Horoscop Neti Sandu 28 martie 2019. Oportunitati mari pentru acesti nativi

O să ne bucurăm de inspiraţie în alegerile pe care le facem.

BERBEC

Puteti demara un proiect, o afacere, sa aveti din ce sa castigati bani ca sa va intretineti familia si sa va fie mai usor cu toate cheltuielile. Sefii au un plan cu voi, acum ramane de vazut daca va pica bine provocarea sau aveti voi un alt plan.

TAUR

Vi se propune un job, o colaborare si doar voi hotarati ce alegeti, ca sa va puteti propulsa in cariera, sa va atingeti un obiectiv major.

Ati putea incasa niste bani si sa va abtineti, pe cat posibil, de la cheltuieli ca sa-i strangeti pentru o vacanta ori pentru Paste.

GEMENI

Se poate sa ajungeti la un eveniment monden si sa largiti cercul de prieteni, sa faceti un schimb de impresii, sa va repozitionati in societate.

O sa va invite cineva sa plecati doua trei zile in alt oras, intr-o excursie, in weekend, sa va duceti la distractie.

RAC

O sa va intre niste bani in cont si poate reusiti, cu ce ati mai pus deoparte, sa va luati o casa ori sa schimbati masina – e momentul actiunilor indraznete.

Vi se pot plati niste munci particulare si sa va prinda bine suma totala pe care-o veti incasa, c-o sa-i puneti deoparte pentru o plecare cu ai vostri.

LEU

Veti gasi o cale de-ntelegere cu niste coechipieri de afaceri si sa duceti la bun sfarsit un proiect care o sa va deschida niste usi, o sa fie o carte de vizita pentru alt angajament.

O sa va dati intalnire cu cineva de care depinde cariera voastra.

FECIOARA

O sa va ocupati de treburile casnice, poate faceti si piata, pregatiti cate ceva pentru musafirii care or sa va calce pragul diseara. Or sa va intre ceva bani in cont si poate veti primi si ceva in dar, cu sau fara un prilej anume.

BALANTA

Se poate sa intrati in negocieri care v-ar face sederea la job mai placuta, sa lucrati de drag. O sa fiti inconjurati cu iubire si caldura si o sa va mearga mult mai bine in familie.

SCORPION

O sa investiti niste bani in casa si veti amana alte lucruri, sa fie frumos acasa de sarbatorile pascale, sa va-nnoiti casa.

Or sa vina niste cunostinte in vizita si poate aflati niste noutati care sa va umple sufletul de bucurie.

SAGETATOR

Se contureaza o reusita in sfera intelectuala, la scoala, luati o nota buna, treceti cu bine de un examen, poate fi si un succes de grup. O invitatie speciala la un eveniment care poate fi o rampa de lansare pentru voi.

CAPRICORN

Va intra niste bani, si-o sa-i plasati acolo unde erati total descoperiti, la vreo rata de la banca sau la intretinere – niste goluri erau pe undeva.

Va scot la o cina selecta niste prieteni care serbeaza un moment important din viata lor si o sa fie emotionant.

VARSATOR

O revedere cu cineva si o sa aveti mai multa incredere in reusita voastra in plan personal. Se poate sa vorbiti cu un angajator, chit ca veti lucra doar doua luni – o sa se vada la bani.

PESTI

Buna inspiratie la tot ce tine de sfera profesionala, ba chiar se poate sa desfasurati si niste activitati de timp liber si sa va cultivati niste aptitudini de care nu aveti habar. Poate reusiti sa scapati de toate datoriile, ca sa va apucati de lucruri noi si sa fie un succes.