Horoscop Neti Sandu 5 iunie 2018. O zodie scapă azi de grijile financiare

O zi reuşită. Poate e momentul să ne regândim strategiile de muncă şi de comunicare, să fie totul eficient, să nu dăm rateuri, vrem să mergem la sigur.

Vibraţia zilei este 5 şi s-avem curaj să facem faţă provocărilor.

BERBEC

O să primiţi un răspuns de la nişte autorităţi şi o să aveţi dreptul să faceţi nişte lucruri pe care vi le doreaţi de multă vreme. Se poate să faceţi multe drumuri până să rezolvaţi nişte chestiuni care ţin fie de familie, fie de latura profesională şi o să fiţi contra cronometru.

TAUR

O să faceţi rost de bani şi veţi acoperi cheltuielile de tot felul, şi n-o să mai staţi cu grijă banilor, care tot nu vă ajungeau. Vă asociaţi cu nişte oameni în vederea unei afaceri care va asigura bani pe termen lung şi o să puneţi toate resursele fizice şi psihice la bătaie să iasă totul aşa cum trebuie.

GEMENI

O să-ntâlniţi diverşi oameni tineri care or să vă tot dea târcoale, să vadă dacă e rost de relaţie, să formaţi un cuplu. Apar oportunităţi în sfera profesională, poate daţi de vreo colaborare şi o să vedeţi cum staţi cu timpul, că poate fi prea solicitant şi n-apucaţi să vă mai odihniţi.

RAC

E momentul să va-ngrijiti mai mult de felul în care arătaţi, să va-nnoiti garderoba, să vă duceţi la masaj, la fizioterapie să vă dezmorţiţi. Vă pregătiţi de o nouă etapă, vreţi să mai faceţi un pas în carieră, să vă asiguraţi un loc mai sus în ierarhia de la slujbă şi să vă bucuraţi de un plus de vizibilitate.

LEU

Sufleteşte o să vă fie şi mai bine şi o să vă puneţi de acord în mai toate privinţele cu partenerul de cuplu, nu că pân-acum. Poate vă implicaţi într-o activitate care să le-aducă unor oameni beneficii, să colaboraţi în cei mai buni termeni cu membri echipei şi să programaţi şi alte acţiuni pe viitor.

FECIOARĂ

O să fiţi mai comunicativi, în general, fără să fiţi însă la fel de critici şi…. şi o să fie linişte şi pace în relaţia de cuplu. Se poate să primiţi vreo ofertă de lucru şi o să vă suplimentaţi veniturile, să vă puteţi pune casa la punct, aşa cum v-aţi propus de la-nceputul anului.

BALANŢĂ

Se poate să daţi un examen, sau să fiţi în perioada de studiu, să meargă bine pregătirea şi să aveţi succes la examen. O să luaţi legătura cu nişte parteneri de afaceri din străinătate şi o să daţi drumul unui proiect care o să v-aducă stabilitate financiară pe o durată mai mare de timp.

SCORPION

Se poate să primiţi o veste bună, azi, zilele-astea, referitoare la copii, c-o să deveniţi părinţi. Poate faceţi un credit să vă zugrăviţi casa, ori mai ridicaţi un etaj, aduceţi unele îmbunătăţiri şi nu vă lăsaţi până n-o să fie totul după cum v-aţi imaginat.

SĂGETĂTOR

Voi se poate să încheiaţi un parteneriat de afaceri şi să vă străduiţi să ţineţi pasul cu aceşti coechipieri, care funcţionează după alt tempo. Vă pregătiţi de o relansare, vreţi cu tot dinadinsul să vă depăşiţi condiţia şi chiar veţi reuşi să atingeţi alt nivel, să excelaţi, practic, într-un domeniu.

CAPRICORN

O să fie mult mai înţelegător partenerul de cuplu şi o să se ocupe de partea lui de responsabilităţi şi n-o să aveţi ce să-i reproşaţi. Vă intră nişte bani şi o să vă puteţi mişca, să plecaţi în week-end pe undeva, să vă luaţi şi diverse lucruri pentru casa şi să nu-i neglijaţi nici pe ai voştri.

VĂRSĂTOR

Probabil o să cheltuiţi nişte bani ca să redecorati interiorul, schimbaţi mobilierul, sau pregătiţi camera de musafiri, că vin! Se pare c-aveţi mai mult curaj să-i abordaţi pe şefi, să le cereţi o mărire de salariu, o primă, nişte avantaje care v-ar da şi mai mult chef de treabă.

PEŞTI

O să vă răsplătească un prieten pentru un gest făcut cândva, poate i-aţi întins o mână de ajutor şi o să vă scoată la o cafea, va face un cadou. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă descurcaţi cu cheltuielile din perioada asta, c-aveţi o sumedenie de obligaţii, şi-a venit scadenţa, vreţi să vă achitaţi de ele.