Horoscop Minerva luna aprilie 2019. Astrele vin cu schimbări majore pentru mai multe zodii

A patra luna din acest an se anunta una plina de schimbari. Lucrurile vor decurge armonios pentru majoritatea semnelor zodiacale.

BERBEC

– Stiu ce vor inca de la inceput de luna. Stiu ce au nevoie. Stiu cine sunt cu adevarat si mai stiu si ceea ce nu sunt. Cu aceste caracteristici nu au cum sa o dea in bara, deci sa treaca la munca.

TAUR

– Vor simti nevoia sa dea telefoane. Isi vor apela prietenii, rudele, vor sporovai vrute si nevrute incat unii colegi de munca, de exemplu, vor fi surprinsi de locvacitatea lor.

Cei cu care vorbesc ii vor inveseli, cel putin in prima saptamana a lui aprilie.

GEMENI

– Inca de la inceputul lunii vor avea blocaje, cel putin pana pe 5 aprilie, dar din fiecare problema va invata cate ceva, lucru surprinzator, deoarece ei nu sunt prea atenti la asemenea detalii, ei iau lucrurile asa cum sunt, nu cauta sa vada ce se ascunde in spatele lucrurilor.

Dar 7 si 8 aprilie vine cu rasplata, nu le va veni sa creada cum se va petrece asta.

RAC

– Si ei incep luna debordand de energie. Sa nu ii surprinda, mai ales ca vorbim de si despre o energie mentala neobisnuita, asta e bine, pentru ca mobilitatea de idei poate duce la lucruri extraordinare.

ECIOARA

– Fecioara nu mai simte nevoia de a critica inainte de a avea dovada ca stie ce spune atunci cand deschide gura. Pe 2 si 3 aprilie sunt gata de orice – calatorii, experiente noi, prietenii noi.

Cu cat va da dovada ca este mai organizata in proiectele sociale in care lucreaza, cu atat va fi mai apreciata pe 9, 10 si 11 aprilie.

BALANTA

– Uneori, lucrurile marunte sunt cele care ne lumineaza viata – zambetul unui copil, buna dispozitie a unui prieten, buchetele de narcise in galetile cu apa din fata florariilor, sunt, cum spuneam mai sus, micile lucruri care intotdeauna ne fac viata mai placuta.

SCORPION –

Frumusete. Iubire. Plimbari sub clar de luna, tinandu-se de mana. Cineva care nu ii cunoaste ar ramane cu gura cascata apoi ar zambi, deci se poate si la ei. Da, se poate si pentru nativii Scorpion.

SAGETATOR

– Nimic nu este ceea ce pare a fi, desi poate au pierdut cheia, nu-si gasesc ochelarii sau daca au uitat vreo suma de bani in puloverul pe care l-au bagat in masina de spalat!

Cel putin in primele doua zile ale lui aprilie totul va fi cu susul in jos. Trebuie sa ia lucrurile cum sunt si sa mearga mai departe.

CAPRICORN

– Luna debuteaza cu multa energie creatoare, asa ca sa-si foloseasca cat mai constructiv creativitatea.

Sa profite de moment si sa puna in practica tot ce le vine in minte, cel putin in prima saptamana a lunii, fie ca vorbim despre o cina de afaceri sau cu prietenii, fie se pun pe munca si elaboreaza strategia despre care vorbesc de mult timp,

fie se astern pe scris daca simt nevoia sa faca asta, fie se apuca de compus muzica daca sufletul le vibreaza, vor fi cateva zile extraordinare in care vor reusi sa puna in valoare tot ce-si doresc.

VARSATOR

– Inca de la inceputul lunii vor fi obsedati de intrebari de tipul chiar am nevoie de o pereche noua de pantofi, de un nou calculator sau chiar de o noua masina?!

Sau despre ce lucruri ar mai avea nevoie si cum pot face rost de ele, ori daca intr-adevar au nevoie de ele.

PESTI

– Ei ar incepe luna cu o mica vacanta dar… se simt bine, arata bine si tocmai vor da de bine!

In dragoste, profesional, in viata, cred ca vor intra in fiecare arena in urmatoarele zile, asta da mod de a intra in primavara.