Horoscop Neti Sandu 15 Ianuarie 2019. Schimbări la serviciu și avansare în carieră pentru unele zodii

O să primim aprobări, o să avem acces şi la acele lucruri care ne-au fost interzise, o să mai facem un pas în cariera şi o s-avem o altă deschidere. Vibraţia zilei este 6 şi or să ni se mai ia nişte greutăţi de pe umeri.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

BERBEC: E posibil să luaţi o sumă mai mare de bani, poate e un credit bancar şi o să puteţi da avansul pentru o casă, o maşină.

Se poate să primiţi un fel de răsplată a muncii de pân-acum şi să fie un bun stimulent pentru ce v-aţi propus de-aici încolo, pentru că vi se părea că sunteţi invizibili.

TAUR: O să vă puneţi de acord cu familia, cu rudele în privinţa locuinţei, a unei plecări în străinătate şi stabiliţi când, şi cu ce bani.

E posibil să-ncepeti nişte negocieri care să nu se-ncheie cu una, cu două şi cu cât trece timpul să vă convingeţi de seriozitatea angajatorului, a coechipierilor de afaceri.

GEMENI: Poate va trebui să faceţi nişte investigaţii medicale, să urmaţi un tratament şi să reveniţi, eventual, ca să vă asiguraţi că v-aţi vindecat.

Se poate să luaţi nişte sume de bani pe care trebuia să-i încasaţi de anul trecut şi să achitaţi facturi, taxe, impozite, să vă eliberaţi de povara plăţilor mari, de la începutul anului.

RAC: O să puteţi spune toate lucrurile pe care n-aţi avut curaj să le rostiţi şi acum o să vă puteţi elibera de povara unor adevăruri.

O să interacţionaţi cu multă lume şi poate v-alegeţi cu oferta de lucru, cu diverse colaborări în particular şi să intraţi într-o altă lume, să aveţi şi voi un cuvânt de spus acolo.

LEU: Poate faceţi nişte modificări în locuinţă şi o să cheltuiţi din banii puşi de-o parte ca să nu rămâneţi restanţieri la niciun capitol.

Se poate să fie mai mult de lucru la serviciu şi să rămâneţi, probabil şi peste program, dar să luaţi şi bani care să acopere munca pe care o veţi presta.

FECIOARĂ: Relaţia de cuplu poate avansa, galopant, spre o căsătorie, poate şi pentru că vă doriţi foarte mult copii.

Sunt lucruri pe care vi le doreaţi de multă vreme, poate simţeaţi nevoia să fiţi mai creativi, să vă puneţi în valoare un talent, să luaţi nişte cursuri ca să vă puteţi exprima într-un anume fel.

BALANŢĂ: Poate v-aţi decis să vă schimbaţi maşina sau măcar s-o duceţi la reparat, s-o echipaţi de iarnă ca să n-aveţi probleme la drum.

Încep să se vadă eforturile pe care le-aţi depus acasă, investiţiile, mâna de lucru, finisajele şi o să vă puteţi muta, sau poate vindeţi o casă ori vă mutaţi cu chirie.

SCORPION: Se poate să puneţi la cale un eveniment la care or să pună umărul şi rudele apropiate, o fi căsătorie, botez.

E o perioadă favorabilă studiului, să daţi examene, să semnaţi acte, să vă deplasaţi, să luaţi lecţii de şoferie şi să ieşiţi mai des la socializare cu colegii, prietenii, cu rudele apropiate.

SĂGETĂTOR: Poate veţi lucra în colaborare şi o să câştigaţi mai mulţi bani, şi pe o perioadă mai lungă de timp.

O să faceţi un bilanţ financiar ca să vedeţi dacă vă permiteţi o excursie în străinătate, poate vreţi să vă duceţi şi voi la studii, sau să locuiţi acolo, dacă vă căsătoriţi.

CAPRICORN: Poate vă pregătiţi de viaţă de familie şi o să urmeze o cerere în căsătorie, ajungeţi la ofiţerul stării civile, cât de curând.

O definitivare, vi se aprobă, în sfârşit, o cerere sau poate mai multe care-aşteaptă de anul trecut în biroul autorităţilor şi o să vă bucuraţi de uşile care vi se deschid.

VĂRSĂTOR: Poate o să daţi un examen, se fac nişte evaluări şi o să treceţi pe alt post, să faceţi progrese în carieră, pentru că a fost o acumulare, în timp, aşa.

Or să aibă loc nişte schimbări la serviciu şi poate au gânduri serioase cu voi, cei din conducere, să vă pună într-o nouă postură, chiar de şefi, pe unii dintre voi. Ar trebui să fie ceva bun.

PEŞTI: O să puteţi face cunoştinţă, în cercul de prieteni, cu cineva cu care să rezonaţi din mai multe puncte de vedere şi o să iasă o relaţie.

E posibil să vă trimită şefii într-o deplasare, să luaţi legătura cu acei colaboratori externi, să vă documentaţi şi să faceţi ca lucrurile să meargă şi mai bine, pe cât posibil.