Horoscop Neti Sandu 15 MAI 2019. Vesti bune pentru zodii. Se anunta o perioada cu impliniri

Intuiţia ne spune ce să facem şi ce să spunem ca să salvăm nişte situaţii, nişte relaţii şi să facem tot ce este în avantajul nostru.

BERBEC: Se poate să fiţi ocupaţi până peste cap cu tot felul de lucruri şi din sfera profesională şi din cea personală şi să aveţi rezultate dintre cele mai bune.

TAUR: Aţi putea repara o relaţie de afaceri, dar şi una de cuplu, şi să dezvoltaţi comunicarea pe mai multe planuri, să vă înţelegeţi cu toată lumea.

GEMENI: O să aveţi mult de lucru la serviciu şi ar fi bine să nu vă neglijaţi sănătatea, să faceţi analize, consult medical pentru voi şi ai voştri.

RAC: Se poate să vă-ntâlniţi cu cineva care vrea să facă parte din viaţa voastră şi se pare că-i împărtăşiţi sentimentele şi o să aveţi o relaţie de cuplu reuşită.

LEU: Întâlnire de afaceri ca să vedeţi dacă prelungiţi un contract, sau vă opriți, că n-au fost atât de mari satisfacţiile pe cât v-aţi fi dorit.

FECIOARĂ: O să cheltuiţi bani cu un prilej anume, dar e posibil să vă şi între o sumă pe care aţi fi putut-o încasa demult, dar abia acum s-a deblocat şi-a ajuns în cont.

BALANŢĂ: E posibil să încasaţi nişte bani, fie de la serviciu, fie din particular, poate o recompensă pentru felul în care aţi muncit şi nu neapărat salariul.

SCORPION: Vouă nişte bani din urmă pot să vă aterizeze în cont, c-aţi câştigat un proces, că vi s-au recunoscut nişte merite, sau pentru c-a intrat, în sfârşit, finanţarea.

SĂGETĂTOR: O surpriză de ordin financiar, cine ştie cum vi s-a semnat un contract, a apărut din senin sponsorul şi numai aveţi grijă banilor.

CAPRICORN: Veştile bune nu vă ocolesc, vă treziţi față-n față şi cu omul de care vă era dor şi scăpaţi de toate angoasele, cel puţin pentru o vreme.

VĂRSĂTOR: Voi vă aflaţi într-un vârf de formă şi o s-aveţi energia necesară să vă implicaţi în tot felul de lucruri care vă încântă şi care v-aduc beneficii.

PEŞTI: O să definitivaţi o situaţie legată de un credit, de achiziţionarea unei case, ori poate aţi găsit maşina potrivită cu care s-o înlocuiţi pe cea pe care-o aveţi.