Horoscop Neti Sandu 17 Iunie 2018. Zodia care ia o decizie majoră

O s-avem parte de surprize plăcute, o vizită, o ieșire în oraş, un cadou, o vorbă bună din partea cuiva, o cerere aprobată şi-o s-avem şi noi câte ceva frumos de oferit celor din jurul nostru.

Vibraţia zilei este 8 şi e bine să ne păzim banii, mai ales de noi înşine.

Horoscop Neti Sandu 17 mai pentru fiecare nativ – Previziuni

BERBEC:

O să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru socializare, mai ales ca e inca weekend, ca s-aveţi o stare de spirit şi mai bună.

Se poate foarte uşor să convingeţi pe cineva să lucraţi la ceva împreună şi vă înrolaţi la un proiect care-o să v-aducă beneficii, cu toate că o să-ntâlniţi piedici, blocaje pe parcurs.

TAUR:

Sunt nişte prieteni care vor să petreacă un timp cu voi, poate aveţi un hobby comun, sau vă duceţi la un suc, o cafea.

Pare să fie o zi bănoasă în care dacă nu luaţi salariul, poate aduce partenerul de cuplu, ori cineva din familie nişte bani în plus, de cheltuială şi poate daţi o raită pe la magazine.

GEMENI:

Poate revine cineva cu care vă certaserăţi, să vă roage să treceţi cu vederea neînţelegerile şi să vă proiectaţi în viitor, împreună.

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, poate primiţi şi daruri, vă invită  undeva, sau în vacanţă prin ţară, sau în străinătate.

RAC:

Încă vă mai bate gândul să vă schimbaţi serviciul, dar nu aveţi încredere în angajator – şi atunci luaţi-vă asigurările necesare să nu rămâneţi în aer.

Se dezmorţeşte ceva în sufletul vostru şi poate vă gândiţi la un trai în doi, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii şi să fiţi şi voi fericiţi, aşezaţi la casa voastră.

LEU:

O să ieşiţi cu grupul de amici la un pahar de vorbă, să puneţi ţară la cale, să vă detaşaţi de problemele cotidiene. E momentul să vă luptaţi pentru drepturile voastre, poate vă luaţi un avocat, sau merge doar cu vorbă bună, ceva trebuie făcut ca să legalizaţi o situaţie.

FECIOARĂ:

Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni care vor să vă vedeţi mai des, să mai folosiţi şi altfel timpul liber, să aveţi activităţi deconectante. Poate aranjaţi o plecare de mâine încolo spre o zonă turistică, şi care să vă aducă relaxarea de care-aveți atâta nevoie, şi să poate să rezolvaţi şi alte treburi printre picături.

BALANŢA

Cineva drag o să facă tot ce-i stă în puteri să vă convingă că este cea mai bună alegere pentru voi şi o să-l credeţi pe cuvânt. Se reuneşte familia cu un prilej anume, vin şi prietenii să fie de față când sărbătoriţi un succes, e un prilej care-o s-aducă bucurie la voi acasă.

SCORPION

O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită o să vă arate spre ce direcţie vă-ndreptaţi, spre căsătorie, stabilitate sau nu. Poate aveti o aniversare, la care vreţi neapărat să vă duceţi, poate-o să luaţi parte şi la organizare să vă faceţi utili, dar mai ales de dragul sărbătoritului.

SĂGETĂTOR:

E posibil să fiţi invitaţi la un eveniment care poate fi chiar şi rampa voastră de lansare, ori poate e o gală. O problemă mai veche se poate rezolva şi o să-ncepeți lucruri noi, care să vă reprezinte şi să v-aducă succesul – şi acum se poate şi de la toamnă încolo.

CAPRICORN:

Se pare că e cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi ieşiţi la plimbare,  o să vă vedeţi mai mult şi o să vă faceţi o idee. Se poate să puneţi bazele unei afaceri şi să câştigaţi bani, să colaboraţi la alt nivel, cu oameni foarte buni, profesional, şi să vă reinventaţi.

Vărsătorii au un suflu de prospețime în relația sentimentală

VĂRSĂTOR:

Un suflu de prospeţime în relaţia sentimentală şi o să fie un crescendo, poate vă şi căsătoriţi în curând. Se-ntâmplă ceva în grupul de prieteni, e ziua cuiva, ori poate vă duceţi la o cununie civilă, e o atmosferă sărbătorească şi-o să fie o stare de efervescentă.

PEŞTI:

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă fascineze şi o să vă apropiaţi din ce în ce de acea persoană, să fiţi conectaţi. E posibil să dezvoltaţi o afacere mai veche şi să daţi curs unei oferte de colaborare, vă asociaţi cu nişte oameni ca să vă sporiţi veniturile, s-aveţi un confort financiar.