Horoscop Neti Sandu 6 noiembrie 2018. Zodia care isi rescrie povestea

O să ne putem bucura de o veste bună, de o prezență plăcută, de reușitele de la școală, de la serviciu, lucrurile ar avea de unde să ne iasă mai ușor. Vibrația zilei este 6 și o să avem grijă să nu ştirbim armonia din familie.

BERBEC:

Poate dați niște diferențe la școală și treceți în alt an, vi se validează o diplomă și o să primiți un surplus salarial – e de presupus. Poate rezolvați în instanță o dispută, un litigiu, să primiți înapoi ce meritați, c-ați avut, probabil, niște pierderi și e momentul recuperărilor.

TAUR:

O să vă treziți cu o vizită-surpriză, e cineva care vrea să reînnodați firul unei povești de dragoste, cât încă nu s-a pierdut cu totul. E posibil să încasați niște bani și să vă interesați de o nouă sursă de venit să puteți acoperi rate, facturi, grădiniță, școală copiilor și alte cheltuieli obligatorii.

GEMENI:

O persoană dragă vă caută, vrea să petreceți un timp împreună și poate va duceți în week-end pe undeva, dacă și voi sunteți pe aceeași frecvență. Aveți o sumedenie de idei pe care le puteți pune în practică, sau măcar una dintre ele, dacă nu le puteți pune în pagină pe toate – odată – e momentul vostru să vă reinventați.

RAC:

Se poate să fie mai mult de lucru la serviciu și să vă pliați frumos pe ce vi se cere, să vă asigurați banii de care aveți nevoie.Viață voastră sentimentală poate fi mult mai bună și să întâlniți persoana potrivită dacă nu e nimeni cu care să împărțiți bune și rele, c-așa e perioadă ofertantă din punct de vedere afectiv.

LEU:

E posibil să vă îndrăgostiți până peste urechi de cineva care are un farmec aparte și poate veți fi în rezonanță. Se poate să faceți niște schimbări în programul zilnic să vă puteți duce copiii la școală, la cursuri speciale, la o sala de sport sau că să cultive un hobby.

FECIOARĂ:

Se poate să se invite cineva pe la voi diseară și dacă vine de prin țară, sau din afară poate mai rămâne o zi, două până-și rezolva niște probleme. O să renegociați un contract că să cereți niște condiții mai bune de lucru și o sumă de bani în plus – și chiar aveți șanse să primiți ce le pretindeți.

BALANȚĂ:

O s-aveți chef de studiu, veți lua calificative de top la lucrări și practice și teoretice. Cele mai îndrăznețe visuri pot prinde viață, c-o s-aveți energie, resurse interioare că să va implicați cu totul să rezolvați atât probleme de serviciu, cât și personale.

SCORPION:

E posibil să vi se propună ceva nou de muncă și să vă dați acordul, mai ales dacă e o colaborare și care nu vă solicită din cale-afară. Demersuri importante cu mari șanse de reușită, o să semnați acte, vă apucați de proiecte noi, care să vă readucă în atenția oamenilor aflați în posturi de conducere.

SĂGETĂTOR:

Poate vi se reproșează c-ați lipsit de la o întâlnire de suflet și poate-i explicați interlocutorului ce anume s-a întâmplat de nu v-ați dus. Întrevedere cu cineva care vrea să se asigure că o să puneți umărul la o activitate care să vă pună în evidenţă un talent, să câștigați bani frumoși, v-așteaptă cu răspunsul persoana.

CAPRICORN:

Se poate să plecați într-o deplasare și să rezolvați probleme de serviciu, poate va găsiți și un job particular, să vă suplimentati veniturile. Poate se ivește un post pentru care merită să vă luptați, să dați concurs, să vă școliți, dacă vi se cere acest lucru, și să și câștigați cât de curând.

VĂRSĂTOR:

E posibil să luați niște bani din urmă și să văduceți la cumpărături, să le asigurați alor voștri tot ce le trebuie. Or să vi se recunoască niște merite, poate vă veți ocupa de un alt departament, o să faceți dovada unor calități de lider – pentru că asta sunteți – lideri înnăscuți.

PEȘTI:

Vi se da o recomandare pentru o școală, un job, poate primiți o legitimație, un card de fidelitate la un club sportiv, ori cu alt profil. Le-ați putea cere șefilor niște înlesniri și să vă dedicați unui proiect care o să vă repună în valoare, pentru că aveți și voi un cuvânt de spus și vreți să se țină cont de el.