica.