Horoscop Neti Sandu 12 Ianuarie 2019. Reusite mari pentru o zodie

Avem la dispoziţie câteva zile să evaluăm nişte situaţii, să tragem concluzii şi să trecem la acţiune, să-ncepem lucruri noi prin care să ne punem în valoare calităţile.

Vibraţia zilei este 3 şi e bine să ne consultăm şi cu familia înainte de a lua o hotărâre majoră.

BERBEC:

O să treceţi în revistă evenimentele mondene din oraş, poate aveţi vreo invitaţie specială la teatru, la operă, la vreo expoziţie. Se poate să primiţi mai multe oferte de lucru şi să vă decideţi în privinţa uneia – să bateţi palmă şi să intraţi în pâine de luni, să lucraţi la foc continuu.

TAUR:

Cineva cu care aţi avut nişte neînţelegeri vrea să-ngropați securea razboilului şi să faceţi că relaţia să meargă mai departe, armonios.

Vă puteţi deplasa cu uşurinţă şi să lăsaţi toate treburile gospodăreşti pe altă dată, ca să vă bucuraţi de un anturaj pe gustul vostru şi faceţi mişcare, să vă distraţi, să va-ncarcati bateriile.

GEMENI:

E posibil să luaţi nişte bani pe care-i aşteptaţi de la sfârşitul anului şi să plecaţi într-o minivacanţă, de care să se bucure în special copiii.

E posibil să luaţi nişte bani de la serviciu şi să faceţi aprovizionarea, să luaţi tot felul de lucruri de care are nevoie familia şi să aveţi de buzunar şi pentru ieşirile de mâine şi poimâine, în oraş.

RAC:

Se poate să vă duceţi la o cununie civilă sau la un botez, mâine, poimâine, petrecerile se ţin lanţ în perioada asta.

Se poate să vi se facă o surpriză plăcută şi să vă invite nişte prieteni într-o escapadă turistică de care să fiţi încântaţi, c-o să vă faceţi noi prieteni şi pot apărea noi iubiri.

LEU:

Poate vă daţi întâlnire cu nişte oameni care practică acelaşi sport ca şi voi şi o s-aveţi preocupări comune până târziu, dacă nu şi în următoarele zile.

Poate se măreşte familia, apar rude prin alianţă, se naşte un copilaş, revin de pe unde-au fost plecaţi copii, nepoţii, sau fraţii, surorile şi se reîntregeşte familia.

FECIOARĂ:

Dacă nu plecaţi în plimbare la munte, pe la o pârtie de schi, poate-i veţi găzdui pe nişte prieteni o zi, două, dacă sunt în trecere. Se poate să-i pregătiţi cuiva din familie o petrecere şi să vă ocupaţi, în detaliu, de toate aspectele, să iasă totul la mare artă – pentru că la asta vă pricepeţi.

BALANŢĂ:

Poate veţi reuşi să faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi la muncă şi la distracţie, să vă sincronizaţi perfect, după o perioadă de tensiuni.

Poate vă mutaţi în casă nouă, ori abia cum aţi găsit o locuinţă printr-o agenţie imobiliară, apare o schimbare importantă în viaţa voastră şi să fiţi pe fază.

SCORPION:

Se poate să-i strângeţi în jurul vostru pe cei dragi, să vă adunaţi cu prilejul unei aniversări, sau a unei cununii civile, religioase. O energie debordantă, pe care vreţi s-o consumaţi fie la volan, fie pe schiuri, pe patine, cu sania, dacă vă duceţi la munte şi daţi şi de zăpadă.

SĂGETĂTOR:

Se poate să vă pregătiţi de o logodnă, de pasul cel mare, să deveniţi părinţi, ori poate bunici, se-ntâmplă ceva important.

Poate va trebui să luaţi o decizie referitoare la bugetul familiei, să vă consultaţi cu ai voştri, să vă puneţi de acord în privinţa destinaţiei acelor bani, c-aveţi gânduri mari, se pare.

CAPRICORN:

Se poate să luaţi o decizie legată de viaţă personală, să vă căsătoriţi, să vă mutaţi împreună cu omul iubit, vă luaţi casă.

Aţi putea pleca împreună cu bunii voştri prieteni pe undeva să vă deconectaţi, poate practicaţi vreunul dintre sporturile de sezon, la munte, la noi, în altă ţară, vedeţi voi.

VĂRSĂTOR:

O plecare cu grupul de prieteni ar fi soluţia ideală ca să luaţi o porţie de bunădispoziţie, să vă pregătiţi pentru o ieşire la rampă.

Se conturează nişte schimbări la serviciu şi e bine să fiţi şi voi cu un pas înaintea şefilor, să aveţi nişte strategii ca să ştiţi ce să le cereţi, dacă va fi cazul.

PEŞTI:

Poate luaţi parte la o competiţie sau îi duceţi pe copii la un meci, la un spectacol, să se dezmorţească, să capete experienţă.

E posibil să plecaţi într-o excursie, la rude, la prieteni, dar se poate să fie şi un teambuilding care să vă ţină în priză zilele-astea, până luni şi să fie reconfortant.