Horoscop Neti Sandu 9 decembrie 2018. O zodie va primi un premiu important

Se pare c-o să ne vină inima la loc după multe emoţii, încordare şi nelinişte şi o să ne recăpătăm încrederea şi în noi şi în ceilalţi.

Vibraţia zilei este 9 şi o să ne ghidăm după intuiţie atunci când o să luăm decizii.

BERBEC:

Cineva o să vă dea înapoi o datorie sau măcar aflaţi când are de gând să v-o returneze, că nu i-or fi intrat banii. O s-aveţi prilejul să treceţi în revistă nişte evenimente festive, poate vă duceţi la un spectacol de gală şi o să vă-mprieteniți cu nişte oameni, daţi şi de sponsori, colaboratori.

TAUR:

O veste de la cineva plecat şi care în cel mai bun caz o să şi vină c-aveţi multe de povestit. Se poate să fiţi înconjuraţi de oameni tineri care vor să acţionaţi într-un grup, să daţi o mână de ajutor la pregătirea unui eveniment de ţinută.

GEMENI:

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se muleze pe idealul vostru în dragoste şi să faceţi o pereche de invidiat. O să căpătaţi un loc mai sus, pe scara socială, poate vă alăturaţi unor oameni care au vizibilitate, s-au v-aţi făcut remarcaţi prin ceva anume.

RAC:

Se poate s-aveţi o explicaţie cu cineva cu care aţi avut nişte discuţii în contradictoriu şi-o să vă puteţi înţelege de-aici încolo. Revederea cuiva o să vă aducă o rază de speranţă că o să puteţi fi în continuare în relaţie şi o să curmaţi o suferinţă din dragoste.

LEU:

Se poate să vă invite cineva la o aniversare şi să revedeţi pe cineva de care v-a fost dor şi poate aflaţi şi de un job care v-ar fi pe plac. Pentru că nu vă e deloc indiferentă o persoană apropiată o să faceţi tot posibilul s-o revedeţi, să faceţi câte ceva pentru ea, încât să rămână prezentă în viaţa voastră.

FECIOARĂ:

Cineva care-a mai încercat cândva să vă cucerească mai încearcă şi s-ar putea să reuşească de data asta. Se poate să daţi o fugă la rudele sau la prietenii care locuiesc nu departe de oraşul în care staţi şi să vă-ntoarceţi până diseară, să fiţi fresh mâine.

BALANŢĂ:

Se observă succes la apariţiile voastre în public şi o să luaţi vreun premiu, câştigaţi un concurs, un meci, apar nişte recompense. Poate primiţi musafiri şi cadouri pentru casă, ori le faceţi şi voi cadou de casă nouă, ori de casă de piatră unor proaspăt căsătoriţi, dacă vă duceţi la o nuntă.

SCORPION:

O să fiţi parcă mult mai activi pe scenă socială, vă implicaţi în diverse activităţi, acţiuni, evenimente care să vă aducă notorietate.

E posibil să vă-ndragostiți de cineva pe care-l veţi cunoaşte într-un grup de prieteni şi să vă meargă bine dacă sunteţi pregătiţi pentru o nouă relaţie, altminteri o să treacă pe lângă voi.

SĂGETĂTOR:

E o revedere care ar putea schimba ceva esenţial în viaţa voastră de cuplu şi poate vă căsătoriţi anul viitor. Veşti dintre cele mai bune, întâlniri, o s-aveţi motive să petreceţi alături de cei dragi şi să fixaţi cât de curând o nouă revedere.

CAPRICORN:

Se poate să primiţi o invitaţie la masă şi să petreceţi clipe de neuitat alături de o persoană deosebită. Poate fi o zi importantă pentru voi şi prezenţa cuiva să schimbe în bine atmosfera din relaţia de cuplu, să vă eliberaţi de închistare.

VĂRSĂTOR:

Or să vă caute foşti prieteni sau oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult, să strângeţi rândurile, să aveţi nişte activităţi continue. E ceva care vă macină şi puteţi vorbi deschis cu persoana care va răscoleşte, ieşiţi la cafea, la plimbare şi reparaţi ce s-a stricat, salvaţi relaţia.

PEŞTI:

Se poate să vă implicaţi într-un eveniment care poate fi şansa voastră de relansare pe scenă socială. Se poate să fiţi invitaţi la o ceremonie şi să nu fie neapărat cu cheltuială, dar o să fie distracţie, vă faceţi noi prieteni, ca să ieşiţi mai des pe la mondenităţi.