Horoscop Neti Sandu 4 decembrie 2018. Vesti amestecate

Sunt lucruri pe care le-am facut bine si, pe altele, mai putin sau deloc. Acum e momentul sa-ndreptam situatiile neclare, pentru ca Mercur e retrograd.

Vibratia zilei este 4 si toate eforturile se vor duce in directia casei si a familiei.

BERBEC:

Poate a sosit momentul sa legalizati relatia de cuplu, pana la sfarsitul anului, iar cei singuri sa-si gaseasca si ei perechea.

Ati putea prelungi un contract, dar exista si posibilitatea sa lucrati altceva, care sa v-aduca mai multi bani anul viitor. Sunt niste oferte pe care le puteti lua in seama.

TAUR:

Au ramas niste adevaruri nespuse in relatia sentimentala si poate iesiti la masa in oras ca sa spuneti lucrurilor pe nume. S-ar putea sa va intre de undeva niste bani si sa dati o fuga pe la magazine sa luati ce-aveti nevoie pentru casa si ai vostri, sa le asigurati celor dragi ce-si doresc.

GEMENI:

Va faceti planuri pentru o locuinta pe care s-o cumparati sau in care sa va mutati cu chirie pana o sa va puteti lua una fie si cu imprumut de la banca.

Vesti bune, care va scot din incurcatura, poate luati bani si o sa aveti cu ce sa achitati rate, facturi, sa va descurcati in perioada sarbatorilor.

RAC:

Relatia cu partenerul de cuplu promite sa fie din ce in ce mai buna, cu conditia sa faceti echipa la activitatile casnice. O sa va luptati pentru banii pe care-i aveti de luat si o sa apelati si la un avocat daca nu reusiti sa-i recuperati, e de insistat c-aveti si voi nevoie, poate mai mult ca oricand.

LEU:

Prezenta cuiva o sa va bucure, poate iesiti la plimbare, la cumparaturi sau la cafea si o sa va incarcati frumos, sufleteste. Se pare c-o sa intrati la cheltuiala, ca sa-i faceti cuiva o surpriza. O sa fie apreciat gestul, o sa rezonati cu persoana respectiva, c-aveti multe in comun.

FECIOARA:

Se poate intampla ceva special in relatia de cuplu si sa va ganditi si la casatorie – mai ales pentru ca se-apropie momentul magic al sarbatorilor. Pot veni bani de la serviciu, dar si partenerul de cuplu s-ar putea sa castige mai mult luna asta si o sa aveti de cheltuiala pentru tot ce v-ati propus.

BALANTA:

O sa faceti rost de bani pentru o achizitie sau ca sa platiti o excursie, macar copiilor, in vacanta de iarna sau intr-un week-end.

Pare sa fie o perioada de acalmie la serviciu, dar s-ar putea sa nu dureze mult pentru ca se suprapun niste treburi pe care le-ati ignorat.

SCORPION:

Se pare c-o sa existe o mai buna comunicare in cuplu si o sa iesiti mai des pe la evenimente si la plimbare ori de cate ori o sa fiti liberi. Or sa va sustina niste parteneri de afaceri sa dati drumul unui proiect si-o sa aveti de castigat daca o sa va implicati serios, e anul vostru special pana toamna viitoare.

SAGETATOR:

O sa primiti un raspuns la o solicitare depusa luna trecuta si or sa vi se recunoasca niste drepturi, o sa va puteti primi banii cuveniti. Se pare ca dati zor sa urgentati niste demersuri ca sa va asigurati ca lucrurile pentru care v-ati zbatut un an intreg se vor incheia cu bine pana la sfarsitul anului.

CAPRICORN:

Ar fi bine sa va ocupati si de sanatatea voastra, sa-i dati de capat unei probleme care v-a stresat si o sa luati un tratament ca sa va vindecati. O sa reluati o discutie mai veche, o negociere, pe marginea unei colaborari si o sa tineti la pretentiile voastre pana va vor fi acceptate, n-o sa cedati cu una cu doua.

VARSATOR:

Intalnire cu cineva care vrea sa va cucereasca si, daca n-a intervenit nimeni, intre timp o sa fiti receptivi la felul in care se poarta.

Poate ajungeti la o intelegere cu membrii unei fundatii, sa lucrati la un proiect in care credeti si care o sa va deschida noi perspective – poate va gasiti un job permanent din ianuarie.

PESTI:

Poate va mutati impreuna cu cineva care-o sa va faca viata mai frumoasa si-o sa va umple un gol sufletesc.

Se contureaza o recompensa baneasca pentru o activitate extraprofesionala si o sa ramaneti in aceasta combinatie parteneriala ca sa aveti si in continuare succes.