Horoscop Neti Sandu 11 Ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă considerabilă

Lucrurile pe care ni le-am dorit vin spre noi, dar mai pot apărea şi situaţii la care să nu ne aşteptam deloc şi e nevoie de prezenţa de spirit ca să scoatem şi noi artileria grea să ieşim învingători.

Vibraţia zilei este 11 şi o să facem alegeri înţelepte.

BERBEC:

O să primiţi bani sau un voucher, nişte cadouri care să vă recompenseze pentru munca depusă anul trecut. Se poate să primiţi nişte bani care să v-ajute mult în perioada asta, să plătiţi rate, facturi, impozite şi să nu mai trebuiască să le amânaţi până faceţi rost de bani.

TAUR:

E posibil să se reia un proiect care v-a băgat mulţi bani în cont şi să iasă ceva de calitate care să vă umple, iarăşi, contul. Întâlnire importantă şi poate vă împăcaţi cu cineva de care vă despărţiserăţi, renunţaţi la un proces de divorţ, un partaj, ca să va-ntelegeti că lumea, de-aici încolo.

GEMENI:

Relaţia de cuplu promite să fie mult mai bună şi să vă străduiţi s-o menţineţi la cald ca nu vă place deloc singurătatea. Poate v-aţi hotărât să vă luaţi casă, ori să mai ridicaţi un etaj la cea în care locuiţi, sau faceţi doar nişte modificări, dar care vor fi costisitoare.

RAC:

Cineva care vă iubeşte şi nu-şi doreşte să vă piardă va căuta, vrea să staţi de vorbă, pentru că vine cu argumente solide. Se poate s-aveţi o rundă de negocieri şi să obţineţi ce v-aţi propus, dacă o să daţi dovadă de diplomaţie, să nu se-ncingă prea tare spiritele pe-acolo.

LEU:

Poate se măreşte familia, apar nepoţi prin alianţă, sau în linie dreaptă, cumnaţi, şi alte categorii, să fie masa bogată. Posibili musafiri care vor să vă invite pe undeva la plimbare, în afara oraşului, la sfârşit de săptămână, poate la schi, la shoping, prin alt oraş, chiar afară din ţară.

FECIOARĂ:

Vi se dă un răspuns favorabil de la şcoală sau de la un interviu pentru un nou loc de muncă, pentru c-aţi avut promisiuni în acest sens. Se poate să vă faceţi planuri serioase cu banii din cont, poate prindeţi o ofertă ca să cumpăraţi o maşină, sau să reutilaţi apartamentul, să vă luaţi mobilă nouă.

BALANŢĂ:

Se poate să nimeriţi la oferta nişte piese utile pentru casa şi să le şi luaţi dacă preţul e avantajos. E posibil să luaţi bani de undeva şi să-i cheltuiţi în mare viteză pentru că apar urgențe la tot pasul şi o să vă achitaţi, onorabil, de toate obligaţiile financiare.

SCORPION:

O s-aveţi randament bun la slujbă, la şcoală, la preocupările de tip intelectual, poate daţi vreun examen, vă daţi competentele.

La voi apar noutăţi care să vă stârnească adrenalina, să vă bucuraţi de o şansă în plus de a face lucruri pe care vi le-aţi dorit de multă vreme şi să vă reuşească orice iniţiativă.

SĂGETĂTOR:

Se pare c-o să vă folosiţi intuiţia că să luaţi nişte decizii înţelepte, să puteţi semna contracte avantajoase, ca să vă puteţi sprijini familia. E bine să fiţi mult mai precauţi cu dieta, poate vă gândiţi şi la o cură de slăbire, sau ca să detoxifiati organismul şi în general cu sănătatea să fiţi mai grijulii.

CAPRICORN:

Vi se acordă o atenţie surprinzătoare şi o să vă intersectaţi privirile cu ale cuiva care simte potenţialul unei iubiri, al unei relaţii. E o efervescență la voi, se-ntâmplă tot felul de lucruri care va bucura, vă uimesc, unele dintre ele or fi provocări pe linie profesională.

VĂRSĂTOR:

E momentul să vă-ngrijiți mult mai serios de sănătate, să urmaţi tratamentele de care are nevoie organismul vostru. Primiţi undă verde pentru un proiect în care credeţi şi o să alegeţi oameni pentru echipă cu care veţi lucra, să vă sincronizaţi la treabă şi să vă asiguraţi succesul.

PEŞTI:

Prietenii insistă să vă gândiţi la un proiect de timp liber, o colaborare tot aşa, să vă puteţi exprima cât mai multe calităţi.

O să insiste cineva să porniţi la drum ca să petreceţi câteva zile cu nişte oameni cu care rezonaţi sufleteşte şi o să vă interesaţi de un zbor mai ieftin, sau găsiţi alt mijloc de transport.