Horoscop Neti Sandu pentru toate zodiile. Ce se intampla cu fiecare zodie de Valentine’s Day

Avem multe de oferit, avem şi aşteptări, ca e ziua îndrăgostiţilor şi chiar dacă n-ar fi etichetată aşa, cerul e pus pe șotii, are surprize la tot pasul.

Vibraţia zilei este 5 şi dragostea pluteşte în aer.

BERBEC:

Se pare c-o să primiţi ajutor din partea unor profesionişti şi o să rezolvaţi tot felul de treburi complicate.

Se poate să aveţi şi mai mult de lucru în perioada asta şi să vă consolidaţi relaţiile cu grupul de colegi şi de la serviciu şi din particular, să faceţi echipa şi la treabă şi la distracţie.

TAUR:

O să vă-nțelegeți mult mai bine cu partenerul de cuplu şi dacă n-aveţi partener, trebuie să apară din clipă-n clipă.

O s-aveţi prilejul să călătoriţi mai mult sau doar vă luaţi bilete şi să plecaţi când aveţi concediu sau câteva zile libere, împreună cu partenerul de cuplu, cu familia.

GEMENI:

Relaţia de cuplu poate deveni mai stabilă dacă o să treceţi peste micile neînţelegeri, să deveniţi mai înţelepţi, să daţi dovadă de maturitate.

E un moment bun să semnaţi acte care să vă aducă nişte beneficii, să vă ofere şansă de a face nişte achiziţii costisitoare, o casă, o maşină, ori poate câştigaţi un proces.

RAC:

Bine-ar fi să nu mai invocaţi nicio scuză ca să nu vă duceţi la medic, c-o să vă coste prea mult după aceea.

Or să vă intre banii pe care-i aşteptaţi şi poate nu luaţi nimic cu ei acum, ci-i lăsaţi la dospit pentru mai târziu, de Paşte să zicem, să le faceţi o surpriză alor voştri.

LEU:

E multă lume care vrea câte ceva de la voi şi o să găsiţi câte-un cuvânt pentru fiecare ca să puneţi la punct nişte situaţii.

E o zi perfectă să vă-mpăcați cu cineva, să lansaţi o cerere în căsătorie, să primiţi ceva nou de lucru la serviciu şi să aveţi curaj să-ncepeti o relaţie sentimentală, dacă n-aveţi niciuna.

FECIOARĂ:

Poate vreţi să vă mutaţi sau să mai cumpăraţi diverse lucruri prin casă, ori să faceţi nişte modificări mai serioase.

Or să vă-ncarce şefii cu proiecte noi şi există şi un buget din care o să fiţi plătiţi – o să vă bucuraţi de susţinere atât din partea lor cât şi a colectivului.

BALANŢĂ:

Poate sunteţi în căutarea cadoului ideal şi-aveţi emoţii că nu ştiţi dacă partenerul n-o să uite, cumva, că e ziua îndrăgostiţilor.

Aveţi aşteptări mari de tot de la partener, că e ziua îndrăgostiţilor şi e momentul ideal să faceţi un anunţ, să primiţi un inel sau să-l oferiţi şi să fie acceptat.

SCORPION:

Poate pregătiţi o cină romantică, să devină memorabilă o astfel de zi şi poate va fi cu inel de logodnă, cerere în căsătorie.

Se-apropie o cheltuială serioasă, poate vă mutaţi sau vă căsătoriţi, şi o să aveţi multe de achitat, dar o să fie o bucurie poate va mai ajută şi familia, rudele.

SĂGETĂTOR:

Se poate s-aveţi nevoie de prezenţa prietenilor că să-i faceţi o surpriză, cu public – să nu se-aştepte la aşa ceva.

Voi sunteţi puşi pe fapte mari, o să daţi curs oricăror provocări şi o să vă luptaţi cu concurenta să mai faceţi un pas în carieră, să vă detaşaţi de toţi ceilalţi din anturajul colegial.

CAPRICORN:

Poate semnaţi un contract, daţi drumul unei afaceri şi o să vă implicaţi serios, poate şi pentru că vor fi mulţi bani la mijloc şi responsabilităţi.

O să tot umblaţi la contul bancar să vedeţi câţi bani au intrat, poate mai şi scoateţi de-acolo, o să rulaţi nişte sume să luaţi ce-aveţi nevoie şi voi şi ai voştri.

VĂRSĂTOR:

O veste bună de la cineva care mai face o încercare să fiţi împreună şi să faceţi tot posibilul să şi rămâneţi şi în continuare.

O reuşită, vi se dă ok-ul pentru un proiect care-o să v-aducă un salt în carieră, că ştiţi bine că e un an bun de afirmare şi o să câştigaţi bani şi prestigiu.

PEŞTI:

O să ieşiţi pe undeva, la un eveniment să vă îmbogăţiţi cercul de prieteni cu oameni noi care or să rezoneze cu voi pe mai multe planuri.

E bine să vă dozaţi eforturile, să vă economisiţi, să evitaţi problemele de sănătate, să mai luaţi un tratatment preventiv, să nu răciţi şi să vă dea un tonus bun, energie.